Nieuw

“George Soros probeert opnieuw de verkiezingen voor het Europees Parlement te beïnvloeden”

George Soros “probeert opnieuw de verkiezingen voor het Europees Parlement te beïnvloeden”, vertelde de communicatiechef van regeringspartij Fidesz dinsdag aan de Hongaarse publieke media en voegde eraan toe dat de Amerikaanse financier “pro-migratiekrachten” ondersteunde.

Balazs Hidveghi sprak in reactie op een ontmoeting tussen Soros en Frans Timmermans, vice-voorzitter van de Europese Commissie, en zei dat de gesprekken weerspiegelden dat “Brussel onherroepelijk in de zak van Soros zit”.

Hidveghi stond erop dat Timmermans een “beruchte pro-migratiepoliticus” is die “regelmatig achter gesloten deuren gesprekken met Soros voert”, terwijl zijn woordvoerder “geen vragen over de gesprekken wil beantwoorden”.

Bron:

“George Soros is again seeking to influence the European Parliamentary elections”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “George Soros probeert opnieuw de verkiezingen voor het Europees Parlement te beïnvloeden”

 1. Meneer Poenteveel Sores met zijn ziekelijke rot grijns . Wanneer gaat zoiets gewoon eens dood ? Een zwaar ontstoken kop heeft hij al (zie vlinderachtige , gezwollen aftekening op zijn gore porem) Dit ziekelijk gedrocht heeft vast al veel geld uitgegeven aan parasieten die zijn vriendjes wilden worden. Hoe leeft zoiets vraag ik me regelmatig af ?

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // november 28, 2018 om 19:39 //

  Als sorros de pijp uit gaat dan staan zijn zoons al klaar om zijn destructieve werk voort te zetten en reken maar dat deze smeerlappen door de baas zelf zo onuitwisbaar gehersenspoeld zijn dat het nog eraffineerder en crimineler zijn dan vadertje sorros hem zelf

  Like

 3. Bij die Limburgse pleuris geit zit hij wel goed. Ook zo een god vergeten landverrader. Ik snap nog steeds niet hoe iemand van een gedecimeerde politieke partij op zo een post kan blijven zitten.

  Like

 4. Von Puffelen // november 29, 2018 om 10:55 //

  Ik wel hoor, “we are all jesuits.”
  https://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits
  Schaar paepse Franske ook maar onder deze club.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s