Nieuw

Israël wordt energieleverancier voor Europa

Naar verwachting zal de EU binnenkort ’s werelds langste onderzeese pijpleiding van Israël naar Europa voor de export van gas goedkeuren.

Israël, Cyprus, Griekenland en Italië hebben twee jaar lang onderhandeld over een onderzeese pijpleiding voor het transport van gas. Een EU-goedkeuring wordt verwacht in februari 2019 en volgens berekeningen zal de pijpleiding vóór 2025 zijn geïnstalleerd.

De pijpleiding zal zich 3-3,5 km onder de zeespiegel bevinden en 2.100 km bereiken, waardoor het de langste onderzeese pijpleiding ter wereld wordt. Het project zou 6,7 miljard dollar kosten en wordt gefinancierd door particuliere actoren, meldt Energinyheter.

De Israëlische minister van Nationale Infrastructuur, Energie en Watervoorraden Yuval Steinitz is verheugd over de overeenkomst met de EU.

– Deze overeenkomst, die wij hebben opgesteld, zal Israël in staat stellen een belangrijke energieleverancier voor Europa te worden en heeft zowel economische als politieke betekenis. Het is voor het eerst dat Israël deelneemt aan een groot infrastructuurproject met de EU, aldus minister Steinitz.

In de toekomst zullen meer landen tot de gaspijpleiding kunnen toetreden door middel van een overeenkomst met Israël en Cyprus.

Bron:

Israel blir energileverantör till Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Israël wordt energieleverancier voor Europa

 1. Waarom doen de Joden die gasleiding niet over Turks grondgebied, veel eenvoudiger toch, of vertrouwen ze die Erdogan niet?

  Humor ook, Duitsers aan het gas van de Joden en ook nog een gasrekening van de Joden…..die worden pas echt aan het gas gezet over 5 jaar.

  Gas uit het midden oosten……. “gasten” uit het midden oosten…..ze gaan gewoon hun gas mee nemen bij de invasie inboedel. Dus Israel mag het transport verzorgen en daar geld voor binnen harken. Geen wonder dat Groningen dicht moet, dat de Rus weer een muur moet krijgen, enkel zo kun je zelf de prijs bepalen, door concurentie bij voorbaat uit te schakelen.

  je zou voor minder aan het gas gaan liggen…

  Like

 2. John Peters // november 28, 2018 om 15:15 //

  Dit gas word toch niet gewonnen in Israhel?
  En wat voor “politieke” macht moet dit Israhel dan gaan verschaffen?

  Like

 3. Liever gas vanuit Israël dan vanuit Rusland!

  De wereld zal vergaat door Vuur!

  Like

 4. Israelisch gas komt gewoon van de Arabieren, door het te kopen steun je Islam. Feitelijk steun je Islam door wat dan ook te kopen, want de meeste grote bedrijven zijn ondertussen eigendom van Mislams.

  Wie het transport beheerd van wat dan ook heeft de macht in handen. Daarom wil de Turk graag leidingen, vooral die door Koerdistan lopen. Olie en gas kost ginder geen drol tot het hier aan de pomp spettert, dus wie de kraan kan bedienen tussen producent en consument is koning van de heuvel. In dit geval is het zaken doen, daarvoor vergeet men even elkaars vijandschap.
  Zoals Franse vliegtuigen Servie bombardeerden en ondertussen met door Servie uitgeleende Servische huursoldaten onder Franse leiding in Afrika aan de slag waren….en zo kwam het dat gevangen Franse piloten snel terug stonden op eigen bodem…
  Er is eigenlijk geen nationalisme meer in de politek, slechts ons kent ons en fuck de wormen die ook nog leven.
  Bij figuren als Rutte en Timmermans en hun vriendenclubje kun je dat goed zien, wij bestaan niet eens meer in hun wereldbeeld. Enkel bij de stembus worden we genoemd, maar dat is omdat het laten geloven in democratie revoluties van de deur houd. Zelf weten ze wel beter.

  Russisch gas en Nederlands gas zijn in de wereld van geld allebei gas, en als iemand het koud heeft maakt het niet uit hoe het gas heet en waar het geboren is, als het er maar is.

  Like

 5. P.s. met de toevoeging van E5 en E10 is benzine minder calorisch, je verliest letterlijk kilometers, de toevoeging van biogas aan lpg zal hetzelfde doen. Dus stromen er straks meer verbrande liters de ruimte in om dezelfde afstand af te leggen.
  Toe je werd geboren werd je voor het eerst bedrogen, het is daarna nooit meer gestopt alleen heeft de staat het van je ouders over genomen….en zolang je nog naar de stembus gaat ben je nog besmet. Misschien is gelukkig zijn in een wereld van leugens en slavernij wel genetisch bepaald.

  Om bhur bhuvah svaha, tat savitur varenyam
  bhargo devasya dhimahi, dhiyo yo nah prachodayat.

  Like

 6. Beste Janneke,als je bedenkt dat achter het hele plan van immigratie en het uitmoorden van de blanken gedaan door Afrikanen en de Islamisering Verzonnen is door de Joden en vanaf het geeiste land ISRAEL EN TOT DOELSTELLING HEEFT ISLAMIETEN,CHRISTENEN,HINDOES,BOEHDISTEN EN ALLE ANDERE ,,Geloven,,uit te moorden,dus persoonlijk heb ik liever gas uit Rusland omdat het daar 0,25 M/3dan uit het land Israel omdat ze net zo belust zijn op GELD net als alle Joden het bij Israel goedkoop word aan geboden maar stelsel matig verhoogd net als de BTW dus maar over naar een andere energiebron waar Nederland onafhankelijk bij blijft en niet uitgezogen word door een ander land maar daar hebben we wel een gehele ander politiek en instelling voor ONS Nederland voor nodig en geen GRAAIERS VAN DE HUIDIGE PARTIJEN.

  Liked by 2 people

 7. Von Puffelen // november 29, 2018 om 01:21 //

  Een betrouwbaar adres om arabisch gas van te betrekken.

  Like

 8. Gelukkig gaan wij van het gas af.

  Liked by 1 persoon

 9. Dat gas word illegaal weggesluisd via een megaterminal oa uit de levantbekken Syrië word al jarenlang bestolen door Israël.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s