Nieuw

Duitse campagne: Bijdrage aan immigranten die vrijwillig naar huis terugkeren en beloven niet terug te komen

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een reclamecampagne gelanceerd om immigranten uit de derde wereld aan te moedigen om vrijwillig terug te keren naar hun thuisland, meldt RT.

“Uw land. Uw toekomst. Nu!” Klinkt de boodschap van de reclameaffiches die in november in de grote Duitse steden verschenen.

Achter de campagne gaat het federale ministerie van Binnenlandse Zaken schuil, geleid door de Beierse CSU-partijleider Horst Seehofer.

Immigranten die vrijwillig terugkeren worden onder andere hun woonlasten in het eerste jaar door Duitsland gefinancierd.

Maar dan moeten immigranten in ruil daarvoor instemmen met het intrekken van hun asielaanvraag en afzien van het recht om juridische stappen te ondernemen om in Duitsland te verblijven.

De campagne wordt bekritiseerd door onder andere de Groene Partij, de het “cynisch” noemt. Ook op Twitter zijn meerdere mensen kritisch.

Bron:

‘Your land, your future’! Germany offers migrants cash to go home in controversial ad campaign
Tyska kampanjen: Bidrag till invandrare som frivilligt åker hem och lovar inte komma tillbaka

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Duitse campagne: Bijdrage aan immigranten die vrijwillig naar huis terugkeren en beloven niet terug te komen

 1. Republikein // november 28, 2018 om 11:25 //

  Zie ik weer een paard achter de wagen, wie denk je dat ik ben, Pipo de clown?

  Like

 2. Natuurlijk zijn de Grünen weer tegen net als groen links hier.
  Die willen heel Europa vol plempen met genetisch afval uit Afrika en het Midden oosten
  Niemals mehr Deutschland zei een top figuur van de groenen een tijdje geleden.
  dat was puur landverraad maar niemand zei er wat van

  Like

 3. ieznogoedh // november 28, 2018 om 12:37 //

  Domme Duitsers. Ze kunnen zich echt niet voorstellen dat iemand belooft om weg te blijven en dan vervolgens gewoon weer terug te komen. Gaat niet in die brave koppen.

  Like

 4. Geldt dat ook voor mij als nederlander? Ga ik gauw even naar duitsland wonen in een opvangkamp. Vang daarna de poen, zet mijn handtekening en ik ga weer naar nederland. Niet dat het daar beter is want daar zijn ze nog gekker dan de duitsers. Helaas heb ik dit idee maar laten varen want ik leef onder de knoet van de communistische E.U.partij , o.l.v. de gek Juncker en de crimineel timmermans, dus dat wordt nooit meer wat.

  Like

 5. dat zal helpen, ze zijn massaal hun koffers aan het pakken
  idioten eerst honderd duizenden je land binnen laten en dan vragen om op te rotten
  wat is belangrijker 1 jaar woonlasten van Duitsland ontvangen of tot aan je dood alles gratis te krijgen, optie 2 dus

  Like

 6. Je kan het eerst vragen toch, voordat je de schoorstenen laat roken en lampenkappen gaat produceren….

  Like

 7. ?..en dan nog dit: http://wegaanzehalen.nl/over-ons/ ze willen halen in januati, kunnen ze dan gelijk niet een stel van hier meenemen naar daar? We gaan ze brengen !

  Nou, om deze lieden wakker te maken en hun de gevolgen van blinde immigraite te laten erkennen stel ik een kerstkaarten actie voor, met slachtoffers op de kaart in beeld en hun ontmoeting met cultureeel goud in tekst. Adressen dus voor fysieke post. Die van stinkerbell met de schimmel infectie heb ik nog ergens, ooit in een lang verleden eens mee chips en limonade gedronken….

  Wie o wie kan er iets creatiefs mee, kerstkaarten met de harde waarheid en niet het zoveelste ding in de spam filter……alleen als men ziet wat men heeft aangericht is discussie mogelijk, zelf gaan ze geen info zoeken.

  Like

 8. en grappig : http://www.tinkebell.com lees even de intro, heeft dat stukje wel op een rij en wil vervolgens verkrachters en volgers vannde grote pedofiel gaan ophalen….
  Dit zijn mensne die echt even de andere kant van de asiel problematiek moeten horen en zien !

  Idealisme is mooi, maar zonder te toetsen aan de realiteit is het fotograferen in het donker met het lenskapje er nog op.

  Like

 9. …en ja echt, m’n bek valt steeds weer open, maar het is echt: Jezus redt ! Nouja, schimmeldoos dan…The TINKEBELL. foundation was established in August 2017. 
  The main way we choose to achieve this ambitious idea of saving the world is to help the Dutch artist TINKEBELL. who has ‘saving the world’ as mission. 

  We, as a foundation, are there to support in every way needed. We are there to find funding. And with the help of our network we try to optimize the impact of every project that has the ability to save another part of the world.

  …om met Jethro Tull te eindigen, Hymn 43….

  “If Jesus saves, well He’d better save Himself 
  From the gory glory seekers who use His name in death 
  Oh Jesus save me…”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s