Nieuw

Werkende Duitsers worden bespot door indringer

De immigrant zit in een auto en vertelt de mop aan zijn vriend en ze lachen er allebei om. Twitter profiel Amy Mek, met 239.000 volgers, heeft vandaag de video vrijgegeven, die nu op grote schaal viraal gaat.

Meer dan een miljoen immigranten zijn in de afgelopen jaren in Duitsland aangekomen. Volgens the Express had slechts 2,8 procent van hen, 34.000 van de 1,2 miljoen, een baan in 2016.

Zelfs na tien jaar in Duitsland is slechts 60 procent van de immigranten erin geslaagd een baan te vinden.

Tegelijkertijd heeft Angela Merkel sterke kritiek gekregen op haar beslissing om de grenzen te openen en is de immigratie-kritische partij AfD snel gegroeid, en heeft momenteel 12,6 procent van de stemmen in de Duitse Bundestag (parlement).

Bron:

VIDEO: Här hånas arbetande tyskar av invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Werkende Duitsers worden bespot door indringer

 1. Bij elke verkiezingen word er gemanipuleerd voor diegene die ZIJ aan het bewind willen hebben, ook bij Rutte.maanden van te voren worden er stem biljetten gedrukt die ingevuld worden en de bussen worden gewoon omgeruild met alleen Rutten stemmen.
  In Amsterdam stopte de telling om dat het te laat?????werd voor waarnemend en controlle personeel en Burgermeester van Aertsen (VVD) en gingen e e de koekoekde volgende dag verder??
  Te gek voor woorden want heel Nederland zat te wachten op de uitslagen en die mafkees stopt gewoon met tellen en WEG CONTROLLE,dank je de Koekoek dat die Zakkenwasser wint met een paar stemmen,goed voorbereid VVD EN AANHANG.

  Liked by 1 persoon

 2. alwine kerkhof // november 27, 2018 om 16:48 //

  Als ik op de naam van die Amy Mek kilik, lees ik dit.
  @AmyMek
  Het account van @AmyMek wordt niet weergegeven in Duitsland op grond van lokale wetgeving

  Like

 3. Iedere vrouw word bespot door de aanwezigheid van Moslims en andere vrouwen hatende sekten, onze grondwet en het gelijkheids beginsel word bespot door de aanwezigheid van Moslims en joden, door de Paus en zijn terreurgroep, door politici, en dan nog verbaasd dat asieleisers ook werkende mensen bespotten?

  …alles pist elkaar gratis in de nek ondertussen. Typische VVD / CDA normen en waarden.

  Like

 4. Haha, kan er wel om lachen. Die humor gaat wel helpen om het wat luchtiger te maken wanneer ze op het vliegtuig worden gezet naar Afrika.

  Like

 5. Vette turk met vette lach.

  Like

 6. Ondertussen in de moskeet…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s