Nieuw

Europa staat aan de vooravond van een arbeidersklasse revolutie tegen globalistische regeringen

De executie van Marie Antoinette in 1793 op de Place de la Révolution Bron/Auteur: Wikimedia/Onbekend.

Het is verrassend hoe gemakkelijk de brandstofbelastingprotesten in Frankrijk zich konden verspreiden naar België en Nederland. De demonstraties van mensen in gele hesjes wijzen op een grote ontevredenheid van de mensen over hun regeringen.

De Franse brandstofprotesten zijn deels ook anti-Macron protesten geworden. Onder zijn leiding worden de belastingen verhoogd, maar hij vergeet de Fransen en hun cultuur te beschermen.

Hetzelfde geldt voor België en Nederland. Hun leiders leiden hun land als moderne bedrijven, winst maken wordt door hen gezien als een succes.

Maar in de tussentijd worden een aantal veel belangrijkere zaken genegeerd. Steeds meer mensen maken zich zorgen over immigratie, over armoede en over de toekomst van hun kinderen.

Veel van deze mensen kunnen niet worden ingedeeld volgens een politieke richting. Ze kunnen links of rechts zijn, maar de meesten hebben minstens één eigenschap gemeen: het zijn hardwerkende middenklasse mensen.

Deze mensen zijn nauwelijks vertegenwoordigd in West-Europa. De media noemen ze xenofoben, rechtse en extreem-linkse anarchisten en politici lijken niet naar hen te luisteren, omdat sommige van hun partijen uit regeringscoalities zijn uitgesloten van regeringscoalities.

Dit democratisch tekort leidt tot een spanning die vooral globalistische politici niet zien omdat ze zich richten op handel, de VN en internationale betrekkingen.

Het verhaal is heel anders voor Oost- of Midden-Europa. Hoewel ze door de reguliere media en de EU als autoritaire regimes worden genoemd, lijken Hongarije en Polen naar hun mensen te luisteren.

Een referendum in Hongarije toonde aan dat 98 procent van de mensen geen migranten en vluchtelingen wil en de regering accepteerde dat.

De Hongaarse premier Orban zei dat hij naar Brussel zou gaan met dat democratische resultaat “om ervoor te zorgen dat we niet gedwongen worden om in Hongarije mensen te accepteren met wie we niet willen leven”.

Maar in West-Europese landen neemt de ontevredenheid met de dag toe. Er zijn nooit referenda gehouden over de opvang van honderdduizenden vluchtelingen en het lijkt erop dat een zwijgende meerderheid moet opboksen tegen de verschrikkelijke neveneffecten.

Net zoals ze klaar zijn met hogere belastingen en met globalistische leiders die niet de belangen van hun land, maar van de EU op de eerste plaats zetten.

Zolang de democratie faalt, neemt naarmate de dynamiek toeneemt de kans op een niet-gewelddadige revolutie toe. Het is al lang geleden dat zoiets veelbelovend als de gele vestenprotesten in Europa opduiken.

Als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zich aansluiten bij Frankrijk, België en Nederland, zou er een revolutie van de arbeidersklasse kunnen ontstaan.

Bron:

Europe is on the brink of a working class revolution against globalist governments

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Europa staat aan de vooravond van een arbeidersklasse revolutie tegen globalistische regeringen

 1. Goed plaatje. Het is niet dat Macron de burgers vergeet: hij denkt dat ze al kapot zijn. Hij is al verder, in zijn gedachten. Tijd om z’n denk-kader op te frissen. De franse citoyens hebben het al es eerder gedaan, dus allez francais!! en duitsers!! en nederlanders!!

  Liked by 3 people

 2. Is hier de wens ,de”vader van de gedachte ? Voor mij geldt hetzelfde ,en dus vol goede hoop naar Den Haag ,maar wat een desilusie ,zo weinig mensen die bereid zijn ,de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen te verdedigen , Nederlanders hebben een grote bek op social media ,”op jacht”naar volgers ,maar doen 0 , wat een afknapper !

  Liked by 4 people

 3. bedonderde burger // december 1, 2018 om 17:59 //

  Dream on, helaas…. We wachten op Italië, als de oorlog begint, begint het daar, Rome is belangrijk voor onze islamvrienden om in te nemen, dat betekent een trap in het gezicht van het katholicisme en de rest van het christendom. Dus laten we hopen dat onze islamvrienden snel tot actie overgaan, des ter sneller komt er totale oorlog. Niet dat ik dit leuk vind maar onze namaak linkse PvdA, GL, SP en gestoorde geldgeile D66/CU/CDA/VVD vrienden willen dit, denk maar aan Timmermans, so be it!

  Like

 4. @ bedonderde burger:
  K vraag mij af of de oorlog in Italie begint, want pislam komt voort uit de RK kerk:

  Like

 5. “Hetzelfde geldt voor België en Nederland. Hun leiders leiden hun land als moderne bedrijven, winst maken wordt door hen gezien als een succes.”

  Dit stukje tekst is niet serieus te nemen. Er wordt al decennialang meer uitgegeven dan er binnen wordt geharkt. Ik zou er zelf niet eens moeite mee hebben gehad om gedurende 5 jaar wat meer belasting te betalen als er de garantie was dat dan de staatsschuld werd afgelost. Alleen de rente daarop kost al zo’n 30 miljard per jaar.
  En als het als een bedrijf werd gerund zouden er toch al wel een aantal lamballen op straat zijn gezet wegens verregaande onkunde en sabotage. Nee, werd het maar een beetje meer als een bedrijf gerund.

  Verder kan ik me er uitstekend in vinden en ik hoop dat dat zeer toepasselijke plaatje ook weer werkelijkheid wordt

  Liked by 1 persoon

 6. Raveltje // december 1, 2018 om 20:44 //

  Met de euro werd er meer dan de helft van al het geld ingevorderd. Een jaar later was het alweer bezuinigen,
  Bezuinigen, bezuinigen. Waardoor je je wel eens afvraagt waar het geld blijft. In de economie gezet?
  Veel bedrijven zijn failliet of dreigen dat te gaan. Banken lenen niet zo gemakkelijk meer nu de rente laag is.
  En gaan er miljarden naar het buitenland. En wil Kuzu nog meer in ontwikkelingshulp zetten.
  Door dat alles blijven er schulden.

  Like

 7. Gele Hesjes protesten. Spontane opstand, of weer een kleurenrevolutie van Soros? Wat denken jullie.

  Liked by 1 persoon

 8. @Johan P // december 1, 2018 om 19:13 /

  Staatsschuld is verplicht, daarom is er geen land zonder.

  En staatsschuld is winst, alleen niet voor het volk.

  Like

 9. hier is geen geld meer zeggen ze en waarom geeft Decro zo met gulle hand nog meer geld aan Afrika dat we moeten lenen bij de wereldbank (rodhschild de baas van Macron) die later onze kinderen moeten terug betalen.

  Liked by 3 people

 10. Cees Kooijman // december 1, 2018 om 22:54 //

  GELE HESJES ….!!!!

  ________________________________

  Like

 11. We moeten ons bewapenen en wraak nemen. We snakken naar de revolutie en die mag wat kosten.

  Liked by 2 people

 12. Als Godverdomme in Italië de kerststalletjes ook al niet mogen? Nog even en de dames lopen dan zonder inlegkruisje?

  Like

 13. Laat het maar snel overwaaien naar Nederland.
  En alle elite van de regering in de gevangenis.
  Wegens verraad en schending van mensen rechten
  En gelijk de dood straf invoeren voor verraad

  Liked by 2 people

 14. De Eu, het 4e REICH, bestuurd door ongekozen ambtenaren en lobbygroepen, als opvolger van het 3e REICH. De Europeanen zijn in 75 jaar erg opgeschoten met deze euro-nazies.

  Liked by 1 persoon

 15. koddebeier // december 3, 2018 om 14:40 //

  Mooi, onder de guillotine met dat tuig !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Europa staat aan de vooravond van een arbeidersklasse revolutie tegen globalistische regeringen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s