Nieuw

ANTIFA infiltreert in het EU-parlement

Antifa infiltreert in het Europees Parlement, in het midden achter de Antifa vlag Ska Keller (c) pi-news.

Dat de Groenen nooit afstand hebben genomen van Antifa is te wijten aan het feit dat de Groenen hun ideologie als moedermelk in dit radicale en extremistische milieu hebben gezogen.

De successen van de Groenen zijn geworteld in het gegeven dat ze met hun bedrieglijke klimaatbeschermingspakket en als milieupartij op een slimme manier de naïevelingen lokken. In werkelijkheid staan de Groenen voor een intolerante ideologie van de “no-border-no-nation-dwaalspoor”. Slechts zo nu en dan laten ze het masker vallen, vooral wanneer het succes hun naar het hoofd stijgt. Een hernoeming van de partij in Groenen/Verbond Antifa zou haar knuffelkoers met Antifa beter omschrijven.

Ska Keller, Europees topkandidaat van de Groenen, trekt nog steeds haar radicale mentaliteit als een navelstreng achter zich aan. Intolerant, fanatiek en zichzelf in bezit van de absolute waarheid wanend, hobbelt de voormalige kale vrouw van talkshow tot talkshow en valt alles aan wat niet past in haar totalitaire kijk op de wereld. Ze doet denken aan de manisch-depressieve popzangeres Sinead O´Connor, die zich na enkele excentrieke excessen nu tot de islam heeft bekeerd.

Als het tactisch opportuun lijkt, houdt Keller haar agressiviteit onder de duim en doet zich ongewoon vredelievend voor. Het zou ondenkbaar zijn dat de Groenen in de peilingen momenteel meer dan 20% behalen zonder deze manoeuvre.

Katharina Schulze, de Groene frontvrouw in Beieren, is niet minder fundamentalistisch en heeft al lang geleden de oeridealen van tolerantie, pacifisme en natuurbehoud overboord gegooid ten gunste van ongebreidelde immigratie, inclusief het niet terugsturen van criminelen en dus verstedelijking en landschapsvernietiging.

Het feit dat Katharina Schulze openlijk sympathiseert met de gewelddadige Antifa, fluiten de mussen niet alleen sinds vandaag van de daken.

Bron:

Antifa infiltiert EU-Parlament

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on ANTIFA infiltreert in het EU-parlement

 1. Ze zaten er al. Wel, het mooie is dat het in Brussel te doen is, mogelijk zijn die lui vrij snel slacntoffer van hun eigen creatie….

  Mij, het zal me een worst zijn, niks te verliezen en geen vooruitzicht op een rustige oude dag. Kom maar op met je oorlog en je import, zolang ze maar goud in de bek hebben, ik heb de knijptang.

  Liked by 2 people

 2. Vandaar dat ik dan ook voor een implantaat met een stifttand heb gekozen in plaats van een gouden kroon. Ik heb er geen trek in dat een figuur zoals Duchesne straks met een knijptang met mijn lijk loopt te prutsen.

  Liked by 1 persoon

 3. tim pietersen // november 30, 2018 om 16:23 //

  Like

 4. Heet die in Nederland niet Volkert? Ook zo een figuur uit de links groene hoek.

  Liked by 1 persoon

 5. Antifa is in feite de nieuwe naam voor de fascisten club SA voor heen heten ze SA, en de man die deze club startte was ook een socialist de Heer A.Hitler. Deze nieuwe fascisten gebruiken exact de zelfde manier om aan de macht te komen zoals in de eind jaren1930 is gebruikt, door hun mentor , idool Herr Goebels.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // december 1, 2018 om 01:38 //

  Hersendood.

  Liked by 1 persoon

 7. tim pietersen // december 1, 2018 om 12:24 //

  lol (((signa))) nice try…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ANTIFA infiltreert in het EU-parlement | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s