Nieuw

Duitsers zijn het zat dat al hun geld naar kolonisten gaat – aanslag op minister van Financiën

Olaf Scholz

Er is nog geen motief bekend of daders, en links heeft een monopolie op aanslagen, dus er zal wel een andere reden zijn.

Antifa zal wel vinden dat hun uitkering verhoogd moet worden of dat er meer geld moet naar het fokprogramma in Afrika.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Duitsers zijn het zat dat al hun geld naar kolonisten gaat – aanslag op minister van Financiën

 1. Wel, wat de reden ook is, de politieke veroorzaker moet persoonlijk en hoofdelijk verantwoording dragen en ook voor wanbeheer en corruptie worden kortgesloten.

  Like

 2. Ik dacht dat er ook een aanslag op Merkel was voorbereid. Het laat wel zien dat de Duitsers ook klaar zijn met de huidige politiek.

  Like

 3. Toen mensen nog protesteerden, petities aanboden en meer van die nutteloosheid, toen had de politiek moeten luisteren.

  Toen mensen hun ongenoegen uitten door de stembusgang werden ze tot nazi’s en rascisten gemaakt en door pers en media tot geestrlijk zieke clowns benoemd.

  Toen de woede werd omgezet in referenda had bij de politiek de alarmbel moeten rinkelen, maar in plaats daarvan was het enige geluid dat ze wilden horen die van hun klinkende glazen en hun mastrubatie door oratie….

  En nu is het enige weg voor de burgers om nog recht en rede af te dwingen die van geweld, en straks is het enige luisterende oor bij de politiek het oor dat niet werd afgesneden voordat de strop werd strakgetrokken. Dit kun je vooruitgang noemen, al het andere was dat niet.

  Liked by 7 people

 4. Mooi gesproken 😉

  Like

 5. Wat ik al meerdere keren aangehaald heb:Plotseling beseffen de leiders dat ze in hun eigen huis niet meer veilig waren, en wel zie het komt dichter bij en het zal slecht aflopen!

  Like

 6. Pech vliegtuig Merkel gisteren was geen sabotage !!
  Je mag het niet zeggen maar ik denk even hardop, dat is nou jammer

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsers zijn het zat dat al hun geld naar kolonisten gaat – aanslag op minister van Financiën – Vliegtuig van Merkel op weg naar Argentinië (G20) moest ook al wegens problemen terugkeren naar Köln.  Het begint aardig te rommelen. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s