Nieuw

Bewakers worden in Duitse bussen geïntroduceerd na aanvallen op chauffeurs

In de stad Recklinghausen hebben buschauffeurs veel herhaalde aanvallen over zich heen gehad. Bewakers die meereizen tijdens de weekenden moeten bescherming bieden en meer aanvallen voorkomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Bewakers worden in Duitse bussen geïntroduceerd na aanvallen op chauffeurs

 1. betonnen kerstbomen op winter/ kerstmarkten, beveiliging op bussen, ziekenhuis personeel dat aan wordt gevallen, deze onzin was allemaal niet nodig geweest als Merkel haar beroemde uitspraak niet had gedaan en miljoenen uitvreters Europa binnen kwamen

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // november 29, 2018 om 15:56 //

  Regeringsleiders horen hun volk toch te beschermen?? Behalve in Europa daar wordt de invasier beschermend.
  Ondertussen is wat dan onze regering moet zijn nog steeds van plan om het marakechpackt te ondertekenen.
  Tegen de tijd dat het dan finaal uit de hand loopt zijn onze landverraders allang uit beeld en wassen hun handen in onschuld.

  Like

 3. …….”Regeringsleiders horen hun volk toch te beschermen??”…..
  Das war einmal !

  Een volk geeft tijdens verkiezingen bepaalde personen ‘volmacht’ om namens hen het land te besturen en tegelijkertijd de inwoners van dat land een veilige omgeving te bieden.
  Voldoen zij vervolgens niet aan die vereisten dan is de taak van diezelfde bevolking deze lieden zo snel als mogelijk uit hun functie te zetten.
  En met name dat laatste is de bevolking vergeten.

  Een regering is niets meer of minder dan een ‘zetbaas’ betaald door U en ik en welke bij verzaken van zijn verantwoordelijkheid ongeacht of de regeringstermijn aldanniet verstreken is, verwijderd dient te worden.

  Like

 4. Gladiator // november 30, 2018 om 11:41 //

  *****H O E L A N G N O G ???????*****

  Ondanks dat ik al veel gelezen en geschreven heb en van meer misstanden af weet dan menigeen vraag ik me dit toch echt af!!!

  Wat moet dit godverdomde zombievolk nog allemaal door hun strot geduwd krijgen en ook nog allemaal tegen hun wil waarbij door de psychopaatjes in den Haag steeds meer gelogen en bedrogen wordt en met “inlegvelletjes” gezwaaid wordt alvorens we met HAMER EN SIKKEL naar dat vuile rovershol trekken om ze op gepaste manier van hun blauwe troontjes te stoten en meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Word er nu toch zo langzaamaan ziek van om elke dag op o.a. blogs als deze te lezen dat op ons autochtone Nederlanders LETTERLIJK genocide gepleegd wordt!

  Zouden jullie of iemand hier eens echt actie willen ondernemen dan…….welcome in my backyard for a Beer & a BBQ!!!!!!

  Koppen bij elkaar steken en een plan opstellen is mijn optie en who knows!!!

  Wachten kan natuurlijk ook nog wel echter het gaat er niet makkelijker op worden!

  Gegroet,

  Gladiator (300) & A Warrior don’t take Orders!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s