Nieuw

Racistische Afrikaanse kolonisten schelden blanke uit voor “blanke hond” en “vieze Flamand” in zijn eigen land

Vanmorgen is in Antwerpen een lid van de conservatieve studentenvereniging KVHV zwaar toegetakeld door een groepje allochtonen. De daders, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse origine, scholden de jongeman uit voor “blanke hond” en “vieze Flamand”, waarna ze hem een hersenschudding sloegen.  

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Racistische Afrikaanse kolonisten schelden blanke uit voor “blanke hond” en “vieze Flamand” in zijn eigen land

 1. Jack vanderVeen // november 29, 2018 om 07:28 //

  Zal steeds meer voorkomen, totdat de laatste blanke is uitgemoord. Daarna gaan die zwarten op elkaar los.

  Like

 2. Blanke kijken toe of doen net zo hard mee. Blanke zijn echte kont kruipers van zwarten ik zie het dagelijks in mijn stad.

  Like

 3. Sandra: inderdaad, zoals het na lullen van negers met de zelfde slang of accent. Echt tenenkrommend en wekt bij mij schopneigingen op!
  Een soort eigentijdse moffenhoeren.
  The bitch from!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s