Nieuw

President Trump retweet meme met Hillary Clinton in de gevangenis

President Donald Trump heeft op woensdagochtend een meme van een fan-account opnieuw verstuurd waarin Bill en Hillary Clinton, John Podesta, Barack Obama, James Comey, Eric Holder en anderen achter de tralies werden getoond.

De retweet gaf ook speciaal advies aan Robert Mueller, voormalig voorzitter van de Hillary Clinton campagne, John Podesta, Clinton zelf, haar adviseur Huma Abedin, voormalig FBI directeur James Comey, voormalig directeur van de nationale inlichtingendienst James Clapper, voormalig president Bill Clinton en voormalig president Loretta Lynch, schrijft Daily Caller.

Alle figuren in de meme speelden een belangrijke rol in de speciale administratie van aanklagers of in de schandalen rond de Clinton-campagne tijdens de presidentsverkiezingen van 2016.

De vermelding van Rosenstein in de meme is bijzonder opmerkelijk omdat hij momenteel als plaatsvervangend procureur-generaal voor Trump werkt. Rosenstein had Mueller bijna anderhalf jaar eerder benoemd en had het onderzoek bijna de voor gehele duur begeleid. De plaatsvervangend procureur-generaal is niet langer verantwoordelijk voor het onderzoek nadat Trump de voormalige procureur-generaal Jeff Sessions heeft ontslagen.

De retweet van de president volgde op een boos bericht over de voortgang van het onderzoek van speciaal advocaat Robert Müller:

Trump heeft ook zijn ongenoegen getweet dat het Müller-team zich niet richt op de vermeende illegale activiteiten van Clinton en zijn werknemers.

Bron:

TRUMP RETWEETS MEME SHOWING ROSENSTEIN, OBAMA BEHIND BARS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s