Nieuw

Kinderaanvallen door ingevoerde Hyena’s alleen in Duitsland?

NEE, ook hier in Nederland, groepjes Hyena’s die doorlopende terreur bedrijven en op latere leeftijd experts zijn in het zoeken van prooi…om ze te kanaliseren krijgen ze gesubsidieerde kick box training en aanverwante zaken van de overheid, zelfs reizen naar plaatsen waar ze met wapens oefenen en militaire tactieken, wat hun macht en mogelijkheden op crimineel gebied enorm vergoot. Of het nut heeft qua rust en minder geweld? Moet ik het antwoord nog geven?

Door: Duchesne

Dit stuk verscheen als reactie onder: Dagelijkse jihad tegen schoolkinderen door migrantenkinderen

Neem als kers op de taart een sekte die aanvallen in het kader van de sekteleer vijf maal dagelijks met beloningen in het vooruitzicht predikt en een thuisfront wat goedkeuring geeft aan verkrachtingen en moord op niet sekteleden en de enige overgebleven vraag is: zijn we gek dat we dit soort tuig in ons midden tolereren, voeden en nu al generaties op hetzelfde niveau laten door fokken?

Voor hen die op school willen leren om een constructieve toekomst op te bouwen is schoolgang behalve door het gebrek aan fatsoenlijke leerkrachten een levensgevaarlijke hindernis die bijna onontkoombaar is.

De aftakeling die nu op school en straat niveau plaatsvindt, zal vele decennia later nog worden gevoeld, dit is een enorme schade voor onze wereld die niet in geld is uit te drukken, en ook niet in geld zou moeten worden gezien. Dit is toekomst die in de dop word vernietigd. Onze kinderen worden gedwongen tot een leven in de laagste basis van leven, de slavernij, want dat is wat mensen worden die niet vechten tegen de steeds groeiende terreur, dat worden slaven !

Wie op jonge leeftijd onder constante stress komt te staan ondervindt op zowel geestelijk als lichamelijk niveau schade die het verdere leven op alle vlakken negatief beïnvloedt.

Veel kinderen die de diagnose ADHD krijgen of Autisme – dokter weet het niet maar wil niet stom lijken, dus stempel en dosis pillen – en met die pillen word de menselijke creatieve geest stilgelegd. Maar die kinderen hebben als oorzaak vaak gewoon stress, constante enorme stress. Iets met langs elkaar heen leven en niet meer opvoeden maar apparaten het werk laten doen… in sommige opvanghuizen voor bejaarden worden nu robots gebruikt om de bejaarden bezig te houden… hallo, hoe respectloos kun je zijn?

Slachtoffers van verkrachting of ander geweld hebben deze stress ook, constant het gevoel van veiligheid dat weg is en ofwel wordt overgecompenseerd ofwel wordt alle eigen bescherming losgelaten. De mensen die zich wezenloos drinken tijdens het uitgaan en ergens op straat wakker worden, de schade is al veel eerder gedaan… wie een pup heeft en deze slechts enkele keren slaat krijgt nooit meer een hond met vertrouwen, maar immer een letterlijk en in gedrag “geslagen hond”. Is dat waarom u een huisdier neemt, een hond tot vriend neemt?

Daarbij helpt internet en nieuws waarin geweld de boventoon vormt niet echt om enige rust te vinden, laat staan straat- en schoolaanvallen, en al de goudstaafjes die men bijdraagt aan onze wereld… onrust in het echt en virtueel, net als in een op de twee tv series constant doden vallen en wapens uit iedere kast worden getrokken. Word je daar rustig van?

We verliezen intelligentie alsof het een vergiet is. En menselijkheid, compassie, begrip. Ambtenaren krijgen zelfs training om klootzak te worden en mensen hun betaalde recht te onthouden, als ze al geen klootzakjes waren.
Regeringen die vragen om onderzoeken en statistieken met vooraf bepaalde conclusies… hoe kleinzielig ben dan? Volgens mij is dat pure oplichting? En dat is wat ons “leidt”, wat onze toekomst bepaald, wat ons overheerst en nu doorverkoopt…
De mens als minderwaardig stuk stront. Het UWV bijvoorbeeld, als je autochtoon bent, wettelijk verplicht premies betalen maar niet mogen claimen… Met de huidige gang van zaken past het westerse intelligentie peil zich razendsnel aan aan zijn omgeving….debilitas mentis… dat waar je mee omgaat… aangeleerde achterlijkheid, door ingevoerde incompetentie.

Probeer deze vrouw eens even te laten vertellen, die heeft een punt waar we echt even goed bij stil moeten staan….(en ja, ze is zwart, wil niet zeggen dat ze niet iets nuttigs te vertellen heeft, als kleur alles was en het patent had op intelligentie, waarom lopen er dan nog figuren zoals Rutte, Junkers, Verhofstad, Merkel of Timmermans rond die onze wereld bepalen? Kanker kun je ook niet voorkomen, wel wegsnijden. Dus neem de info….het is het waard.
http://www.dataanddonuts.org/data-talks-people-mumble/social-correlates-of-health-what-if-the-bear-comes-home-every-night

Waarom zou je een kind nog eten geven, nog kleden, naar de dokter brengen als het ziek is of zelfs in elkaar plakken als je vervolgens anderen het kind laat kapot maken? Wat is het nut van een geweldsmonopolie voor enkelen als het daarmee niet wordt voorkomen maar wordt gereguleerd en geregulariseerd, wordt gedoogd en daarmee toegestaan? Wat is het nut om iemand met 120 uur werkstraf te straffen als het slachtoffer en familie van het slachtoffer levenslang met de gevolgen zitten?

Waarom niet deze vijand op eigen terrein met hetzelfde lot opzadelen, ter lering enrespect.
Laat alle opgekropte woede maar eens los op de juiste lieden, en niet op huisgenoten of bruinwitte hamstertje in een kooitje….

Onze wereld faalt omdat wij verwachten dat anderen, politici en hun door ons betaalde krachten dit soort zaken voorkomen. Hun belofte van veiligheid is echt al lange tijd geleden door de wc pot gespoeld, voor zover we ooit iets konden geloven.

De tijd is gekomen dat we niet wachten tot dit of dat gebeurt, maar dat we gaan bepalen wat er gebeurt, zelf. Vergeet de stembus, als dat systeem zou werken waren deze problemen er niet, dan hadden integere mensen dit land door achterlijke gebeurtenissen en langs besmettelijke ideeën heen geloodst, dan was dit land een veilig land, een land met een bevolking die met een lach op het gezicht door het leven gingen. Hoeveel lachende mensen ziet u op straat? Nou ja, behalve die soort die ons plundert en leeg rooft. Wanneer ze lachen is het om onze weerloosheid, lamheid, weerloosheid… en uiteindelijk daardoor eerloosheid. Ziet u het?

Wachten tot het u overkomt om dan te brullen en te huilen, is dat wat u wilt? Of morgen deel uit gaan maken van wel weerbare mensen ?
Alleen is alleen, alleen is een korte sprint om te worden ingehaald door de realiteit. Sluit aan, verenig, binnenkort is het zover, kunt u zichzelf naar een hoger niveau in deze wereld brengen, die van mens met trots.

Als blanke autochtonen zijn we prooi aan het worden, verkocht door onze “leiders”, over tien dagen is de ramsj, dan begint het grote opsplitsen van alles in de voorraadkast, uw pensioen en AOW hoort daar ook bij, dus denk niet dat het u niet gaat raken, dat zal het zeker. Tot op het bot !
Aziatische mensen die hier leven zijn nu reeds als prooi, net als vrouwen, ouderen, kinderen… hoeveel berichten in de kranten heeft u nog nodig, of is de overdosis als bereikt en gaan we nog een biertje voor de tv happen?

Sta op ! Uw politici willen niet zien wat ze hebben veroorzaakt, uw bescherming is op de hogere regionen zo corrupt en slaafs als de pest en in de lagere regionen weten ze het niet meer, maar straks worden ze vervangen en dan worden ze wel wakker, te laat helaas…

Wat nodig is zijn mensen die willen vechten, en dan vooral door hun kennis te gebruiken. Plaatsen om mensen bij elkaar te krijgen en elkaar in de ogen te kijken en samen iets ter verdediging op te zetten, man en vrouw, klein en groot, ieder die een toekomst wil en door heeft dat vrede niet gratis is en dat we het hebben omdat anderen ervoor zijn gestorven.
We hebben mogelijkheden nodig om massaal les in zelfverdediging te krijgen, op alle fronten. Dit mag voor bijvoorbeeld precisie zaken in het buitenland zijn als iemand de mogelijkheid en wens heeft mee te willen helpen, en ja, dingen kosten geld, dus wie wil helpen, ook dat spul is straks welkom…

Als het lukt, binnenkort meer en mensen, beweeg en onderneem actie, want de shit komt eraan en gaat nooit meer over. Als deze regering op 11 december in Marrakech voor de migratietsunami tekent, is dat een oorlogsverklaring aan het eigen volk, de weg terug naar huis zou onmogelijk moeten worden. En anders het huis onmogelijk maken zichzelf nog te vinden.

En voor wie morgen in Den Haag met een geel vestje gaat lopen, succes, hou in de gaten dat agenten ook maar gewone mensen zijn met een iets wat discutabele beroepskeuze gezien de leiding van dit land, en als ze gaan dreigen of gekke dingen doen, ook voor hun is de bel aan het rinkelen, probeer het ze uit te leggen. De tijd van ludieke acties is over, dit is het decennium van bloed ernstige ellende. Van leven of sterven, en het lot van onze kinderen.

Vecht godverdomme !

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Kinderaanvallen door ingevoerde Hyena’s alleen in Duitsland?

 1. En dit moet je maar allemaal goed vinden als ouder? Tsjongejonge wat een FAAL overheid.

  Like

 2. Duchesne // december 1, 2018 om 09:24 //

  https://www.ad.nl/binnenland/noa-is-16-maar-klaar-met-het-leven~a18cf901/

  verkrachting is moord in etappes, en er word enorm gemoord om ons heen, als een epedemie, met goedkeuring ingevoerd en losgelaten op Europa. En de Tsunami moet nog komen…

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // december 1, 2018 om 15:38 //

  https://www.ad.nl/binnenland/neergestoken-hardloopster-worstelt-met-nachtmerries-en-paniekmomenten~ab1c4a78/

  Blijvende schade bij zowel slachtoffer als famillie, staat echter nergens als er statistieken worden gepubliceerd…..de gevolgen…mogelijk jarenlange behandelingen voor de fysieke schade, misschien een leven in de schaduw van angst als gevolg van dit achterlijke gebeuren, ouders met problemen, en wie waat wat er verder nog bijkomt….
  Als de dader een kleurtje heeft is een werkstraf mogelijk de enige straf…

  Advies aan slachtoffer en ouders: Krav maga, intensief en lees combat shooting, schaf een deugdelijk wapen aan en ga niet langs iemand voor toestemming, en word weerbaar met een kort lontje…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kinderaanvallen door ingevoerde Hyena’s alleen in Duitsland? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s