Nieuw

Zijn we allemaal gek? Wat moet er nog meer gebeuren dat mensen eindelijk wakker worden?

Dietmar Friehoff, lid van de Bondsdag voor de AfD van Nedersaksen, heeft zich in het PI-NEWS-interview uitgesproken over het huidige Bundestagdebat over het VN-migratiepact.

Hij eist een opstand van de rechtschapen en moedigen. Friedhoff: “Zijn we allemaal gek? Wat moet er nog meer gebeuren dat mensen eindelijk beseffen dat hier een uitverkoop van ons sociale systeem wordt afgedwongen? Deze verkoop moet met alle middelen worden bestreden”, aldus de 52-jarige. “Niet omdat we niet graag geven, maar omdat we moeten beseffen dat Duitsland alleen kan helpen als Duitsland in staat is om te helpen. En dat kan alleen als we ons sociale systeem versterken en beschermen. Dat heeft niets te maken met het feit dat we niet willen helpen, we moeten lokaal helpen in de landen”.

Bron:

„Was muss noch passieren, dass die Menschen endlich wach werden?“

(h/t John)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Zijn we allemaal gek? Wat moet er nog meer gebeuren dat mensen eindelijk wakker worden?

 1. Gladiator // november 30, 2018 om 12:41 //

  Tja, wat moet ik hier nog meer op zeggen, slimme man die Dietmar Friehoff!!!

  Ik weet het ook niet meer. Die achterlijke idioot Trutte zal het Marakesh verdrag gaan tekenen en zal wederom, net zo als hij bij het Oekraïne verdrag deed, een inlegvelletje erbij doen wat niets maar dan ook helemaal niets zal betekenen!!

  Het is gewoon ons DOODVONNIS en IK ben het er niet mee eens en ben een autochtone Nederlandse burger die ruim 40 jaar in dit land gewerkt heeft net zoals mijn VADER en mijn OPA!!

  Maar als je het van zombies moet hebben die ook nog elke dag Tell Lie Vision kijken……pffff!!

  Zijn jullie nu allemaal van God los????!!!

  Kijk hier aub eens eventjes naar!!

  Duren alle drie ongeveer 10 minuten en hierin wordt door mensen die het voor o.a. JULLIE hebben uitgezocht hoe de vork ECHT in de steel zit voorgedragen en niet door een of andere politieke psychopaat die net doet alsof die ergens verstand van heeft!!!

  Welterusten en veel plezier met kijken!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 2. Het is om te janken zoveel achterlijken in dit land. Hoe krijg je zombiefiguren de realiteit ingeschopt ? Ik ben ruim 11 jaar bezig en heb nu zoiets van “trek je eigen plan” ! Als het er op aan gaat komen en dat gebeurt…sneller dan je denkt …als een dief in de nacht,moet je plan B hebben .

  Liked by 1 persoon

 3. Het is allemaal heel simpel, hypothetisch: stel je bent in een bootje aan het vissen op zee, er kunnen max 20 mensen in het bootje anders zinkt het. Je stuit op 100 drenkelingen, hoeveel neem je aan boord!!

  Like

 4. Afrika is duizenden keer groter dan Nederland
  Maar wij worden verplicht miljoenen van hen op te nemen en te verzorgen
  Dat valt niet uit te leggen
  Ik ben echt bang nu

  Like

 5. “Niet omdat we niet graag geven, maar omdat we moeten beseffen dat Duitsland alleen kan helpen als Duitsland in staat is om te helpen. ”

  Ook ‘rechtse’ politici zijn politiek correct en hebben een onbegrensd Jezus-complex. Ik wil Afrika helemaal niet ‘helpen’, dat hebben we al heel lang geprobeerd en werkt niet.

  We moeten het gewoon steriliseren.

  Like

 6. Gladiator // december 1, 2018 om 12:20 //

  @alles,

  Ik blijf het gewoon zeggen nu,

  Als we eens de moed en de wil hadden om de koppen eens een keertje bij elkaar te steken dan denk ik dat we misschien wel eens iets voor elkaar zouden kunnen krijgen!!!

  YOUR FUTURE IS WHAT YOU DO TODAY,
  NOT TOMORROW!!!

  En dan nog een afsluiter in het Duits!!

  Wenn die Scheisse bis zum Hals steht,
  sollte man den Kopf nicht hängen lassen!!!!!!!!!!!!!

  Gladiator (300) A warrion never takes Orders!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s