Nieuw

Women should not be allowed to vote

At the dawn of the 20th century, Britain had the greatest empire the world had ever seen. It stretched from the boreal vastness of Canada to the ice floes of the South Pole, from the scorching deserts of Egypt to the steamy jungles of New Guinea.

In 1900, British king Edward VII ruled over a quarter of the world’s population. His navy was the largest, most modern, and most ruthlessly efficient fighting force on the planet. His was the empire on which the sun never set, the undisputed global leader in science, technology, and commerce.

And then, in 1918, the British Parliament made a historic mistake. It gave women the vote. In 1920 the United States followed. Women’s suffrage rapidly spread around the world. Nearly 100 years later, how’s that working out for us?

RofK >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Women should not be allowed to vote

 1. ieznogoedh // november 29, 2018 om 12:52 //

  Afgezien van de vrouwen die hun verstand niet daar hebben waar je de behuizing daarvan zo een twee drie niet kan zien, kan het vrouwenkiesrecht voor de meeste vrouwen beter worden afgeschaft.
  Ook al is het zo dat een andere mening in principe moet worden gerespecteerd, moeten daarbij vraagtekens worden gezet zodra het respecteren van die mening je eigen doodvonnis betekent.
  De emphatie waarmee veel vrouwen zo behept zijn, is veelal gecombineerd met een surrealistische kijk op de wereld, zodat die emphatie uitmondt in vernietiging van leven op deze planeet.

  Like

 2. Of je dat nou leuk vindt of niet, de helft van de wereldbevolking bestaat uit vrouwen. Ik denk dat dat wel een reden is dat ze meebeslissen. Mijns inziens gaat het het er meer om dat “de politiek” het geld uitgeeft van de belastingbetalers. Daarom vind ik dat alleen mensen die die pot met geld van de roverheid vullen omdat ze werken en belasting betalen, stemrecht hebben. werkende vrouwen dus absoluut ook. En niet werkenden dus absoluut niet. In Duitsland met zijn 82,5 miljoen inwonenden wordt AL het geld verdiend door slechts 12.5% belastingbetalers: werkende, overwegend blanke, christelijke burgers. De rest houdt schaterlachend z’n hand op en heeft een grote bek.
  En al deze hardwerkende mensen lopen dus, net als wij, als paarden met kopkleppen op in de tredmolen, terwijl gewetenloze psychopaten als Merkel, Rutte, Macron en Halalsema ONS geld uitgeven om ons te laten slopen.
  Stemrecht alleen voor mensen die werken dus. Alleen WIJ hebben het recht om te bepalen waar ONS geld aan wordt besteed.

  Like

 3. Gatver weer zo een stukje waarbij vrouwen de schuld krijgen, jullie passen qua denk gedachten bij moslims en vreemd genoeg zijn jullie daar tegen ben nu klaar met fennix al die vrouwen haat voor wat den haag flikt tyf toch een eind op

  Like

 4. ik vind vrouwen geweldig, ze horen alleen niet in de politiek (of het leger).

  Like

 5. @Wendy,
  Het is een gegeven dat rond de 75% van de vrouwen met hun vrouwelijke emoties stemmen (irrationeel dus) en niet rationeel op wat goed is voor een land. Vooral sielige asielratten moeten blijkbaar heel goed verzorgt worden terwijl de buurvrouw/buurman crepeert en aan het gas hangt. Dus niet alle vrouwen zijn zo. Waarom denk je dat geil slinks aan zoveel zetels komt? Er is maar een klein deel van de vrouwen patriottisch en daar ben jij er een van. Verder helemaal eens met artikel

  Liked by 1 persoon

 6. @Wendy:
  Hierom moet stemrecht alleen voor echte mannen zijn, zie deze zwaar debiele mutsen toch, de ondergang van hun mppie land
  https://fenixx.org/2018/11/29/zweedse-vrouwen-maken-duidelijk-waarom-ze-opgesloten-dienen-te-worden/

  Liked by 1 persoon

 7. @themis // november 29, 2018 om 13:24 /

  Weer een pleidooi voor census-kiesrecht.

  Weet je wel waar je voor pleit ?

  Wat denk je dat er gebeurt als alleen multinationals, de rijksten mogen stemmen, of alleen banken ?

  Like

 8. Von Puffelen // november 29, 2018 om 18:05 //

  Het is allemaal onderdeel van dezelfde agenda.

  “While trying to recruit Russo for the CFR, Nicholas Rockefeller told him that his family foundation created women’s liberation using mass media control as part of a long-term plan to enslave humanity.”
  https://www.savethemales.ca/001904.html?_ga=2.266656332.331264298.1543401202-656753320.1530804987

  http://www.returnofkings.com/58817/why-most-women-didnt-want-the-right-to-vote

  Ann Coulter.
  http://genprogress.org/voices/2012/03/09/17660/ann-coulter-im-ok-with-revoking-womens-young-americans-right-to-vote/

  Like

 9. Ale rare reacties van jullie mannen, alleen hierdoor heb ik geen zin meer om voor mijn land te vechten want linksom of rechts om we worden toch wel onderdrukt door mannen. Dan maar afvragen waarom zoveel vrouwen een hekel aan mannen krijgen en ik weet dat veel vrouwen ook geen zin meer hebben om te vechten voor dit klote land en veelal geen kinderen meer willen. Ik weet dat jullie het hier niet mee eens zijn maar zou toch echt maar eens hand in eigen boezem steken maar zal helaas nooit gebeuren omdat jullie je nog steeds als superieur zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s