Nieuw

Who stole our culture?

Sometime during the last half-century,someone stole our culture. Just 50 years ago, in the 1950s, America wasa great place. It was safe. It was decent. Children got good educationsin the public schools. Even blue-collar fathers brought home middle-class incomes, so moms could stay home with the kids. Television shows reflected sound, traditional values. Where did it all go? How did that America become the sleazy, decadent place we live in today – so different that those who grew up prior to the’60s feel like it’s a foreign country? Did it just “happen”?

It didn’t just “happen.” In fact, a deliberate agenda was followed to steal our culture and leave a new and very different one in its place. The story of how and why is one of the most important parts of our nation’s history – and it is a story almost no one knows. The people behind it wanted it that way. What happened, in short, is that America’s traditional culture, which had grown up over generations from our Western, Judeo-Christian roots, was swept aside by an ideology. Wknow that ideology best as “political correctness” or “multi-culturalism.”

Read more >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (524 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Who stole our culture?

 1. Op heel de wereld zien we verandering in culture,of dit is verslechterd laat ik aan U over maar ik voelde die jaren als thuiskomen terwijl nu de vraag reist of ik ooit nog thuis komt .

  Like

 2. Republikein // november 29, 2018 om 19:29 //

  Auhw, how stuff works.
  Reclame folks.

  Like

 3. templars2017 // november 29, 2018 om 20:06 //

  Er is wereldwijde een probleem inzake het behouden van een cultuur, overal wordt multicultarisme ingevoerd , de cultuur die vervangen wordt strookte niet met de wensen van de globalisten.
  Aangezien het een wereldwijd fenomeen is kan je het glabalistische karakter niet ontkennen,de ganse wereld ligt te grabbel voor hen die de macht hebben het naar hun hand te zetten en dat zal niet de werkende mens zijn.
  Het is echter de beleidsmakers hun doen dat de samenlevingen naar de knoppen gaan.
  om te kunnen controleren en een wil op te leggen of op te dringen is er een verdeeldheid vandoen het aloude Romeinse principe van verdeel en heers is nog nooit op zulk een grote schaal toegepast.
  De massa’s doen vasthouden aan hun veronderstelde veilige status ,terwijl ze amper kunnen overleven .
  een kunstmatige happy society laten tonen op allerlei schermen terwijl het in werkelijkheid in sneltreinvaart naar de afgrond gaat, De gans samenleving is één grote illusie geworden gebaseerd op massa manipulatie.
  Geld heeft de waarde van het papier waarop het gedrukt is ,het is de ingebeelde waarde die mensen tot waanzin drijft, het is als een drug en iedereen is verslaafd niet omdat ze het willen maar enkel om te kunnen overleven.
  Kredieten geven is één van dé manieren om mensen vast te pinnen op hun plaats ,kredieten om waardeloos goed te verwerven om zo de schijn van status tegenover de rest van de samenleving hoog te houden terwijl zij die het krediet moeten aflossen er soms honger voor moeten lijden, na verloop van tijd is het verworven goed niet meer bruikbaar en moet het krediet opnieuw worden aangewend zo blijft de viscieuze cirkel van geld en honger bestaan ,enkel de instellingen die het krediet geven worden er beter van en lijden geen honger……

  Like

 4. tim pietersen // november 30, 2018 om 15:29 //

  https://www.henrymakow.com/2018/11/muslim-invasion-of-europe.html

  “It remains a fact,” says the Jewish Encyclopedia, “that the Jews, either directly or through their co-religionists in Africa, encouraged the Mohammedans to conquer Spain.” [in 709] …”Wherever they went, the Jews threw open to them the gates of the principal cities, so that in an incredibly short time the Africans were masters of all Spain save the little kingdom of the Asturias in the northern mountains, where the Christian survivors who were unwilling to accept Islam reassembled and prepared to win back their heritage.”

  “Muslim migration is a Communist Jewish (Masonic, Satanist) attack on Christians, Christian nations and Christian Western Civilization”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s