Nieuw

EU-commissaris waarschuwt voor “oorlog” als “nationalisten” in Europa winnen

World War Z.

Pierre Moscovici, Europees commissaris voor economische en financiële zaken, laat opnieuw zijn oorlogstrommel horen en beweert dat er “oorlog” in Europa komt als populistische anti-establishment-partijen in de komende verkiezingen voor het Europees Parlement zouden winnen.

Moscovici weigerde partijen of politici bij naam te noemen, maar sprak over “populisten” en “nationalisten” op een bijeenkomst van het Centrum voor Europese Hervormingen en zei dat nationalisten een “nationale voorkeur” zouden opleggen die zowel tot de vernietiging van de Europese Unie als mogelijk tot “oorlog” zou kunnen leiden, schrijft het Italiaanse dagblad Il Giornale.

“Als we opnieuw verdeeldheid tussen ons, Noord-Zuid, Oost-West introduceren, en nationale preferenties de manier van denken van Europa wordt, zal Europa sterven”, zei Moscovici.

“Zonder Europa zal de oorlog hier ongetwijfeld weer opduiken“, voegde hij eraan toe, alvorens te verwijzen naar een toespraak van de voormalige Franse president François Mitterand, die beweerde dat “nationalisme oorlog is”.

De opmerkingen zijn slechts de laatste aanval op populisme en populistische bewegingen door Moscovici, die eerder beweerde dat Europa een “klimaat had dat veel lijkt op de jaren dertig van de vorige eeuw” en voegde eraan toe: “Er is duidelijk geen Hitler, misschien wel een kleine Mussolini. De geschiedenis, zoals Raymond Aron zei, is een tragiek. We moeten voorkomen dat het in de donkerste uren wegzakt”.

De Europese commissaris heeft zich met name uitgesproken tegen de begroting van de Italiaanse populistische coalitieregering en zegt dat de Italianen een “probleem” vormen voor het politieke blok.

Zijn opmerkingen werden weerlegd door de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en leider van de Liga Matteo Salvini, die zei: “EU-commissaris Moscovici heeft, in plaats van zijn Frankrijk te berispen, dat immigranten in Ventimiglia afwijst, Libië gebombardeerd en Europese normen heeft vernietigd, Italië aangevallen en spreekt over vele kleine Mussolini’s in heel Europa”.

Moscovici heeft ook aangedrongen op verdere federalisering in de Europese Unie door te pleiten voor een “begroting voor de eurozone”.

“Het hebben van een begroting voor de eurozone is absoluut doorslaggevend als we de populistische uitdaging, de brandende kwestie van de ongelijkheden, willen aanpakken”, zei hij.

Bron:

EU Commissioner Warns of ‘War’ Should ‘Nationalists’ Win in Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

27 Comments on EU-commissaris waarschuwt voor “oorlog” als “nationalisten” in Europa winnen

 1. syberspees // november 30, 2018 om 14:20 //

  Nou gezellig weer! En dan te bedenken dat oorlogen allemaal worden gepland door…? Wanneer gaan we die eens pakken?

  Liked by 4 people

 2. Claudia M. // november 30, 2018 om 14:29 //

  Ik denk eerder dat zijn Europese luizenleven op het spel staat! Ik vraag me ten zeerste af wie ze dan allemaal gaan gebruiken voor die oorlog, want deze past ervoor! Mijn voorstel is dan dat jullie van Europese Unie gezellig een arena zoeken en maak elkaar dan maar af. De gewone bevolking heeft wel wat anders te doen!

  Liked by 4 people

 3. Oorlogen worden gepland door de heer Moscovici en de zijnen. Dit is dus een bedreiging van zijn kant, geen voorspelling !!

  Liked by 5 people

 4. Democratisch.

  Like

 5. Ik voorspel oorlog als het Marrakech verdrag word getekend….omdat het een Dodo vonnis is en compleet verraad aan het eigen volk.

  Oorlog is dus de toekomst, omdat een aantal figuren voordeel zagen en een hele volkeren te laat hun dodelijk nadeel beseften.

  Met verdrag van Marrakech is een “Dodo” vonnis.

  Een “Dodo” vonnis omdat de Dodo ook uitstierf door import, namelijk door de import van varkens die bedoeld waren om schepen naar Indie en terug van vers vlees te voorzien maar die de eieren van de Dodo met plezier opvraten en hun lopende jong ook. Klinkt bekend? Importeren met het idee van nut en vervolgens vreet de import de jongkies op en vernietigd nieuw leven…..

  Winter is coming, war is coming, hopelijk weten we op tijd waar de huizen van de verraders wonen….

  Liked by 6 people

 6. Trouwens, we zouden ook oorlog krijgen als we tegen het toetreden van Oekraine stemden….ze beloven veel….stelletje lafbekken en schijtlijsters in hun torens met gewapende beveiligers….strontzakjes met een stropdas.

  Liked by 2 people

 7. De foto van de muur die door zombies bestormd word is treffend, hersenloze sekteleden en door toverspreuken verheven geesten die Europa bestromen….had 9/11niet in Brussel kunnen plaatsvinden, dat had Europa een schone lei gegeven….beton over de restanten en een keer per jaar “dank u voor de bloemen”….

  Liked by 2 people

 8. Jack vanderVeen // november 30, 2018 om 15:19 //

  Met oorlogsmilities g is het net als met gewassen: zaait men iets niet dan groeit het ook niet en zal niet geoogst worden.
  Lynxen zaaien overal oorlog, dood en verderf en de tegenhangers mogen de troep weer opruimen. Zo gaat het reeds eeuwen.

  Liked by 2 people

 9. Ach ja, de lul weet het niet meer en grijpt maar weer eens naar een oudje “oorlogdreiging” Was het niet die vette links elitaire klootzak timmermans die dat ook riep een tijdje geleden alweer?
  De EU verzuipt in zn eigen stront… laten wij het hopen.

  Liked by 7 people

 10. eu = oorlog

  Liked by 3 people

 11. EU-commissaris waarschuwt voor “oorlog” ja hij heeft helemaal gelijk, wanneer deze politiek correcte EU-commissie langer zijn destructieve werk kan doen dan krijgen inderdaad oorlog, de zogenaamde populisten gaan proberen een stok tussen de spaken van het megalomane EU-monster te steken, enfin de tijd zal het “ons” leren.

  Liked by 3 people

 12. koddebeier // november 30, 2018 om 16:25 //

  Beter een vrijheidsoorlog dan onder de EU dictatuur leven !

  Liked by 6 people

 13. Was het maar zo een feest want dan kunnen we de veroorzakers van alle ellende elimineren.

  Liked by 4 people

 14. jochemjaarsma // november 30, 2018 om 17:03 //

  Laat die pleuris maar uitbreken dan … kijken wie aan het langste eind trekt. Maar je merkt aan alles dat het gajes in Brussel en Europese nationale overheden beginnen te vrezen. Zij hebben de hand overspeeld en beginnen in paniek wild om zich heen te slaan. Het zal ze niet helpen, de geest lijkt uit de fles en ja, dit zal vele slachtoffers gaan eisen maar is helaas onvermijdelijk.

  Liked by 2 people

 15. Born in Paris, he is the son of the influential Romanian-Jewish social psychologist Serge Moscovici and of the Polish-Jewish psychoanalyst Marie Bromberg-Moscovici. Previously a member of the Trotskyist group the Revolutionary Communist League, Moscovici joined the French Socialist Party (PS) in 1984.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Moscovici

  Mensen roepen wel eens dat de EU fascistische nazi’s zijn, maar het zijn in feite Commies !

  Liked by 2 people

 16. Herman Van Rompuy is de verpersoonlijking van Mr Burns uit The Simpsons.

  Like

 17. Sinds de EU is het al oorlog.

  Liked by 1 persoon

 18. Die ‘oorlog’ die er gaat komen kan geheel en al op het conto van eu/brussel bijgeschreven worden.
  Die zogenaamde “populisten” en “nationalisten” (overigens in normale terminologie de ‘gewone burger’ genoemd) waren voordat dit verderfelijke eu gedrocht zijn klauwen uitsloeg, nl. ver te zoeken.
  Simpelweg vanwege het feit dat de verschillende europese landen baas waren in eigen huis.
  Oftewel, soeverein met eigen grenzen, munt, vlag, cultuur en eigenheid.
  De fascistoïde eu kliek die zichzelf in de huidige vorm ooit op het podium heeft gehesen in de veronderstelling dat het Europese continent behoefte had aan een ‘eenheidsworst-landen-constructie’ is zelf de grootste aanstichster mbt tot de ellende die Europa al een tijdje overstroomt en die zoals gezegd opnieuw zal gaan uitmonden in een ‘oorlog’.
  Een ‘oorlog’ echter die in eerste plaats gericht zal zijn op het verderfelijke eu regime incl. hun handlangers welke zitting hebben in de nationale regeringen van de verschillende Europese landen.

  Dus ja, voornoemd regime heeft alle reden om aan ‘de bel’ te trekken.
  Maar dan wel bedoeld om het ‘personeel’ in de eigen gelederen te alarmeren……… …………..

  Liked by 2 people

 19. Laat het maar snel beginnen dan kunnen alle leden van de maffia brussel achter het stade gordijn levens lang
  En kunnen de landen ontdaan worden van de moskeeën.
  De grote schoonmaak

  Liked by 3 people

 20. Pierre Moscovici, born in Paris, he is the son of the influential Romanian-Jewish social psychologist Serge Moscovici and of the Polish-Jewish psychoanalyst Marie Bromberg-Moscovici (https://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Moscovici)…Ik noem het maar even.

  Like

 21. Juist,,,,sta op onderdrukten!!

  Like

 22. koddebeier // december 1, 2018 om 17:23 //

  Oorlog zal het niet worden, maar bijltjes dag voor de landverraders !

  Like

 23. De “hoge” heren krijg je niet te pakken als de pleuris uitbreekt want die hebben allemaal
  een villa in een ander continent waar ze met hun prive jets heen vliegen als het te warm
  onder hun voeten wordt.
  En dat weten die smeerlappen donders goed
  We zitten echt niet meer in de tijd van de Franse revolutie toen je de edelen allemaal te
  pakken kon krijgen.
  Toen waren er nog grenzen en de elite had nog geen prive jets

  Like

 24. Jandre Kroeze // december 3, 2018 om 14:33 //

  Geweldig!! We zoeken een reden verantwoord te knokken en onze frustraties uithalen tegen onze vijanden. Voornamelijk jacht maken op hoge EU “eliten”. Een tekort aan nationalisme & Patriottisme brengt ieder en al in ernstige gevaar. Handjevol achterlijke gekken kan niet geheel het wereldbevolking dwingen hun NWO plan te accepteren. Opdonderen!!!

  Like

 25. Ghislain Briers // december 3, 2018 om 19:52 //

  als de verwende kinderen uit straatsburg en brussel tegenstand krijgen , dreigen ze met oorlog . want hun tegenstanders ( het gewone volk ) is ” antidemoctarische ” . leve het volk !!! en weg met die verwende arrogante kliek !!!

  Like

 26. Van Filips II werd voor minder afscheid genomen.

  Like

 27. Nog liever oorlog dan dat wij in ons eigen continent onderworpen worden door die vieze barbaren…ik snap dat de linksen oorlog willen vermijden; zonder oorlog verliezen wij sowieso en worden de moslims hier de baas…waar moeten wij dan nog naartoe als ons hele continent is afgepakt? Wegjagen die rotzooi, nu het nog kan…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. EU-commissaris waarschuwt voor “oorlog” als “nationalisten” in Europa winnen – MOSCOVICI HEEFT GELIJK!!! EN WE WETEN HEM T.Z.T. TE VINDEN | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s