Nieuw

D66 wil de negerexplosie in Afrika niet meer stoppen na ‘rabiate uitspraken’ VVD’er Van Haga waar D66 heel hard van moest huilen

Het is het argumentatieniveau van mijn kleine zusje van 6 met het syndroom van huileritus.

‘Boehoehoe, ik vind het niet lief dat je het op die manier zegt’, is geen argument.

D66 trekt haar handen af van een voorstel van Wybren van Haga van coalitiepartner VVD om 10 miljoen euro extra te stoppen in geboortebeperking in ontwikkelingslanden. De ‘rabiate’ uitspraken van de liberaal gaan D66 te ver. Van Haga stelde dat anticonceptie meer ‘rendement’ oplevert dan investeringen in de bestrijding van honger, ziekten en gebrek aan scholing.

D66 steunde het voorstel van VVD, maar de uitleg van Van Haga schoot de partij in het verkeerde keelgat. “Onacceptabel”, aldus Achraf Bouali van D66.

De negerexplosie is het grootste probleem dat er is, naast de aanwezigheid van marxisten. Dat er zo meteen 2 miljard op onze deur staan te kloppen zal links alleen maar toejuichen, want hun enige doel is de uitroeiing van alle blanken.

Maar als ze zo begaan zijn met het milieu als ze beweren dan zouden ze het toch ook een groot probleem moeten vinden. En als ze zo begaan zijn met Afrikanen dan ook. Negers zijn namelijk ook het grootste probleem voor negers. Niemand vermoordt zoveel negers als negers, niemand verwoest de leefomgeving van negers zo hard als andere negers.

Je kan wel heel onzinnig CO2 bestrijden, maar dat zet geen zoden aan de dijk als er zo meteen 5 miljard negers houtvuurtjes lopen te stoken om van heel Afrika een grote Sahel te maken. Je kan je wel druk maken om dieren die met uitsterven bedreigd worden, maar als zo meteen 5 miljard negers aan het stropen gaan dan blijft er niet een meer over.

Van Haga kwam helemaal niet met de enige werkbare oplossing voor Afrika, massale sterilisatie (of een hek er om), hij pleitte slechts voor geboortebeperking. Maar daar werd de mohammedaan van D66, wiens voorouders honderden miljoenen mensen over de kling gejaagd hebben en alle negers die ze in slavernij namen (80 miljoen) castreerden bij wijze van geboortebeperking, heel emotioneel van. Zo emotioneel dat hij kwam met dat wat al 60 jaar lang gedaan wordt.

Nog meer voeding sturen, zodat we aan het eind van deze eeuw niet met 5 miljard stropende en houtvuurtjes stokende negers zitten opgescheept maar met 10 miljard.

Geef je ontwikkelingshulp maar aan Boko Haram, dat zijn de enigen die iets aan de negerexplosie doen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1422 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on D66 wil de negerexplosie in Afrika niet meer stoppen na ‘rabiate uitspraken’ VVD’er Van Haga waar D66 heel hard van moest huilen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s