Nieuw

Salvini: Italië zal de VN-migratieovereenkomst niet ondertekenen

Nu kondigt de Italiaanse regering ook aan dat zij zich volledig zal terugtrekken uit het VN-migratiepact.
“De Italiaanse regering zal niets ondertekenen of naar Marrakech gaan”, zegt minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

Tijdens een toespraak in het parlement verwees Salvini naar de Zwitserse regering, die onlangs de kwestie van de migratieovereenkomst ter sprake bracht.

De Italiaanse premier Giuseppe Conte zegt dat de kwestie van het VN-pact moet worden teruggegeven aan het parlement voor debat en besluitvorming.

“Het parlement moet deze kwestie bespreken. De Italiaanse regering staat het parlement toe om de beslissing te nemen”, aldus Conte, volgens ANSA.

Conte benadrukt dat de migratieovereenkomst “een document is dat kwesties aan de orde stelt waar veel burgers sterke gevoelens over hebben”.

“De regering zal dus niet deelnemen aan Marrakech en behoudt zich het recht voor om het document pas aan te nemen of niet aan te nemen wanneer het parlement zijn mening heeft geuit”, zei de minister-president.

De controversiële VN-overeenkomst zal op 10 december in Marrakech in Marokko worden ondertekend. Een groot aantal landen heeft de afgelopen weken echter aangekondigd dat ze zich terugtrekken uit het migratiepact.

Bron:

Italy not signing Global Compact-Salvini

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Salvini: Italië zal de VN-migratieovereenkomst niet ondertekenen

 1. En het mannetje wat altijd voorop loopt in beslissingen voor Brussel die hoor je dit keer niet,Nee maar zijn naam is Rutte de BOEMAN van Nederland .

  Like

 2. Hoe meer landen niet akkoord gaan met dat migratiepact, des te groter de kans dat dat pact sowieso niet door kan gaan, omdat er teveel landen oneens zijn en de druk om dat pact tegen te houden wel erg groot wordt. Dit gaat in ieder geval de goede kant op zo.
  Maar ja, zo zal het niet gaan als het aan de landverraders als Rutte ligt, voor die mensen is de elektrische stoel dan ook uitgevonden.

  Like

 3. Salvini is een kanjer. ik hoop alleen niet dat hij, net als Orban en Kurz bv dus doen, zich nu weer in zijn geweldige verzet tegen de islamitische crimigranten en die VN-overeenkomst, zal laten inlaten met Israel, want dan komen we natuurlijk nooit van de desastreuze invloed van die lui af.

  Like

 4. Hiep Hoi zo gaat ie goed.

  Like

 5. antiislamnu // november 29, 2018 om 01:32 //

  Het is allemaal al in het verleden beslist l

  Like

 6. Italië een goede beslissing Onze dictator minister Rutte
  Heeft al beslist ook deze keer steekt hij de middel vinger op naar de burger .
  Deze man moet afgezet worden en snel ook !!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s