Nieuw

Black Centric Forum is op een missie om witte poppen te verwijderen uit speelgoedwinkels in het hele land

De organisatie heeft supermarkten opgeroepen om de poppen uit de schappen te halen, omdat zij van mening zijn dat het niet goed is voor Afrikaanse kinderen als ze met witte poppen spelen.

Thapelo Lairi zei dat de campagne vorig jaar van start ging toen ze een grote winkel benaderden en hen vroegen om alle witte poppen van hun speelgoedafdeling te verwijderen.

Het forum lanceerde een online petitie en riep op tot ondersteuning van hun missie.

“Een team van psychologen voerde een onderzoek uit op drie continenten, waarbij ze ontdekten dat kinderen op een witte pop reageerden en niet op een zwarte pop. Dit is zorgwekkend,” zei hij.

Lairi zei dat BCF geloofde dat Afrikaanse kinderen opgroeiden met witte poppen en dit later in het leven een psychologische impact op hen heeft .

“We vinden dat poppen meer zijn dan alleen speelgoed. Er is een psychologische impact op een kind als ze spelen. Deze kinderen groeien op met witte poppen en zijn liefdevoller naar hen toe.

“Als deze kinderen opgroeien en in contact komen met blanke mensen, zijn ze meer open en accepteren blanke mensen meer dan zwarte mensen”, zei hij.

Lairi zei dat dit geen gezonde situatie was.

Bron:

#RemovalOfWhiteDolls campaign gains momentum

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Black Centric Forum is op een missie om witte poppen te verwijderen uit speelgoedwinkels in het hele land

 1. Ik dank god dat ik blank ben. Wat een uitzichtloze imbecielen zijn deze zwarten nu weer. Zwarten haten iedere andere zwarte die ook maar één % donkerder huidskleur heeft, maar ook iedere zwarte die een lichtere huidskleur heeft. En als die superlicht is, zoals bij zoals albino;s, dan worden ze gesloopt, liefst levend natuurlijk en opgegeten als medicijn. Ze zijn geobsedeerd door huidskleur. Who cares man. Ga wat doen met je leven. Maar dat is natuurlijk het echte probleem: dat kunnen ze niet, het zit er gewoon niet in. Ze zijn stuk, het werkt niet. Hier is gewoon geen oplossing voor: ze kunnen het niet. Daarom hebben ze zo’n gruwelijke hekel aan blanken: die laten zien wat er mogelijk is als je wel wat kunt. En daar zit de pijn: Kijk maar naar wat de afrikanen in 60.000 jaar leven In Afrika voor elkaar hebben gekregen: niks. Helemaal niks. En ook in het Westen lukt het ze niet. Ook al mogen ze nu alle instituten gebruiken die de blanken hebben ontwikkeld: ze kunnen het niet. Ze snappen het niet en ze halen het niet. En om dat te verhullen gaan ze zitten janken in hun safe-spaces dat ze worden gediscrimineerd. Die zwarte babies die liever met een blanke pop spelen zijn nog wel in orde: ze snappen dat ze een betere toekomst hebben met een blanke dan met een zwarte, QED.

  Like

 2. Waarom maken ze dan zelf geen speelgoed voor de zwarte kinderen en moet alles geïmporteerd worden?

  Like

 3. tim pietersen // december 1, 2018 om 12:26 //

  je zou ook de zwarte kinderen kunnen begeleiden naar afrika waar ze wel zwarte poppen hebben

  Like

 4. Exact Aad, laat ze zelf wat bedenken en creëren waar ze blij mee zijn ipv alles te willen vernietigen waar ze niet blij (blank) mee zijn.

  Like

 5. Zwarten hebben een hekel aan de blanken, maar volgen hen als parasieten. Vorige week in de VS weer zo’n mongool, die hardop tegen de ‘white flight’ uit de steden ageerde en zei dat het niet uitmaakte waar de blanken heengingen, maar dat de zwarten ze zouden volgen.
  Feitelijk geeft hij gewoon toe dat het parasieten zijn en dat ze niet zonder de blanken kunnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s