Nieuw

A school in Brighton has 76 students who identify as transgender. 40 children don’t identify with the gender they were assigned at birth, 36 say they are gender fluid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (524 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on A school in Brighton has 76 students who identify as transgender. 40 children don’t identify with the gender they were assigned at birth, 36 say they are gender fluid.

  1. Ik vermoed dat als je al deze “transgenders” zelf de kosten voor al hun operaties laat betalen, ipv door de ziektekostenverzekeringen, dus door ons, de belastingbetalers, het grootste gedeelte van al deze narcisten hun behoefte aan gratis aandacht ergens anders uit zullen gaan halen: zoals hun talenten ontwikkelen en ergens hard voor werken. Het is vast veel minder aantrekkelijk om op tv te roepen dat er zo ontzettend veel trans-lui zijn en hoe belangrijk dat is bla bla , als ze daar zouden zitten zoals ze geboren zijn. In het geval van dit trans-monster zou dat betekenen dat hij daar zit te leuteren (pun intended) met een brede platte neus, een platte harige borstkas, zwart kroeshaar, gelere onregelmatige tanden, grote ruwe wenkbrauwen en een onregelmatige zwarte huid met pukkeltjes van de ingegroeide haren, met roze pumps maatje 47. Ik betwijfel of het dan nog zo ontzettend fijn en normaal is om “trans” te zijn. Dit hele fenomeen wordt door de globalisten aangewakkerd om de normale, blanke, heterosexuele bevolking te slopen. Deze dude hoort gewoon te hosselen ergens in een achterbuurt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s