Nieuw

Alternatief voor Duitsland over het VN-migratiepact: “Miljoenen Afrikanen zitten op gepakte koffers te wachten”

De Duitse Bondsdag heeft met grote meerderheid een motie van Brussel over het VN-migratiepact aangenomen. 372 leden van het Europees Parlement stemden voor, 153 tegen, 141 onthielden zich van stemming.

Het doel van de aanvraag was duidelijkheid te scheppen of er voor Duitsland geen wettelijke verplichtingen voortvloeien uit de internationale overeenkomst. Volgens deskundigen op het gebied van het constitutioneel recht heeft deze overeenkomst geen enkele invloed op de bindende werking van het internationaal recht. Zo kunnen internationale rechtbanken de Duitse jurisprudentie nietig verklaren door een beroep te doen op het pact.

Minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) maakte naam als speciaal voorstander van het pact. “Dit pact is ook in het Duits belang”, stelt hij. Volgens hem dient het pact om migratie te beperken en vooral om landen met tot nu toe lage normen te integreren. Voor de minister van Buitenlandse Zaken is migratie mondiaal van aard en onvermijdelijk. Hij consolideert zich daarbij aan de uitspraak: “Migratie is zo oud als de mensheid”. Hij verwerpt met klem de beschuldigingen dat de federale regering het publiek niet vroeg genoeg had geïnformeerd. Volgens hem heeft de regering zich van meet af aan ingezet voor transparantie. De Bondsdag was erbij betrokken en had de zaak al in april besproken.

Kritiek komt van de AfD. Deze had eerder om een hoofdelijke stemming verzocht. AfD binnenlandexpert Curio bekritiseerde bijvoorbeeld dat het migratiepact “onvoorwaardelijke immigratie” propagandeert. Volgens het pact “krijgt iedereen die naar Duitsland komt op de een of andere manier toegang tot het sociale systeem en moeten we voor deze waanzin betalen. Miljoenen Afrikanen zitten op gepakte koffers te wachten”, benadrukte Curio. In het VN-document wordt echter niet gesproken over afwijzingen aan de grenzen. Voor hem is het pact een “Trojaans paard”, waarmee bondskanselier Angela Merkel (CDU) “haar oer-catastrofe van 2015 in een globaal migratieplan wil verbergen en vervolgens rechtvaardigen en bovenal definitief wil maken voor de toekomst”. Met het pact zal de migratie “eindeloos en chaotisch” toenemen, wat geen bron van welvaart is, maar “van chaos, geweld en repressie”.

Bron:

AfD zur Bundestagsdebatte über UN-Migrationspakt: „Millionen wanderwillige Afrikaner sitzen auf gepackten Koffern“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Alternatief voor Duitsland over het VN-migratiepact: “Miljoenen Afrikanen zitten op gepakte koffers te wachten”

 1. Duchesne // december 1, 2018 om 20:12 //

  Het gevolg is heel simpel gezegd dat ons sociale stelsel compleet onmogelijk word, en dat gaarkeukens de enige optie zijn die er nog rest om betaalbaar te blijven.
  Ons sociale stelsel,, c.q. het door ons decennia lang betaalde sociale stelsel staat op het punt compleet te worden gesloopt. Dit is voor de regering een mogelijkheid om de burger terug te zetten op de positie van lijfeigene, iemand die wel bed en brood krijgt maar daarvoor moet smeken bij de lokale overheid.

  Wat ook kapot gaat zijn de toeslagen op huur en zorg, immers het zijn gewoon regelingen om het te hoge prijsniveau van zorg en huren te compenseren, zodat in de gehele lijn hogere tarieven kunnen blijven bestaan, die weer doorslaan op koopwoningen en zorgproducten, met dito belasting opbrengst….toeslagen zijn feitleijk een erkenning dat prijzen te hoog zijn om nog redelijk te worden genoemd. AOW en pensioen zullen verdwijnen, je kan immers niet de een wel pensioen geven en de ander niet als er gelijke rechten zijn toegekend. Dus zullen staatspensioenen worden omgezet in voedselbonnen, digitaal is mogelijk en zal particulier pensioen worden genationaliseerd, hetgeen logische gevolg is van een grotere vraag dan er in geld aanbod of reserve is.

  Het enige dat een regering nog kan doen als we worden overspoeld met migranten die “hun recht” komen halen is orde met geweld handhaven, dus met absurde strafmaat de macht trachten te houden. Dit zal betekenen dat de bon voor hard rijden niet langer in de bus valt maar dat de constaternede agent het vuur zal openen, net als bij een discussie als het de man/vrouw qua spanning teveel word. Dreigt een gebied even niet belasting incasseerbaar te worden zal men het leger sturen om op afstand de orde te herstellen, gevechtshelicopters zullen de eigen bevolking in toom houden.
  En de staat zal om macht te behouden niet langer het eigen personeel kunnen vervolgen voor geweldsgebruik, dus zal het escaleren tot het waanzinnige toe……We staan op het punt een wereld in te glijden die niemand wil maar die niet anders dan in chaos en beestachtig gedrag kan veranderen.

  De massa die komt voor de gratis rit van hun leven en zal met woede reageren als het beloofde paradijs niet langer meer gratis huizen en geld uitdeelt. Gezondheidszorg zal overbelast worden maar de rekening bij de autoochtoon worden gelegd….onder dwang. Door woningnood zal gedwongen inkwartiering van migranten komen bij mogelijk iedere burger met zeer waarschijnlijk een verzorgingsplicht, of straffe van….Dit is een begeleide georkestreerde invasie met overname en de genocide volgt erop.
  Men zal nemen, overal en met alle middelen, zeer waarschijnlijk in groepsverband op ethnische en sektearische basis, zowel in kleine groepen als in horden van honderden tot duizenden die als sprinkhanen zullen neerstijken en leegvreten, moordend en verwoestend. Een logisch gevolg van een wereld waar lokale macht en weerbaarheid is overgenomen door landelijke sturende krachten met een eigen agenda.
  Logica zegt dat de machthebbers hun macht zullen verliezen, desondanks denken ze dat ze aan de macht zullen blijven…..de macht van wat?

  De doos van Pandora is bijna compleet open gezet. En onze wereld die altijd is geordend door regeringen en niet door zelfstandige burgers zal een versplinterde goudschat zijn voor de plunderaars….een weerloze voorraadschuur met weerloze slachtoffers die nu nog niet kunnen bevatten welk lot hun wacht. Vrede is straks het woord voor dood zijn, want onbezorgd genieten van het leven zonder geweld zal onmogelijk zijn en enkel nog te vinden in de bodem van een fles…

  Ook delen van de eigen bevolking zullen gaan plunderen, moorden en verkrachten, veelal in klein verband met als gemeenschappelijke binding een jeugd en een buurt, een leven in de marge, fan van dezelfde voetbalclub, eerdere samenwerking op crimineel vlak….
  En ook deze lieden zullen een groot gevaar zijn, en in tegenstelling tot onze nieuwe veroveraars niet zo herkenbaar. Vertrouwen van mensen onderling zal dodelijk worden, net als hulpvaaridgheid of het accepteren van een uitgestoken hand of het vriendelijk reageren op een lach die enkel diende als afleidingsmanouvre.

  Op 11 dedember 2018 zal officieel door een aantal landen de oorlog aan de eigen burgers worden verklaard door de deuren en de voorraadkast volledig open te zetten voor de rest van de wereld. Enkel oorlog is het resultaat, en na oorlog totale overheersing met minimale middelen door enkelen.
  Duivels is een woord, maar wij zijn de enige factor die dit kan voorkomen.

  En niet met een geel vestje aan.

  Uw dood word 11 december officieel bekrachtigd.

  Bent u klaar om te sterven?

  Liked by 3 people

 2. Zijn er niet nog ergens slecht bewaakte wapen opslagplaatsen die we leeg kunnen halen. Ik denk dat we die wel eens nodig gaan hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. Ziek!
  Maar daarom niet minder waar.
  De tijd om nog een nette burger te blijven, zou dan wel eens snel voorbij kunnen zijn.

  Like

 4. Migratie is zo oud als de mensheid zegt de min. van buza
  Ja oorlog ook
  Wat een schaamteloos flutargument, wat een dooddoener😨😱😈

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s