Nieuw

Rusland verplaatst luchtverdedigingsraketten naar de Krim

Aangezien het conflict in de regio is opgebloeid, stuurt Rusland nu zijn ultramoderne luchtverdedigingssysteem S-400 naar de Krim.

Oekraïne heeft gestemd om de uitzonderingstoestand van 30 dagen in het land aan te kondigen.

Tegelijkertijd heeft Rusland zijn geavanceerde luchtverdedigingssysteem S-400 Triumph naar het gebied verplaatst. Met het toestel kan elk gevechtsvliegtuig “binnen een straal van 400 kilometer uit de lucht geschoten worden”, tevens kan het tientallen doelwitten tegelijk volgen en aanvallen. Het toestel is een geavanceerde concurrent van de Amerikaanse Patriot, aldus Wikipedia.

De achtergrond is het incident in de Zee van Azov afgelopen zondag, waarbij drie Oekraïense marineschepen – die probeerden de Straat van Kertsj tussen de Krim en het vasteland van Rusland over te steken – door de Russische marine werden onderschept en in beslag genomen, de Oekraïense president Petro Poroshenko ondertekende afgelopen maandag een decreet dat de krijgswet oplegde. Het parlement stemde hier laat op de avond mee in.

Rusland noemt het een bewuste provocatie door Oekraïne, een manier voor de oligarch president van het land, Petro Poroshenko, om zijn overwinning te verzekeren voor de parlementsverkiezingen in maart.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s