Nieuw

Hoera!: Denemarken stuurt criminele immigranten naar een onbewoond eiland

Criminele buitenlanders in Denemarken met uitzettingsbesluiten zullen voortaan op een onbewoond eiland in de Stege Bugt ten zuiden van de hoofdstad worden geplaatst, meldt de Deense BT op vrijdag. Het besluit komt na de begrotingsonderhandelingen met de Deense Volkspartij, die de aankondiging toejuicht.

De Deense minister van Financiën, Kristian Jensen (Venstre), heeft op vrijdag aangekondigd dat criminele vreemdelingen, die uit Denemarken zullen worden gedeporteerd, voortaan op een onbewoond eiland worden geplaatst waar ook het personeel van de reclasseringsdienst aanwezig zal zijn.

Zij zullen naar een eiland in Stege Bay worden gestuurd, gelegen in het zuidoostelijke deel van het land, ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Kopenhagen.

– Ze zitten niet in de gevangenis. Er zullen veerdiensten heen en weer naar het eiland varen, maar de veerboot zal niet overdag varen en ’s nachts moet men zich in het uitzetcentrum bevinden. Dan hebben we meer controle over waar ze zijn, zegt Kristian Jensen tegen BT.

De achtergrond is dat immigranten op de plek waar ze zich momenteel bevinden, op de Kærshovedgård in Bording, veel problemen veroorzaken.

De loco-burgemeester van Bording, Simon Vanggaard (Deense Volkspartij), wilde eerst de hele accommodatie sluiten. Maar dat ze worden weggestuurd vindt hij ook prima.

“Criminele buitenlanders die uitgewezen moeten worden, maar die Denemarken niet naar huis kan sturen, moeten op het verlaten eiland Lindholm in Stege Bugt verblijven”, schrijft ook Politiken.

Volgens de Deense radio moet het eiland echter eerst worden vrijgemaakt van “zeer besmettelijke varkenspest”, voordat de immigranten daarheen kunnen worden gestuurd.

“Hoera! Overeenkomst tussen de Deense Volkspartij en de regering: Criminele uitgewezenen worden naar het onbewoond eiland Lindholm in Stege Bugt gestuurd… !”, schrijft Søren Espersen van de Deense Volkspartij op Twitter.

Bron:

Danmark skickar kriminella invandrare till öde ö

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Hoera!: Denemarken stuurt criminele immigranten naar een onbewoond eiland

 1. paulzwueste // november 30, 2018 om 20:11 //

  Gewoon ’n paar crematoria bouwen op dat eiland, ben je van alle last af.
  En dat beetje as wat naar het vasteland waait….
  Even ’n doekje er over.

  Hier bouwen ze liever Windmolens op zee tegen die vreemdelingen.
  Wat ze dáár nou mee aanmoeten?
  De kans dat je daarmee zo’n vreemdeling pakt is veel te klein.

  Liked by 2 people

 2. Dan zal dat eiland wel gauw BOM vol zitten
  Stuur ze naar het eiland waar de missionaris bij India de wilden wilde bekeren ze staan aan het strand al te wachten met pijl en boog,dat is toch een vriendelijk welkom?!

  Liked by 1 persoon

 3. Duc hesne // november 30, 2018 om 21:17 //

  Voor een Deens paspoort, en stukkie grond en een zak geld kan ik het probleem ook anders oplossen, wel fijn dat het een eiland is. Alleen is het probleem niet op te lossen met tijdelijke afzondering, maar dat is dan denk ik ook al een stapje vooruit in een wereld die achteruit vliegt….

  Like

 4. “Ze zitten niet in de gevangenis. Er zullen veerdiensten heen en weer naar het eiland varen, maar de veerboot zal niet overdag varen en ’s nachts moet men zich in het uitzetcentrum bevinden.”
  Leuke formulering.

  Like

 5. alwine kerkhof // november 30, 2018 om 21:26 //

  Die zijn zo verdwenen, als de veerboten heen en weer varen.

  Like

 6. Legt geen zoden aan de dijk.

  Like

 7. Eerst gaan ze het eiland schoon maken want er heerst varkenspest???……………!!!

  Like

 8. Eigen volk eerst // december 1, 2018 om 09:03 //

  Is er dan toch nog een beetje hoop?

  Like

 9. Claudia M. // december 1, 2018 om 12:27 //

  Direct, wel na het uitzitten van de straf natuurlijk, het land uit-tiefen is blijkbaar weer teveel gevraagd? Dat gelul van het land van herkomst wil ze niet terug, begrijp ik wel…, maar het is jullie volk en wat moeten wij er dan mee? Gewoon terugnemen en hier geen gepiep, dan hadden ze zich hier maar niet moeten misdragen!

  Oh, die varkenspest zal wel in het leven zijn geroepen door de eeuwige Gutmensch, van mening dat iedereen keer op keer, op keer opnieuw de kans moet krijgen. Ik ben de wrange vruchten van de kansen van deze invasie zat, inzet op terugkeer!

  Like

 10. scherpschutter1943 // december 1, 2018 om 16:44 //

  Helaas kunnen de meeste van die lui zwemmen. Wat doen dan, als ze zwemmend gevlucht zijn”. Dan zijn ze “Op de vlucht omgekomen en niet meer gevonden”

  Like

 11. koddebeier // december 1, 2018 om 17:25 //

  Toch wel één die regelmatig onderwater loopt ??

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hoera!: Denemarken stuurt criminele immigranten naar een onbewoond eiland | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s