Nieuw

Groenen in Duitsland woedend: Betonnen kerstbomen op de kerstmarkt

Merkellego voor Bautzen, in een geheel nieuwe stijl, wekt groene woedeaanvallen op.

Sinds enkele jaren, preciezer gezegd sinds Merkel Duitsland heeft overgedragen aan de indringers, gaat de stad Bautzen altijd roemloos over ieders lippen. De stad wordt al jaren geterroriseerd door de gasten van de bondskanselier, waaronder de multi-criminele Libische Mohamed Youssef T. alias “King Abode”. Niettegenstaande is er nog steeds een kerstmarkt in Bautzen. Het wordt daar weliswaar “Boerenmarkt” genoemd, maar hoe het ook zij, het moet nog steeds een beetje kerstachtig zijn. Ook deze markt moet worden uitgerust met het zogeheten Merkellego om mensen te doen geloven dat ze veilig zijn.

De zogenaamde beveiliging kost echter geld en een aanbod van het bouwbedrijf Hentschke uit Bautzen kwam net op tijd voor de stad. Het bedrijf stelde twaalf betonelementen in de vorm van dennenbomen gratis ter beschikking – elk met een gewicht van ongeveer een ton.

Men zou kunnen denken dat de schenking die de belastingbetaler ontlast de gemeenteraad zou bevallen. Maar niet zo, als de Groenen daar ook vertegenwoordigd zijn.

Het Groene gemeenteraadslid Claus Gruhl is geërgerd: “Voor mij is dit volledig overbodig actiedrang. Hiermee wordt de angst aangewakkerd. Ik ben niet op de hoogte van enige waarschuwing van de veiligheidsautoriteiten voor Bautzen”. Waarschijnlijk is vooral de schenker een doorn in het oog. Hentschke-directeur Jörg Drews maakt er geen geheim van wat hij van het “migratiebeleid” van de bondskanselier vindt. Hij sprak op 18 november in Bautzen op een bijeenkomst tegen het migratiepact, zei dat Duitsland niet alles kan verhelpen wat er in de wereld mis ging en dat men niet langer in Afrika moet adverteren voor de reis naar Duitsland .

Claus Gruhl windt zich alleen maar op omdat dat de directeur van het bedrijf zich verzet tegen migranten, het systeem en de EU. De Groenen zeiden vroeger: “Bescherm de bomen!”. Vandaag is het “Weg met de beschermende bomen!”. Beter alle “soft targets” aan moslimterroristen prijs te geven, dan een donatie te accepteren van iemand die de invasie niet toejuicht. Een groene hypocriet volledig in zijn element: Alles geeft voor de strijd tegen rechts, dat mogen ook mensenlevens zijn – geen probleem, zolang het zijn ideologie past. En iedereen die naar de kerstmarkten gaat is waarschijnlijk toch conservatief, en dus al verdacht van een “nazi” te zijn – die kunnen dus verrekken.

Zo veel idioterie is in dit geval zelfs voor de kleurrijk diverse burgemeester Alexander Ahrens (SPD) te veel, hij vindt de “beschermende kerstbomen” op zijn minst eleganter dan betonnen blokken en worstelt zelfs om toe te geven dat de “latente gevaarsituatie” niet kan worden genegeerd.

Als de reden voor dit alles niet zo ernstig was, kon men zich om deze klucht vermaken. Helaas hebben de Duitsers in eigen land steeds minder te lachen, maar in plaats daarvan lachen ze om deze incompetente staat en zijn volksvertegenwoordigers tot in de laatste Afrikaanse lemen hut.

Bron:

Bautzens Grüne schäumen: Betontannen vor Weihnachtsmarkt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Groenen in Duitsland woedend: Betonnen kerstbomen op de kerstmarkt

 1. trebor2110 // november 29, 2018 om 16:02 //

  Die Duitsers zijn wel goed in betonnen dingen bouwen .

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // november 29, 2018 om 16:22 //

  Goed idee, wanneer er geschoten gaat worden kun je er nog achter schuilen.

  Liked by 3 people

 3. Alvast zalig kerstfeest merkel en co.

  Like

 4. Het wordt steeds moeilijker om de gebeurtenissen rationeel te bekijken ,laat staan te interpreteren.
  Het gevaar is nog steeds toenemend aanwezig, dat er maatregelen worden genomen mag dan weer niet omdat het de angst aanwakkerd,volgens de groene linxen dan toch, wel beste progressieven beter beton op straat dan onschuldig bloed ……niet?

  Maar het is een omgekeerde wereld ,de zelfde protesterend groenen vergeten wie heeft staan juichen toen de ellendedragers werden aangevoerd , ze waren doof voor de waarschuwingen,inmiddels hebben ze gekregen wat ze wilden een multikulti die nicht functionierd,een samenleving waar angst regeert ,waar een Duitser vreemde is in zijn eigen habitat.
  Nadat iedereen monddood is gemaakt wordt ook zwijgend aanduiden dat er een probleem is niet getolereerd , echte kerstbomen mogen niet en de betonnen exemplaren blijkbaar ook niet.
  De echte zouden andere culturen kunnen shokeren ,de betonnen shokeren vooral de politiek correcten ,ze wijzen hen namelijk met de vinger voor hun doofheid inzake het probleem,trouwens als je die betonnen dingen bekijkt ze lijken heel goed op de “drakentanden” die 45 de Siegfriedlinie markeerden ,zijn dit dan de laatste verdedigingsstukken voor de val,want ook de drakentanden hebben het onederuitgaan van Duitsland niet tegengehouden.
  en zoals iedereen weet heeft geschiedenis de gewoonte zichzelf te herhalen…….

  Like

 5. Nu beton, morgen tanks…..?

  Like

 6. Is er nog reden om Kerstmis te vieren?

  Like

 7. alwine kerkhof // november 29, 2018 om 20:51 //

  De Groenen zijn woedend???
  Voor zover ik weet, zijn ze er niet op tegen, dat het tuig binnen komt.

  Like

 8. Henk der Niederlánder // november 30, 2018 om 09:12 //

  Ik vind dat de groenen in deze wel gelijk hebben.
  Kerstbomen worden geacht groen te zijn dus hadden ze deze bomen toch groen kunnen schilderen.
  Iedereen tevreden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s