Nieuw

Migrantenmoeder: Soros-gefinancierde groep dwong me de Amerikaanse grens te bestormen

Een moeder van een van de migrantenkaravanen beweert dat ze vorige week “gedwongen” was om de grens te bestormen nadat een door Soros gefinancierde groep haar onder druk had gezet om dit te doen.

María Luisa Cáceres reisde met haar 15-jarige zoon van Honduras naar de grens tussen de VS en Mexico en kwam op 25 november aan in het grensgebied El Chaparral in Tijuana om de status van haar asielnummer te controleren. Toen ze aankwam, kreeg ze nummer 1537 en werd verteld dat ze drie weken moest wachten voordat ze zich kon aanmelden.

De groep die verantwoordelijk is voor de asielnummers is Pueblo Sin Fronteras (“People without Borders”), een door Soros gefinancierde groep die een belangrijke rol speelt bij het organiseren van de migrantenkaravanen en illegale migranten helpt de Verenigde Staten binnen te komen. De karavanen worden ook georganiseerd door het Pro Bono CARA Family Detention project, dat bestaat uit het katholieke Legal Immigration Network, de American Immigration Council, het Immigration Center for Education and Legal Advice, en de American Immigration Lawyers Association. De meeste van deze groepen worden rechtstreeks gefinancierd door de George Soros’s Open Society Foundation, rapporteert WND .

The Epochtimes.com rapporteert: Cáceres zei dat ze niet van plan was om zich aan te sluiten bij het protest, “maar omdat we met de karavaan zijn, zijn we gedwongen”.

“De waarheid is dat ons verteld werd als we niet naar de karavaan gingen, we niet bij hen waren. Weet je, sinds we Honduras verlieten, kwamen we in een caravan terecht”, zegt ze.

Cáceres en haar zoon raakten verstrikt in hevige gevechten, en zegt dat ze in haar gezicht nog steeds het effect voelt van het traangas dat door de Amerikaanse grenspatrouille werd gebruikt om migranten af te weren die door de eerste barrière van het hek stormden.

“Wat ik gisteren heb gedaan was zeer riskant. Ik hoop dat het niet nog een keer gebeurt,” zegt ze en beschuldigt het grote aantal mannelijke migranten die voorbij de Mexicaanse oproerpolitie stormden om de grens te bestormen. “Er zijn mensen die alleen aan zichzelf denken, ze denken niet aan moeders met kinderen, ze denken aan niets”.

“Een politiek, geënsceneerd spel”

“De organisatoren van de karavaan proberen het beleid van Trump en de Verenigde Staten te verzwakken”, zegt Kolonel Fred Peterson, voormalig Chief Public Affairs officier van Joint Task Force North, het Ministerie van de antiterreur en antiterreurverrichting.

“Dit is een zeer goed gefinancierde operatie”, vertelde hij Epoch Times. “Het is helemaal niet spontaan”.

“De migranten worden voor politieke doeleinden uitgebuit. Het zijn slechts rekwisieten in een politiek, geënsceneerd toneelstuk”, aldus Peterson

Hij houdt er rekening mee dat de organisatoren de migranten bewust in gevaarlijke situaties zullen plaatsen om een incident te creëren dat tegen de Verenigde Staten kan worden gebruikt.

“Ik verwacht van hen dat ze een evenement organiseren waarbij onschuldige mensen met doelbewust worden gedood”, zegt hij.

Kinderen aan het front

Kirstjen Nielsen, minister van Binnenlandse Veiligheid, verdedigde het gebruik van traangas door grenspatrouilles op 25 november tijdens de stormloop naar het grenshek en beschuldigt de karavaanorganisatoren van het naar voren duwen van vrouwen en kinderen.

“In sommige gevallen lijkt het erop dat het kleine aantal vrouwen en kinderen in de karavaan door de organisatoren worden gebruikt als ‘menselijk schild’ wanneer zij worden geconfronteerd met wetshandhavingsinstanties”, schreef Nielsen op 26 november in een Facebook-post.

“Ze worden door de organisatoren van de caravan in gevaar gebracht, zoals we hebben gezien op de grens tussen Mexico en Guatemala. Dit brengt kwetsbare mensen in schadelijke posities“.

Nielsen zegt dat er 8.500 caravanleden in Tijuana en Mexicali zijn, en ook rapporten van meer caravans die op weg zijn.

Bron:

Migrant Mother: Soros-finanzierte Gruppe zwang mich, die US-Grenze zu stürmen
Migrant Mother: Soros-Funded Group Forced Me To Storm US Border

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Migrantenmoeder: Soros-gefinancierde groep dwong me de Amerikaanse grens te bestormen

  1. Weer een jankverhaal. Het enige van belang dat er in zit is dat het een bevestiging is van wat er al eerder werd beweerd, namelijk dat Soros en zijn linkse gekkies de zaak organiseren en betalen.
    Maar ik heb geen medelijden. Gedwongen? En ze werd zeker ook gedwongen om te vertrekken?

    Like

  2. Wat een kansparels ook weer: allebei apotheker waarschijnlijk. Die gaan de VS nog enorm vooruit helpen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s