Nieuw

Getreiterd en zelfs verwond: Yara was het enige Duitstalige kind – het islamitisch effect op Duitse scholen

Al snel na het begin van het schooljaar wordt het duidelijk: Yara is de enige in haar klas die Duits spreekt. Slechts twee kinderen spreken Duits in hun schooljaar. Ze wordt gepest en buitengesloten, na enige tijd zelfs verwond met een scherp voorwerp. 95 procent van de eerstejaars leerlingen van de Carl-Anton-Henschel-Schule in Kassel heeft een migratieachtergrond. Vader Mike verweert zich en beticht: “Ze hebben de controle verloren”.

Yara was niet alleen verdrietig om geen vrienden te kunnen maken. Ze werd ook uitgestoten. Haar vader meldt dat zelfs haar Duits in de loop der tijd is verslechterd. Ze werd gepest omdat ze thuis Duits spreekt. De toenmalige 6-jarige voelt zich alleen.

Yara geeft ook commentaar op haar ervaring in de klas en zegt: “Ik was echt verdrietig. Soms had ik buikpijn. Als ik mijn leraar vertelde dat ik me niet goed voelde, zei de leraar: Er is altijd iets mis met je!”.

En het werd steeds erger. Yara werd verwond door een ander kind. Yara raakte gewond door een scherp voorwerp in haar maag.

Het hele verhaal van Yara is te zien in de video.

Bron:

Gemobbt und sogar verletzt: Yara war in ihrer Klasse das einzige Kind, das Deutsch spricht
WATCH: Sole German-Speaking Child in Classroom Violently Bullied

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Getreiterd en zelfs verwond: Yara was het enige Duitstalige kind – het islamitisch effect op Duitse scholen

  1. Zeer Gevaarlijke leraren die een kind niet beschermen.
    Veiligheid is een eerste vereiste die een school (de leraren dus) moet waarborgen.
    Wie dat als leraar weigert / of niet opvolgt en derhalve kinderen geestelijk/ lichamelijk laat mishandelen zonder in te grijpen, dient te worden vervolgd

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s