Nieuw

Marrakesh-migrant verkracht lerares – krijgt twee jaar cel

Een student die een leraar verkrachtte op een middelbare school in Småland in het zuiden van Zweden is veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.

De districtsrechtbank van Eksjö heeft de 20-jarige schuldig bevonden aan verkrachting, seksueel misbruik en onwettige bedreigingen, zo blijkt uit gerechtelijke documenten van The Local.

De mishandeling vond plaats in september op een middelbare school in Nässjö, Småland. De rechtbank hoorde dat de man, destijds een 19-jarige student, de deur van een klaslokaal op slot deed, de docente vasthield en haar met geweld verder het lokaal in duwde waar hij seksuele handelingen verrichtte die gelijkstaan aan verkrachting.

De leraar probeerde de aanval te weerstaan en maakte duidelijk dat ze niet geïnteresseerd was in seksueel contact met hem.

De man, die staatloos is, werd schuldig bevonden op negen afzonderlijke aanklachten, waaronder verkrachting, seksueel misbruik voor fysieke benaderingen die hij een paar dagen voor de daadwerkelijke aanval op het slachtoffer maakte en onwettige bedreigingen tegen het slachtoffer via Snapchat.

Naast de twee jaar gevangenisstraf kreeg hij 110.000 kronen teruggave aan zijn slachtoffer.

Bron:

Student given two-year sentence for raping teacher in Sweden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Marrakesh-migrant verkracht lerares – krijgt twee jaar cel

 1. antiislamnu // december 1, 2018 om 23:21 //

  Kijk deze hond

  Like

 2. antiislamnu // december 1, 2018 om 23:26 //

  Kijk Nederland anno 2035

  Like

 3. antiislamnu // december 2, 2018 om 00:05 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s