Nieuw

Orbán: De regeringen die het migratiepact ondertekenen, begaan een “ernstig risico” voor hun burgers

Foto: Viktor Orbán. © Kremlin (CCO Public Domain)

De Hongaarse premier Viktor Orbán waarschuwt de landen opnieuw voor de ondertekening van het VN-akkoord inzake wereldwijde migratie. Het zal de wereld veranderen en het Europese volk bedreigen, zegt hij volgens Hungary Today.

Steeds meer stemmen laten zich horen om landen te waarschuwen het VN-Migratiepact niet te ondertekenen. Maar de tijd dringt, aangezien het VN-pact tijdens een bijeenkomst in Marokko op 10-11 door de wereldleiders zal worden ondertekend .

Nederland zal de bekritiseerde overeenkomst ondertekenen, heeft premier Rutte aangekondigd.

Maar nu waarschuwt de Hongaarse premier Viktor Orbán opnieuw om dat niet te doen.

De regeringen die het migratiepact ondertekenen, begaan een “ernstig risico” voor hun eigen  burgers, verklaarde de Hongaarse leider op een persconferentie in de Tsjechische hoofdstad Praag op vrijdag.

De verdedigers van het Migratiepact, waaronder de Nederlandse regering, hebben benadrukt dat het akkoord “niet-bindend” is. Maar dit heeft duidelijk niets te beteken, anders zou het niet onderschreven hoeven te worden.

Volgens Orbán zal elke rechtszaak in de toekomst het document als referentiepunt gebruiken, zei hij tijdens de persconferentie. Het is daarom van cruciaal belang dat de VN-lidstaten het niet goedkeuren.

Hij stelt verder dat “massale immigratie” een ernstige kwestie is die alle Europese beleidsmakers met hun burgers zouden moeten raadplegen. Maar dat is niet het geval. Volgens de Hongaarse premier houden politici geen rekening meer met hun eigen bevolking. Dit maakt de landen van Midden-Europa tot de enige echte democratieën, meent hij.

– Wij in Centraal-Europa willen echter wel democraten blijven. Immigratie toetst het democratische karakter van politieke systemen, wees de premier erop.

Bron:

Orbán: UN Migration Compact ‘Flawed Document’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán: De regeringen die het migratiepact ondertekenen, begaan een “ernstig risico” voor hun burgers

 1. De regeringen hier in West-Europa hebben schijt aan hun bevolkingen en doen precies wat ze niet zouden moeten doen.

  Like

 2. RR staat niet alleen voor iets moois zoals Rols-Roys maar ook voor het Slechtste mens van ONS Nederland namelijk Rottige Rutte een meneer die door een aparte klasse gekozen is als Premier, maar geen knip voor zijn leugenachtige neus waard is en ons Nederland bewust ten gronde richt ten vavure van zichzelf en soortgenoten.
  Dat HIJ mag branden in de HEL.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // december 2, 2018 om 00:01 //

  10-11 of 10-12, is het korfbal?
  Dat verhaal over slecht sprekende rugzakken vond ik ook al vreemd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s