Nieuw

Politiegeweld en traangas tegen kinderen: Hoever wil Macron gaan?

De situatie in Frankrijk escaleert van uur tot uur. In het land vinden scènes plaats die herinneren aan interviews met deskundigen die meer dan een jaar geleden waarschuwden voor een burgeroorlog in Frankrijk. Het verkrijgen van betrouwbare informatie wordt echter steeds moeilijker als gevolg van de censuurwetten die Macron een paar dagen geleden heeft ingevoerd.

Lees meer: Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn

Lees meer: Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

Terwijl bij sommige “Gele hesjes”-demonstraties politieagenten hun helm afzetten om solidariteit met de bevolking te tonen, staan de sociale netwerken vol met scènes waarin politieagenten de demonstrerende burgerbevolking op brute wijze aanvallen.

Politie slaat op jongeren in

Ondertussen blijkbaar ook tegen kinderen en jongeren die deelnemen aan de demonstraties. Het is daarbij niet altijd eenvoudig om met absolute zekerheid te vast te stellen of de video’s, die als actueel worden gedeeld, ook werkelijk actueel zijn.

De volgende video is vele duizenden keren gedeeld via Facebook. Verschillende deskundigen die ik heb geraadpleegd beschouwen het als echt.

 

Daarnaast heeft Facebook haast met het verwijderen van actuele foto’s en video’s die de Macron-regering graag achter slot en grendel wil houden. Bijvoorbeeld foto’s van kinderen die hun ogen gesloten houden na een traangas-actie van de politie (ik heb de foto’s, maar die kunnen hier niet worden gepubliceerd vanwege de EU-voorschriften inzake gegevensbescherming). Ondertussen heeft het persbureau het gebruik van traangas vandaag bevestigd.

Niet atypisch voor de schizofrenie van politici als Merkel en Macron is wat de het Duitse journaal Tagesschau bijna gelijktijdig meldt: “Geen oorvijgen, geen klappen in het gezicht, geen klappen op de billen: in Frankrijk zal de fysieke straf van kinderen door ouders voortaan verboden zijn. Frankrijk is naar Europese maatstaven te laat”.

Macron heeft strenge censuurwetten afgedwongen

Nog maar een paar dagen geleden heeft Macorn een wet afgedwongen die precies in dat soort censuur voorziet en zelfs de sociale netwerken daartoe verplicht: Nicolaus Fest in de Junge Freiheit:

“Bijna twee weken geleden nam de Franse Nationale Vergadering een wet aan tegen ‘fake news’ en manipulatie van verkiezingen. Alle oppositiepartijen verwerpen de wet, die in de Senaat tweemaal werd verworpen. Nu heeft president Macron, gesteund door de meerderheid van zijn partij, het er toch doorgedrukt.

De nieuwe wet geldt voor de drie maanden voor de verkiezingen en verplicht de sociale netwerkexploitanten om snel valse berichten over kandidaten te verwijderen. Facebook, Twitter, Google & Co. moeten ook bekendmaken wie voor welke advertenties betaalt. En buitenlandse tv-zenders die valse berichten uitzenden, kunnen tot aan de verkiezingen worden gesloten”.

Macron is momenteel in Argentinië voor de G20-top.

Bron:

Prügel und Tränengas der Polizei gegen Kinder: Wie weit will Macron noch gehen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Politiegeweld en traangas tegen kinderen: Hoever wil Macron gaan?

 1. Duchesne // december 1, 2018 om 21:19 //

  Hoever zal het gaan? Tot ver nadat er doden vallen, voor de burger is het erop of er permanent onder, en voor de orde diensten zowel broodwinning als trachten heel te blijven, waarbij frustraties met andere demonstranten van elders bij de eigen burgers kunnen worden afgereageerd. De rol van politie is in deze die van huurling voor dictators, maar natuurlijk ziet men zelf de zaken compleet anders en is men zij aan zij met het goddelijk gelijk.

  Feitelijk is het gebied van demonstraties een slagveld waar de menselijke geest op doorslaat, bij beide partijen. Eigen volk tegen eigen volk, terwijl de verantwoordelijken in hun ivoren torens hun muilen vol proppen met kaviaar en champagne.Beschermd door een groepje ingehuurde burgers die eigen verantwoordelijkheid hebben ingeruild voor collectief pardon.

  Als de polite wijkt en de politieke elite niet langer beschermd kunnen zaken veranderen, tot dat moment is het een ongelijke strijd zonder enig nut en met vele slachtoffers in beide kampen, voor de welvaart en het machtsspel van enkelen.

  Breek de ketting !

  Liked by 1 persoon

 2. Opvallend dat er wel hard wordt opgetreden tegen voornamelijk vreedzame blanke demonstranten, maar nooit tegen rellende en plunderende kleurlingen

  Liked by 3 people

 3. scherpschutter1943 // december 1, 2018 om 23:23 //

  Volgens mij gaat het de goede kant op in frankrijk. Nog maar weer volhouden.

  Liked by 2 people

 4. Volhouden tot een echte burger oorlog ook wij in Nederland zijn de elite zat .
  Hopen dat dit ook snel over slaat naar Nederland
  Laat de hel maar los breken in heel eu op rotten met de elite criminelen.

  Liked by 1 persoon

 5. De vechtlust is er nog wel, maar…..is dat land het nog wel waard om voor te vechten? Ik heb genoeg betaald om er te mogen leven. En u heb ik er genoeg geleeft om er nog langer voor te betalen.

  Like

 6. edwin vissers // december 2, 2018 om 09:57 //

  De elite ,(satan knechten) gaan naar hun ondergrondse steden ,bunkers maar dan als een stad vol luxe ,maar goed dat God wel bestaat ,de wraak zal verschrikkelijk zijn ,en daarna de eeuwige Hell ,zonder eind ,wat een heerlijke toekomst voor de christenen die op macron en merkel hebben gestemd .je wil er naar toe ,ook weinig Nederlanders daar .

  Like

 7. Traangas tegen kinderen; Macron mag dat gewoon doen, maar als Trump het doet slaan overal de stoppen door.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s