Nieuw

Bolsjewistisch stadsbestuur van Amsterdam gaat de stad nog sneller etnisch zuiveren van blanken

Het Amsterdamse stadsbestuur wil de voorrangsregeling op sociale huurwoningen voor statushouders behouden, ondanks het feit dat het kabinet de verplichting hiertoe geschrapt heeft. Amsterdammers die gescheiden zijn en lang op een sociale huurwoning moeten wachten kunnen maar beter verhuizen. Dat blijkt uit beantwoording van de schriftelijke vragen van de Partij van de Ouderen.

Raadslid Wil van Soest had het college gevraagd om direct te stoppen met het geven van voorrang aan statushouders bij het toewijzen van sociale huurwoningen, maar het stadsbestuur piekert er niet over.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Bolsjewistisch stadsbestuur van Amsterdam gaat de stad nog sneller etnisch zuiveren van blanken

 1. Ben je daar nog Fub, je wil niet de laatste zijn die het licht uit doet

  Like

 2. I’ll stand my ground !

  Alhoewel ik toe moet geven dat ik gisteren toch weer even in Hongarije ben wezen kijken.

  En dat ik weg ben als het me hier al te dol wordt, met de stad heb ik sowieso toch al steeds minder.

  En een hoop mensen hebben me ook al uitgekotst vanwege mijn opinies, dus daar zijn er ook steeds minder van om het hier de moeite waard te maken.

  1.5 jaar mijn appartement onderverhuren (en dan heb ik zelf nog mijn atelier waar je ook gewoon in kan wonen, kheb alle voorzieningen dubbel), en heel veel sneller als ik AirBnB, en dit is betaald:

  http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-T%E9kes-Hongarije&ref=398

  Dus ja, als ik wil ben ik snel weg. Het feit dat ik dat soort dingen overdenk en uitzoek zegt genoeg lijkt me …

  Liked by 2 people

 3. Jack vanderVeen // november 29, 2018 om 07:26 //

  Fubar, qua woningen (helaas niet qua prijzen ervan) is Nederland toch heel aantrekkelijk.
  Maar wanneer ik deze aanbiedingen zie, ondanks het alom beperkte comfort, dan jeukt het ook bij mij om mijn woningen te verkopen en in Hongarije enkele woningen te kopen.

  Like

 4. Ik heb wel 900 woningen bekeken in Hongarije voor ik deze selecteerde.

  Je hebt daar allerlei opties (en ik kan bouwen/verbouwen, daar heb ik me een groot deel van mijn leven mee beziggehouden, maar ik word ook een dagje ouder).

  Dat ik het hier in de comments zet, is enerzijds dom, want iemand zal er nu wel mee vandoor gaan,en wij hebben een heel veel groter bereik dan die makelaar. Maar laat het maar naar een van onze lezers gaan … Het huis is bijna af, itt veel van wat daar te koop aangeboden wordt.

  Dit wordt toch wel binnen drie maanden verkocht, en dan ben ik nog niet weg.

  Like

 5. Ik had al eerder gemeld dat pakketbezorging bijna compleet allachtoon was geworden, vermoedelijk met subsidies…..wel, lees, en denk nog even door wat er gebeurd als de politzei ook bij voorkeur word gekleurd… https://www.ad.nl/binnenland/postnl-criminelen-maken-misbruik-van-netwerk-pakketbezorging~a852b0b4/

  Wie bijvoorbeeld goud of zilver besteld via internet met bezorging of schietsport zaken kan erop rekenen dat allachtoon personeel naam en nummer heeft opgeslagen voor de “vrienden”.
  Verder waart er een spook ro d in Nederland van spook incasso’s voor zogenaamde bestelde zaken die mensen moeten betalen die niet eens weten waar het over gaat…..ingeburgerde allachtone IT “ondernemers” zitten hierachter, en de anonieme onbereikbare incassobureau’s cq afpersings machines zijn ook vaker allachtoon eigendom. “Succes” zit vaak in het winstgevende grijze gebied tussen wet en desinterese vanuit justitie….
  Afpersing met een wetboek in de hand is dan ook enorme vlucht aan het nemen, en de politiek zal er niets meer aan doen. Nederland is aan het instorten tot een chaos op alle gebied, vanaf het moment dat het u over komt word u wakker.

  En ja, ook ik wil emigreren.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // november 29, 2018 om 12:39 //

  Like

 7. Duchesne: Dit is inderdaad het geval in NL. De enige manier om dit de kop te bieden is als mensen uitvinden waar dit soort bureautjes zich ophouden en dan de FIK erin!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s