Nieuw

Moeder kleedt zes jaar oude zoon als meisje, dreigt vader zijn zoon af te nemen omdat hij het er niet mee eens is

© Samhällsnytt

De zesjarige James is gevangen in een genderidentiteitsnachtmerrie. Onder de zorg van zijn moeder in Dallas, Texas, leeft James gehoorzaam als een transmeisje genaamd “Luna”. Maar als hij bij zijn vader is, is hij gewoon de jongen die hij is.

In hun echtscheidingsprocedure heeft de moeder de vader van kindermisbruik beticht omdat hij Jakobus niet als transgender heeft bevestigd, nu probeert ze hem een omgangsverbod op te leggen en zijn ouderlijke rechten te beëindigen.

Ze wil ook van hem eisen dat hij betaalt voor de bezoeken van het kind aan een transgender-bevestigende therapeut en transgender medische wijzigingen, waaronder hormonale sterilisatie vanaf de leeftijd van acht.

Toen zijn moeder, een kinderarts, James meenam voor counseling, koos ze een gendertransitietherapeut die hem diagnosticeerde met genderdysforie, een mentaal conflict tussen fysieke gender en waargenomen geslacht. James’ kostbare jonge leven hangt puur af van de diagnose van genderdysforie door een therapeut die zich in regenboogkleuren wikkelt, de diagnose van genderdysforie bevestigt en bewijs van het tegendeel verwerpt. Verwijder de “regenboog” uit James’ diagnose, en het verkruimelt onder het gewicht van de criteria voor de diagnose van genderdysforie.

De diagnose is van cruciaal belang, omdat het labelen van een kind met genderdysforie kan leiden tot een reeks fysieke en mentale gevolgen voor het kind en juridische gevolgen heeft in de lopende voogdijzaak. Maak de verkeerd keuze en het leven van jonge James wordt onherroepelijk geschaad.

De criteria voor de diagnose van genderdysforie bij kinderen zijn dat een kind volhardend, consistent en consequent is en vasthoudt aan het tegenovergestelde geslacht. James’s moeder is “all in” op de diagnose van genderdysforie en het helpen met sociale overgang. Ze gebruikte de naam Luna om hem in te schrijven als een meisje in de eerste klas, en biedt alleen vrouwelijke kleren aan.

Ondertussen ziet papa geen tekenen van genderdysforie. In het huis van de vader lijkt James een normale jongen en identificeert zich niet als een meisje. Hij heeft daar de keuze uit jongens- of meisjeskleding, en hij kiest ervoor om zich als jongen te kleden. Het feit dat James van geslachtsidentiteit verandert afhankelijk van welke ouder aanwezig is, maakt de diagnose van genderdysforie zowel dubieus als schadelijk.

Lees verder >>

Dit is de culturele oorlog tegen het Westen in uitvoering. Cultureel terrorisme zoals Bela Kun het noemde om het christendom en het kerngezin te vernietigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Moeder kleedt zes jaar oude zoon als meisje, dreigt vader zijn zoon af te nemen omdat hij het er niet mee eens is

 1. Die moeder heeft het syndroom van munchhausen by proxy, dat denk ik

  Like

 2. Jack vanderVeen // november 29, 2018 om 07:00 //

  Een kind van zes, nauwelijks bewust van deze problematiek wordt nu reeds sexueel misbruikt door de moeder met haar achterlijk gedrag.
  Ik zou haar aanrijden wegens kindermishandeling en -misbruik.

  Like

 3. ieznogoedh // november 29, 2018 om 12:58 //

  En moeder is kinderarts?
  Daar moet je je kind dus niet heenbrengen.

  Like

 4. Steeds weer de regenboog
  Wat heeft het er mee te maken?
  Genesis 9

  Like

 5. Ocharme dat kindje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s