Nieuw

BREAKING: Gele Hesjes protesten hebben zich naar Brussel verspreid terwijl de Europese arbeidersklasse in opstand komt

Screenshot Twitter.

De protesten in Brussel van de Gele Hesjes demonstranten lopen uit de hand terwijl politieauto’s en straten worden geteisterd door boze arbeidersklasse-Europeanen.

Volgens de Belgische krant HLN probeert de politie een groep relschoppers in Brussel in de buurt van “Kunst-Wet” met traangas en waterkanonnen te beteugelen.

Beelden uit Brussel laten zien dat verschillende politievoertuigen in brand staan en dat sommige straten gevuld zijn met groepen Gele Hesjes protesteerders.

Sommige groepen hebben zelfs het huis van de eerste minister bereikt, wat resulteerde in botsingen tussen de oproerpolitie en de Gele Hesjes.

De protesten hebben zich een week geleden vanuit Frankrijk naar België verspreid en nemen snel toe. Vorige week waren brandstofprijzen en belastingen het doelwit van de protesten.

In Frankrijk werden de voorstellen van Macron om de protesten te stoppen verworpen en de leiders van de Gele Hesjes hebben opgeroepen tot nieuwe protesten op zaterdag.

“Mensen hebben het gevoel dat hun mening niet telt, dat is de boodschap die wordt verstuurd”, zegt Priscilla Ludosky, een van de twee vertegenwoordigers van de Gele Hesjes die dinsdag een ontmoeting had met minister van Ecologie François de Rugy.

Terwijl Macron snel steun verliest, neemt de steun van het publiek voor de Gele Hesjes toe. OpinionWay publiceerde woensdag een rapport met de verklaring dat 66 procent de Gele Hesjes steunt en 78 procent dat de voorstellen van Macron ‘onvoldoende’ vindt.

Bron:

BREAKING: Yellow Vest protests spread to Brussels as working class Europeans rise up

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on BREAKING: Gele Hesjes protesten hebben zich naar Brussel verspreid terwijl de Europese arbeidersklasse in opstand komt

 1. Wanneer de gewone burger de straat optrekt zit je een stap van revolutie verwijderd….nog een kleine stap dus, vermoedleijk wanneer de politie met scherp gaat schieten….namenlijsten voor de grote schoonmaak bij de hand houden is een optie om recht en gerechtigheid te halen op bijltjesdag, lokaal en nationaal.

  Het zijn spannende tijden mensen.

  Liked by 1 persoon

 2. En nu door stomen naar het Europees parlement om er daar een paar te kantelen. En met scherp zal er wel geschoten worden als ze opdracht krijgen. De echte fascisten zitten bij de politie en leger. Dit is door de eeuwen heen al zo. Denk bijvoorbeeld aan de palingoproer.

  Liked by 1 persoon

 3. Het EP bestormen zou een goede zet zijn. En van mij mogen ze de hele verrekte meute debielen daar ophangen, bij voorkeur goed zichtbaar.
  Ik ga mijn koffer controleren, dit is een moment om terug te komen naar Europa.

  Like

 4. Wat nu gewone burgers met gele hesjes, in Brussel is het fucking antifa tuig dat er een teringzooi van maakt. De overheid stuurt abtifuckfa troepen om echte gele hesjes in discrediet te brengen:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2860913/rust-keert-terug-in-brussel-na-rellen-gele-hesjes

  Liked by 2 people

 5. Republikein // december 1, 2018 om 01:52 //


  Geintje, er tussendoor.

  Like

 6. Jean Claude Van Damme nu in Brussel zou handig zijn.

  Like

 7. @JC, dat was te verwachten hé, maar zij representeren niet de beweging, je kan ze er nu zo tussenuit halen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s