Nieuw

Zwarte kinderverzorgster veroordeeld tot 70 jaar gevangenisstraf wegens moord op blanke baby

Reese Bowman en moordenares Leah Walden.

Een zwarte kinderverzorgster in de Verenigde Staten is tot 70 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens het vermoorden van een blank meisje van acht maanden.

De zwarte Leah Walden werd gisteren veroordeeld tot 70 jaar gevangenisstraf voor het vermoorden van een blanke baby in een kindercrèche in Baltimore in mei 2017. Nadat Walden terugkwam van haar lunch raakte zij gefrustreerd toen het kind, Reese Bowman, niet in slaap viel.

Ze begon de baby te slaan en duwde haar in de wieg om haar later onder een paar dekens te verstikken. Volgens de bewakingsfilm, die als bewijs werd gebruikt, begon het kind in paniek te schoppen terwijl Walden haar vermoordde. De film maakte zoveel indruk op rechter Althea Handy dat ze begon te huilen.

Terwijl Reese Bowman werd vermoord was ook haar oudere broertje in dezelfde kindercrèche, maar niet op dezelfde verdieping.

Volgens de Officier van Justitie, Anne Colt Leitess, had Walden eerder aan een collega verteld dat ze moe van de “blaag” was, zoals zij het kind noemde, en dat zij “haar in het gezicht wilde slaan”.

De moord was een harde klap voor de familie. Na de moord wilden de ouders niet in de stad blijven en verkochten daarom hun huis en namen ze ontslag.

Bron:

‘I’m sick of this little b****’: Daycare worker admits killing eight-month-old girl by suffocating her with a blanket after complaining she wouldn’t sleep as CCTV shows dying child thrashing her legs to escape

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zwarte kinderverzorgster veroordeeld tot 70 jaar gevangenisstraf wegens moord op blanke baby

 1. Hefzibah Yahudah // november 29, 2018 om 18:40 //

  Wie weet is ze erachter gekomen dat babies door de voorouders van Bowman (lijkt een Hollandse naam) zijn gebruikt als voer voor alligators of gelyncht. We don’t know.

  Like

 2. De baby zal wel een racist geweest zijn.

  Like

 3. Altijd ellende met deze rotte mensen, kinderen moeten het verduren.Wees blij geen burgeroorlog met zwarten en moslims en andere devils.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s