Nieuw

Volwassen jihadisten van Frans Timmermans bedreigen Nederlandse schoolmeisjes

Bushalte AZC Leersum streetview

Die meisjes begrijpen kennelijk niet dat die mannen hier komen om diversiteit te brengen.

Die meisjes is zeker nog niet verteld dat ze voorbestemd zijn om nieuwe Europeanen voort te brengen.

Het is geen keuze meisjes’, zegt Sarkozy, ‘het is een verplichting’. Dus voortaan niet meer zeuren als jullie bedreigd worden door grote volwassen negers die jullie uitschelden voor hoer en nasissen. Jullie zijn namelijk hoeren.

De hoeren van de EU, die een nieuw ras gaan fokken, omdat het blanke uitgeroeid moet worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Volwassen jihadisten van Frans Timmermans bedreigen Nederlandse schoolmeisjes

 1. Begon dit alles niet ergens in de zeventiger jaren? Kan me daar nog wel het een en ander van herinneren …

  Like

 2. https://www.huisenaanbod.nl/nl/Boerderijen-te-koop-in-Hongarije/

  Agrarisch- en verder in te vullen wooncollectief beginnen?

  Liked by 2 people

 3. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 22:55 //

  Wanneer al die negerds nu eens bij de werkverschaffing gestationeerd worden. Dat zal heel wat afleiding geven, zodanig dat die luie negerds geen lust meer hebben om noch te verkrachten noch aan zelfkastijding te doen.

  Like

 4. En het grote “downplayen” van het probleem is alweer begonnen…let vooral op de manier waarop alle problemen volgens het artikel door een kleine groep worden veroorzaakt en dat tussen de regels door word gesteld dat het eigenlijk wel meevalt….
  Het is een manier van schrijven, verontwaardiging namens de burger claimen en vervolgens staats propaganda bedrijven en het probleem bijna wegwuiven….is dat het beste qua journalistieke policor staatspropaganda dat dit land ons te bieden heeft?
  Hij was te snel met het excuus, hij had eerst even harder op de trommel van de verontwaardiging moeten roffelen….

  tenenkrullend: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2850535/rondreizend-circus-van-overlast-plegende-asieltoeristen

  Het woord circus is dan misschein wel passend maar ook discriminerend tegenover in het circus werkzame mensen, ze worden nu met immigratie criminaliteit op een hoop geveegd. Foei, schaam je televaag…

  Like

 5. P.s. het is enorm druk geweest vannacht met schieten, steken, woningovervallen, wandelaars die in de avond half dood worden germaakt, mensen die op straat worden gevonden in de ochtend met verwoningen etc, zelfs de pers publiceert nu meer tegelijk….de ijsberg begint boven te drijven….

  De shit begint, en over twee weken is het officieel, dan zijn we in oorlog met onze eigen regering die ons doodvonnis gaat tekenen in Marokko…..

  vuile verraders !

  Like

 6. Ben ik het een keer eens met de VVD, realiseer ik me dat ze zelf niet eens door hebben dat HUN politiek de oorzaak is. Geniet van weer iemand die het wel snapt maar even over het hoofd ziet dat ze bij de verantwoordelijken hoort…. https://www.ad.nl/politiek/vvd-kamerlid-bente-becker-pak-de-schoften-aan-die-vrouwen-onderdrukken~ae2234d9/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Volwassen jihadisten van Frans Timmermans bedreigen Nederlandse schoolmeisjes | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s