Nieuw

Nationalisme: Hoe de mosliminvasie van Europa vaderlandsliefde tot de evenknie van verraad heeft gemaakt

U kunt Angela Merkel en de Europese Unie tot eer strekken voor de massale invoer van miljoenen grotendeels werkloze, onvervreemdbare, welvaartsafhankelijke en vaak vijandige moslimsuprematisten die zich voordoen als vluchtelingen en asielzoekers uit het Midden-Oosten en Afrika.

Ondanks de chaos die deze indringers hebben veroorzaakt en de gevaren die ze met zich meebrengen voor de inheemse bevolking en de westerse culturen, is er een plan in werking dat deze duidelijk zichtbare bevolkingsvervanging-agenda juist moet versnellen.

Neem de voortdurende campagne van het extreem-linkse establishment om de taal te beheersen, Newspeak, en tegelijkertijd de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken (vooral over de islam) en je creëert de ‘perfect storm’ die we vandaag de dag zien, met het VN-Migratiepact dat migratie naar elke plek in de eerste wereld voor iedereen in de derde wereld tot een fundamenteel “mensenrecht” maakt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6297 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s