Nieuw

‘Reason to Stay’: Trump Says US Troops Will Remain in Mideast for Israel’s Sake

© Andrea Hanks/WhiteHouse.

President Donald Trump holds Israel as a virtuous example for the Middle East and the only reason for the US to maintain its presence in the region.

While telling The Washington Post on Tuesday that falling oil prices could be a reason for a possible US military withdrawal from the Middle East, Trump still added that ‘one reason to stay is Israel’.

This isn’t the first time Trump has hailed Israel as a shining example for the Middle East, The Jerusalem Post wrote.

During a meeting with Russia’s President Vladimir Putin in Helsinki in July, Trump said that ‘we’ve worked with Israel long and hard for many years’, and that the United States has never been closer to the Jewish State than it is now.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on ‘Reason to Stay’: Trump Says US Troops Will Remain in Mideast for Israel’s Sake

  1. Hij is wat men noemt een shabbos goy, zoals veel van zijn voorgangers.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s