Nieuw

Globalist en oorlogshitser George HW Bush is dood

De voormalige Amerikaanse president George HW Bush is overleden, 94 jaar oud. Bush is onder andere bekend voor zijn aanvang van de eerste oorlog in Irak, openlijk het concept ”New World Order” gemunt heeft, maar ook als tweede president in de geschiedenis van de Verenigde Staten die een zoon had die later ook president werd.

De Republikein George HW Bush was de 41ste president van de Verenigde Staten, een ambt dat hij bekleedde voor een mandaatperiode van 1989 tot 1993, toen hij werd verslagen door de Democraat Bill Clinton.

Tijdens zijn tijd als president begon hij de zogeheten Golfoorlog, de Koeweit-oorlog, of de eerste Irak-oorlog, waarmee de Verenigde Staten probeerden de leider van Irak, Saddam Hoessein, omver te werpen, nadat deze – tegen de wil van de Verenigde Staten – het buurland Koeweit was binnengevallen.

Bush heeft ook tijdens een toespraak voor het Congres op 11 september 1991 in het openbaar de globalistische droom van een nieuwe wereldorde (”New World Order”) geformuleerd. Dat deze toespraak exact tien jaar voor de aanslagen van 11 september 2001 werd gehouden, heeft verscheidene samenzweringstheorieën doen opborrelen. Waar Bush het echter over had, is de nieuwe wereldorde die is ontstaan na het einde van de Koude Oorlog, waar de Verenigde Staten voor een periode alleen stond als supermacht.

Bush werd in 1993 niet herkozen, maar nadat de twee ambtstermijnen van Clinton voorbij waren, werd Bush’s zoon, George W. Bush, verkozen tot president van Amerika. Het feit dat een zoon van een voormalige president ook president wordt, is maar één keer eerder gebeurd in de Amerikaanse geschiedenis: Toen John Quincy Adams, de zoon van de tweede president van Amerika, John Adams, werd verkozen als zesde president 1825 van het land.

Bush slaagde er ook in wat zijn vader naliet, namelijk het omverwerpen van Saddam Hoessein. Niet alleen omdat Bush de zogenaamde oorlog tegen het terrorisme begon, maar ook omdat hij de wereldgemeenschap voor de gek wist te houden dat Hussein massavernietigingswapens verborg die de Verenigde Staten zouden kunnen bedreigen. Het idee van een nieuwe wereldorde, geïntroduceerd door George HW Bush, werd ook overgenomen door George W. Bush, wiens presidentschap de hoogtijdagen van het neoconservatisme in de Republikeinse Partij markeerde – een ideologie die de partij kenmerkte totdat Donald Trump in 2017 president werd.

Een andere zoon van George HW Bush, Jeb Bush, probeerde tijdens de recente presidentsverkiezingen president van de VS te worden. Als voormalig gouverneur van Florida was hij ook een van de favoriete kandidaten voor de Republikeinse Partij, maar werd hij tijdens de eerste verkiezingen uitgeschakeld door Donald Trump, die Jeb Bush voortdurend ondermijnde door te klagen over zijn “lage energie”.

Bush de oudere werd 94 jaar oud en was de laatste jaren in het ziekenhuis opgenomen omdat hij onder andere leed aan de ziekte van parkinson en moeite had met lopen. Zijn vrouw, Barbara Bush, stierf eerder dit jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Globalist en oorlogshitser George HW Bush is dood

 1. John Peters // december 1, 2018 om 12:53 //

  Dat is wat je noemt nu een “low-energy HW”.

  Like

 2. trebor2110 // december 1, 2018 om 13:08 //

  nou lekker dan ,zo wordt chocolade eten nog als fascistiesch bestempelt want : Adolf Hitler was verzot op chocola
  https://www.ad.nl/koken-en-eten/adolf-hitler-was-verzot-op-chocola~a113354d/

  Like

 3. Hertz van Rental // december 1, 2018 om 13:12 //

  Dat hij moge branden in hel en z’n vriendjes met hem.

  Liked by 3 people

 4. Hertz van Rental // december 1, 2018 om 13:17 //

  De smeerlapperij van deze lowlife keurig op een rij gezet. Net op tijd gecrepeerd zodat men in het weekend tijd heeft om deze informatie te absorberen.

  https://www.lewrockwell.com/lrc-blog/george-herbert-walker-bush-3/

  Like

 5. Het is pas sinds kort tot me doorgedrongen dat de nwo waar oa bush over sprak niet westers is, sterker het is anti westers. Nu ik dit begrepen heb begrijp ik andere uitspraken zoals die van rockefeller jaren geleden dat amerikanen voor de toekomst beter een tweede/andere taal kunnen leren.

  Trump lijkt vooralsnog roet in het eten te gooien want de globalisten zijn degenen die deze nwo nastreven maar wat als Trump weg is?! Ann coulter zei onlangs dat Trump de laatste republikeinse president zal zijn omdat over een aantal jaren kinderen van migranten stemgerechtigd zijn en rode staten definitief blauw zullen zijn. Dat is heel slecht nieuws want vanaf dat moment zal de nwo geen strobreed meer in de weg gelegd worden en zal bv de verenigde staten van europa een feit zijn. Het enige waar we op kunnen hopen is dat Trump het tweede termijn wint en zoveel goed doet dat dat bij mensen de ogen doet openen en doorkrijgen waar de globalisten mee bezig zijn en dat dat voor de gewone man hel op aarde zal betekenen, gebeurt dat niet raad je kinderen en kleinkinderen aan naar bv oost-europa te migreren.

  Like

 6. Von Puffelen // december 1, 2018 om 16:33 //

  Hij zal wel ergens eeuwig branden met zijn oude Nazi en CIA maatjes.

  “Skorzeny was Hitler’s bodyguard and SS spy/assassin who came to the U.S. after the war under Project Paperclip. Skorzeny and GHW Bush were instrumental in merging Nazi (SS) intelligence with the OSI to form the CIA with “Wild Bill” Donovan and Allen Dulles.”

  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm

  Like

 7. Hertz van Rental // december 1, 2018 om 17:44 //

  @Dick en anderen die nog steeds in de waan verkeren dat Trump roet in het eten gooit van de glibalisten: gelieve kennis te nemen van het volgende artikel: https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/01/sayonara-america-first-we-hardly-knew-ye.html

  Jammer maar helaas..

  Like

 8. Herz
  Heb het artikel tot de helft gelezen, ik ben gestopt omdat ik de redenatie niet begrijp want omdat Trump de ontmoeting met putin op de g20 uitgesteld heeft is het einde maga? Echt niet, Trump speelt het spelletje goed, hij weet z’n rust te bewaren en overzicht te houden terwijl hij continu valselijk bestookt wordt, letterlijk elke seconde van de dag, 24/7/52.

  Maar oké, stel Trump levert uiteindelijk niet wat beloofd en verwacht werd. Wat was, of is, dan het alternatief? Het artikel noemt hem de zoveelste globalistische puppet van israël, maar wat moet er dan gebeuren, israël van de kaart zoals een cnn journalist wenste, en dan?? Het zou in ieder geval een van de grootste islamitische overwinningen zijn.

  Nee nee, ik laat me niets aanleunen, de schrijver weet het beter dan Trump en ik, laat hem/haar zich dan verkiesbaar stellen. Het was kiezen tussen Trump en hillary en ik dank god op m’n blote knieën dat het Trump is geworden, plus ik zei nadrukkelijk dat hij wel voor het tweede termijn gekozen moet worden want in enkel dit termijn is er te weinig tijd en te veel weerstand. Wat wel heel belangrijk is is dat hij openlijk uitkomt geen globalist maar een nationalist te zijn, ook al is het niet waar het is belangrijk dat het gezegd wordt want als er één schaap over de dam is, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het meent en oprecht is.

  Het artikel schaar ik onder verhalen als dat Wilders gecontroleerde oppositie zou zijn, want als dat waar is wat is dan het alternatief volgens de “boodschapper”? Dan blijft het echter altijd muisstil, zeg maar wat een alternatief voor Trump is? Ben echt heel benieuwd.

  Like

 9. Een oorlogsmisdadiger pursang , maar er is hoop er is een plek voor deze zak stront called Hell

  Like

 10. Hertz van Rental // december 1, 2018 om 22:56 //

  @Dick

  Maga is een vroege dood gestorven omdat Trump met z’n vermeende multi-dimensionale schaakspel (of wat het dan ook moge zijn) een op dit moment twee jarige track record heeft die aantoont dat het helemaal niet om ‘murica first gaat, althans niet in de zin zoals hij het heeft beloofd tijdens zijn verkiezingscampagne waarin hij zich als non-interventionist opstelde. In plaats daarvan is onder zijn bezielende leiding het aantal drone-aanvallen t.o.v. zijn illustere voorganger toegenomen en houdt hij o.a. het regime in SA en Uk de hand boven het hoofd. Je zou ook kunnen zeggen dat hij het amerikaanse militair-industriële complex groot maakt ten koste van de levens van mensen in andere landen. Nog nooit is het budget van het leger zo groot geweest, maar een muur bouwen om het eigen land af te schermen komt maar niet van de grond. Ondertussen wordt de staatsschuld alsmaar groter en probeert hij met importheffingen het buitenland te straffen. Wat hij (net zo min als vele anderen) niet begrijpt, is dat je daarmee alleen je eigen bevolking straft omdat geïmporteerde produkten duurder worden of helemaal niet meer verkrijgbaar zijn. De enigen die er op vooruit gaan zijn industrieën die zich op deze manier ontdoen van buitenlandse concurrentie.

  Het basieke, algemene probleem is dat door de overheid gemaakte problemen nooit door de overheid opgelost kunnen worden. Alleen een radicale vermindering van wetten en regels leidt tot verbetering. Eigen verantwoordelijkheid in plaats van het verlangen dat een overheid dingen regelt; wat een voordeel is voor de één is een nadeel voor de ander. Dat het business model van de Trump-en, Rutte’s en Wilders-en van deze wereld. Denk Hegeliaanse dialektiek. Kiezen voor Trump of dat levensgevaarlijke mens van Clinton is wat dat betreft meer van hetzelfde. Ondertussen worden de vrijheden in het land van de vrijen alsmaar minder, en zit het amerikaanse leger nog steeds in meer dan honderd landen. En over de CIA etc. zullen we het maar niet hebben want die zitten overal. Ook v.w.b. de alsmaar verslechterende relatie met rusland is er nauwelijks verschil met Clinton helaas. De buitenlandse politiek van Obummer wordt gewoon voortgezet. Hij heeft zich helaas omgeven met neocons. Waarom ?

  Verwachten dat een persoon zoals Trump wel eens even de bezem er door zal halen is op voorhand een losing proposition, zelfs als de persoon in kwestie van goede wil is. Bureaucratie is een monster zonder concurrentie dat een eigen leven leidt.

  Het alternatief ? Niet gaan stemmen. Dit is het logische gevolg van de stelling dat stemmen niets verandert. Op die manier houd je de eer aan jezelf. De andere optie, stemmen op deze of gene, is jezelf voor de gek houden.

  Liked by 1 persoon

 11. Verwijt hem alleen dat ie niet het hele middenoosten voor zijn vriendjes heeft afgefikt

  Like

 12. en dat ie mandela fan was

  Like

 13. Hertz van Rental // december 2, 2018 om 02:30 //

  @skeeter

  Legio mensen die marxist Mandela verafgoden..

  Like

 14. Dat deze smeerpijp in hel mag terecht komen .
  Hitler was hier niks bij.

  Like

 15. Wie dood is is dood. In het gunstigste geval krijgt iemand een opstanding uit het graf op basis van de goede dingen die hij heeft gedaan. Ik schat zo maar in dat dit voor Bush niet zal opgaan. Zijn leven is dus nutteloos geweest.

  Like

 16. Zolang de wereldwijde msm Trump dag in dag uit demoniseert, desnoods met keiharde leugens en hem tot op het bot haat weet ik 100% zeker dat hij op de goede weg zit en alle andere geluiden zijn slechts ruis, ruis die je altijd hoort ongeacht wat. Dat is mogelijk omdat niets perfect is dus je zal altijd ergens een kersje vinden en kunnen opblazen tot een baby Trump.

  Op de vraag wie dan het alternatief is blijft het altijd muisstil, tel wat je hebt en niet wat je mist.

  Like

 17. ” en probeert hij met importheffingen het buitenland te straffen. ”

  Aha, dus wanneer je 2% belasting heft op een geïmporteerd product maar 25% moet betalen bij datzelfde land wanneer je daar een soortgelijk product naar exporteert en je wilt dat gelijk trekken dan noem je het straffen? Wanneer na decennia wordt gezegd we gaan het nu eerlijk doen en op die producten gelijke belastingen heffen > fair trade, is dat geen straf maar rechtvaardig en gaan ze daar niet mee akkoord dan gaan we de belastingen verhogen naar het tarief dat wij moeten betalen. Dat de tarieven zo scheef zijn komt omdat het als doel had die economieën te steunen, wat ten koste ging/gaat van de VS belastingbetaler maar die economieën kunnen ondertussen op eigen benen staan dus de VS belastingbetaler hoeft niet langer voor die economieën te betalen maar dat vinden die economieën helemaal niet leuk, ze waren zo gewend in de watten gelegd te worden dat ze het als verlies zien niet meer in de watten gelegd te worden, geef één argument waarom de VS belastingbetaler nog langer moet opdraaien voor bv de chinese economie?

  Like

 18. China laat de tarieven van 40%!! op auto’s vallen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s