Nieuw

Wilt u een Duits visum? Koop het gewoon in het Midden-Oosten en word een legale migrant

Mensensmokkelaars werken samen met corrupte Duitse ambtenaren van Duitse consulaten in het Midden-Oosten die vervalste visa verkopen.

Der Spiegel onthult de fraude van de verkoop van vervalste visa aan migranten die als vluchteling naar Duitsland willen. De Duitse autoriteiten zijn onwillig om deze gevallen te onderzoeken.

De frauduleuze regelingen “zijn in de visumcentra van veel Duitse diplomatieke missies in het buitenland soepel verlopen, met name in het Midden-Oosten”.

Der Spiegel vermeldt de consulaten als “achilleshiel” in de strijd tegen mensensmokkel en noemt de lokale werknemers ook een “zwakke plek”, omdat ze samenwerken met mensensmokkelaars.

De lokale mensensmokkelaars bieden de visa aan hun klanten aan via corrupte consulaat-functionarissen, zonder dat men van de visum- en registratieafdeling in Duitsland toestemming nodig heeft.

Het valse document kost tussen de € 2.700 en € 11.500 en geeft de asielzoeker de mogelijkheid om Duitsland via het vluchtelingenopvangprogramma ‘legaal’ binnen te komen.

Bron:

Want a German visa? Just buy it in the Middle East and become a legal migrant

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Wilt u een Duits visum? Koop het gewoon in het Midden-Oosten en word een legale migrant

  1. Jack vanderVeen // november 29, 2018 om 06:56 //

    Wie nog twijfelt aan Duitse “Grundlichkeit”, krijgt wederom de bevestiging dat het Duitsland eraan gelegen is om de Europese zelfdestructie zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. En heel grondig ook.
    Wat Adolf Hitler op “bescheiden schaal” heeft uitgevreten zal Angela Merkel even super grondig overtreffen, liefst in 10-voud.
    Langzaam ga ik mij afvragen of Ronald Reagan en George W. Bush niet door de Russen zijn omgekocht om me te helpen de Muur te laten vallen om zo langzaam meer Russische invloed over Europa te krijgen en vreedzaam in te palmen. De pion om dat klaar te spelen is Angela Merkel geworden DUS. Duitsland is aardig op weg om Europa uit te hollen. Zweden is mooi meegenomen maar minder relevant. En al die andere domme regeringen in Europa likken haar gat alsof er honing langs gegaan is i.p.v. ordinaire shit. Met pansexueel Kut Rutte voorop momenteel. De zwakste mag leider zijn, zoals ook de Ridders van de Ronde Tafel in de middeleeuwen en daarvoor reeds voorstonden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s