Nieuw

Revolutie in Duitsland: Wat als? – De angst van de regering voor het (gewapende) volk

Frankrijk zinkt in chaos. Sommige mensen hebben het al over een burgeroorlog! Maar wat als er ook in Duitsland een opstand zou uitbreken?

Door: Guido Grandt – Vertaling: ‘Rommel’

In mijn economische thriller “2018 – Duitsland na de Crash”, waarvan de eerste editie al in 2013 werd gepubliceerd, heb ik eerst verschillende scenario’s behandeld met betrekking tot de ineenstorting van de politieke orde in Duitsland en Europa.

Kortom, een wat-als-scenario.

Lees voor het eerst over de angst van de regering, de hoop van de burgers en hoe genadeloos de staat terug zal slaan!

De Franse historicus Jules Michelet (1798 – 1874) zei ooit:

“Ik alleen sprak, toen niemand anders zijn mond opende, behalve de zeer verwarrende kranten. (…..) Een heel volk ontwaakte plotseling uit het niets om te zijn, tot dan toe stom, vond het plotseling een stem”.[1]

In 2018 spelen rechtse en linkse organisaties en partijen met de angsten en frustraties van mensen, veinzen begrip en beloven verbetering te brengen. Vooral uit de steeds groeiende gelederen van de “sociale afstijgers”, die ondertussen uit alle sociale klassen komen, krijgen ze steeds meer goedkeuring en populariteit.

Rechts bevordert het klimaat van vreemdelingenhaat door populisme en acties. Vreemdelingen worden “ongewenste mee-eters” van de samenleving genoemd.

Links, aan de andere kant, stigmatiseert de rijken, de hogere klasse, die nog zwaarder belast moeten worden.

Dit creëert een gevaarlijk klimaat van innerlijke onrust in het land. De roep om een politieke omwenteling wordt steeds luider.[2]

Ontwapening van particuliere burgers

Deze oproepen worden ook gehoord door de steeds ongerustere politici en veiligheidsautoriteiten in het land. De bondskanselier zegt dat het volstrekt onverantwoordelijk is om paniek en angst op te wekken en iets te voorspellen dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Maar ze weet zelf dat dit slechts bedrieglijke schijnwoorden zijn.

De angst voor op handen zijnde volksopstand is bijna tastbaar: in de ministeries, in de Bondsdag en in de Bundesrat.

Politici maken zich vooral zorgen over de 10 miljoen legale, geregistreerde wapens en de 20 tot 30 miljoen illegale, niet-geregistreerde wapens, die in particulier bezit zijn.

De politie voert de razzia’s op om “wilde” wapendepots op te sporen en de illegale wapenhandel uit te roeien.

2018: Bondsdagblad Verklaring van de bondspresident van de Duitse politiebond:[3]

“In tijden van dreigende sociale en interne onrust is het een groot gevaar voor de staat als de burgerbevolking tien keer meer wapens bezit dan de politie en de Bundeswehr samen. Daarom moet de politiek er alles aan doen om particuliere wapens zo volledig mogelijk te onteigenen”.

Om het volk zo snel mogelijk te ontwapenen, wijzigt de federale regering de bestaande wapenwet:

Vanaf nu is particulier wapenbezit verboden. Dit geldt ook voor de ongeveer 2 miljoen sportschutters en ongeveer 350.000 jagers. Alle wapenbezitters moeten nu hun geweren, pistolen en revolvers afstaan aan een regionaal centraal kantoor, meestal de respectieve districtskantoren.

Als dit niet gebeurt, kan dit leiden tot drastische boetes en gevangenisstraffen. Inspecteurs zwermen uit om onaangekondigd en zonder verdenking huishoudens te controleren. Wie weigert zich aan deze wapencontroles te houden, moet officiële sancties verwachten.

De grondwettelijk gegarandeerde bescherming van de onschendbaarheid van de woning speelt in deze uitzonderingstoestand geen rol meer.

Achter het verbod op het bezit van wapens gaat niet zozeer de nobele intentie van de politici schuil om hun bevolking tegen zichzelf te beschermen, maar eerder de regering tegen de bevolking.

Overigens:

De liberale wapenwet in de VS, die sinds verschillende amok-kwesties opnieuw onderwerp van controversieel debat is geweest, gaat terug op het tweede amendement van de grondwet, de zogenaamde Bill of Rights van 1791.

Bewapening van de bevolking moet bovenal één ding garanderen: Dat burgers zich zo nodig ook met geweld kunnen verdedigen tegen hun regering wanneer deze zich niet langer gebonden voelt aan de democratische grondwet.

Dit maakt van de Amerikaanse wapenwet een belangrijke constitutionele pijler van de democratie, een vast recht op vrijheid, een grondrecht. Een “wapen” – in de ware zin van het woord – tegen een ondemocratische regering.

Ook het bezit van wapens wordt door de media gedemoniseerd en niet, zoals in de VS, beschouwd als een hoge juridische waarde.

Voor de Amerikanen is het “wapen in huis hun laatste, tastbare bewijs van hun vrijheid. De grondwet van 1791 is hun grondwet en Amerika is hun land” (Financial Times Deutschland 08.08.12).

Een vrijheid, een grondrecht in die zin, dat voor Duitse burgers nooit eerder heeft bestaan en zeker nooit zal bestaan.

Wordt vervolgd.

EVOLUTION in DEUTSCHLAND: Was wäre wenn? (1) – „Die Angst der Regierung vor dem (bewaffneten) Volk!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Revolutie in Duitsland: Wat als? – De angst van de regering voor het (gewapende) volk

 1. Je moet je dus door het religieuze geweld laten afslachten.

  Liked by 3 people

 2. koddebeier // november 27, 2018 om 16:44 //

  “Links, aan de andere kant, stigmatiseert de rijken, de hogere klasse, die nog zwaarder belast moeten worden.”
  LInks/Liberaal en Christen hebben allemaal het linkse gedachtegoed ontarmd en stigmatiseren niet alleen de rijken maar ook de middenklasse.

  Liked by 1 persoon

 3. Daar komt het op neer Chip. Totale onderwerping en dan afwachten welke goedheid jou lot bepaald.
  Ik hoop dat de doodstraf komt voor illegaal wapenbezit, het zou een reden zijn om massaal gewapend de straat en ons land terug te vorderen omdat er toch niets meer te verliezen is.
  Celstraffen voor wapenbezit zoals in Engeland zijn draconisch, zwaarder dan een groep kinderen aan stukken laten vliegen met een Allah bom, en de veiligheid is totaal weg, zelfs de politie kan niet vertrouwen op de eigen gelederen.
  Word je als agent zelf slachtoffer van inbraak komen je “collega’s” en vertellen je dat je niet moet zeiken.
  Ik was een paar jaar geleden in noord Londen, reed met een agente en haar kind mee naar zuid London, en ik navigeerde. De paniek toen we in een bepaald gebied ten westen van de City kwamen, ik was compleet overdonderd om iemand die al heel veel had gezien zo in paniek te zien raken. Zo erg was het zes jaar geleden al.

  Dat de Duitsers nog geen gewapende revolutie hebben gehad is denk ik omdat ze liever werken en geen problemen willen, meer constructief dan destructief willen functioneren.
  Ik denk dat de staat die de burgers tegen zich heeft niet langer kan functioneren, en dat een politiemacht die de burgers opjaagd zelf ook prooi gaat worden, met de stempel “verraders!” in onzichtbare letters op hun uniform. En wie in een uniform kan nog zeggen de wetten van het land en het volk te dienen als men de burgers het graf in straft? Dan heeft pure terreur een uniform gekregen.

  Het is door de politie dat een regering als die van Merkel kan blijven bestaan, het is door de politie dat een Rutte totaal schijt aan zijn eigen volk en kan hebben en de boel met zijn vrienden kan uitverkopen. iedereen moet ongewapend zijn maar zelf hebben ze gewapende beschermers, waardoor ze onaantastbaar kunnen blijven verraden en verkopen.

  Nee,, 2019 zal een bloedjaar worden voor Europa. Op 11 December word de oorlog verklaard aan alle autochtone burgers en het blanke ras in het bijzonder, maar Aziaten en goedwillenden van elders zullen net zo hard slachtoffer worden van dit verraad en de verkoop van Europa.
  De keuze van de EU is om totale oorlog in huis te halen, ze zullen erin slagen.
  Decennia van moordpartijen omdat enkel figuren konden doorgaan en omdat miljoenen hun geweer in de kast lieten staan.

  Liked by 2 people

 4. p.s. een illegaal geweer bestaat niet, er zijn geregistreerde wapens en er zijn niet geregistreerde wapens. Net als er automobilisten zijn zonder rijbewijs die mensen dood rijden en vervolgens een werkstraf krijgen omdart ze een opzettelijk wisselende suikerspiegel hebben.

  Vuurwapens zowel geregistreerd als ongeregistreerd in de handen van gewone burgers vormen een bedreiging voor foute politici en corrupte agenten, voor eerlijke mensen die hun volk dienen is het wapenbezit van burgers een ruggesteun als ze zelf hulp nodig hebbben. Het is maar net wie je bent en waar je staat om iets te criminaliseren of er het levensbelang van in te zien.
  Niet voor niets is wapenbezit in vele landen ene recht van de burger. Dat zijn de landen die hulpeloosheid en dodelijke willekeur hebben meegemaakt en nog mensen tussen zich hebben wonen die het konden navertellen.

  Alleen de arrogantie en het superioriteits beleven van machthebbers heeft een hekel aan machts concurrentie in de vorm van gewapende burgers, omdat het hun afremt in complete terreur en totale overheersing. Wormen die kunnen bijten zijn voor een visser ongewenst.

  Nogmaals, een illegaal wapen bestaat niet, wel een ongeregistreerd wapen. Er is wel een ilegale regering aan de macht, die hun registratie hebben vervalst en hun concurentie hebben geterroriseerd, vermoord en/of gegijzeld.

  Zoek de crimineel in het plaatje !

  Liked by 3 people

 5. P.p.s. Wat zijn burger rechten nog als diegenen die ze moeten beschermen dezelfden zijn die ze schenden?

  Liked by 3 people

 6. Daar ook al gelehesjesnationalisme

  Like

 7. Arnold Schipper // november 28, 2018 om 08:38 //

  Wat haal je uit dit verhaal, mensen schaf een wapen aan echt doe het

  Like

 8. ieznogoedh // november 28, 2018 om 12:34 //

  Maar wat als er ook in Duitsland een opstand zou uitbreken?

  Nou, Duitsland is zo ongeveer het laatste land in Europa waar een opstand zal uitbreken.
  De gemiddelde Duitser komt niet verder dan: Aber, was wäre wenn ….
  Het is een zeer angstig volk, je zou zelfs laf kunnen zeggen, dat door jarenlange conditionering vaak alleen al bij de gedachte om de regels te overtreden in geestelijke nood komt.
  In Oost-Duitsland is het wat anders maar in het westen? Geen opstand!

  Like

 9. “Am westen nichts neues”…

  Like

 10. De kruik gaat net zolang te water tot hij barst. De Europese overheden spelen gevaarlijk spel. Het zal hun de kop kosten en het zal de kop kosten van hen die denken de Europese bevolkingen op de knieën te krijgen of uit te roeien. Het zal al dezen letterlijk de kop kosten. Feitelijk is dit wat er volgens de agenda van de ‘verborgen hand der geschiedenis’ zal gaan gebeuren. Ik heb het al meerdere malen gepost, lees hun roadmap, Albert Pike’s drie wereldoorlogen. Deze overheden kunnen niet meer terug. Hun hoogverraad jegens de bevolkingen dwingt hen tevens in de hoek waar de klappen zullen vallen. Tegelijk beangstigend en hoopvol stemmend.

  Like

 11. Nog een leuke meenemer: Geld is vertrouwenhebben dat een ander jou de afgesproken waarde in goederen geeft….. https://www.telegraaf.nl/financieel/2855901/kantoren-deutsche-bank-doorzocht-om-belastingontduiking

  ….moet dat vertrouwen er wel zijn natuurlijk…

  Like

 12. Duchesne: men nodigt je zo ongeveer je uit om in opstand te worden, of zelfs een wapen aan te schaffen. Men weet dat, zijn zeker bewust van wat er speelt. Dit is het waar men rekening mee houd, en onderdeel van het plan. A en B. Als politie je vriend en helper was, dan had ie meer aan jouw kant gestaan. Een vuist gemaakt tegen het “apparaat” . Maar ook dat zijn mensen, die als alle anderen hun eigen belang dienen. De mens als zodanig, de natuur……..Onze intelligentie en vergevorderde emotionele aard, maakt het tot dit soort vorm van conflicten. Primitief instinctief gezien, komt het op hetzelfde neer als in natuur en dierenwereld. Veroveren, Bezitten, Controle, Heersen. Ergens ben ik nergens meer bang voor, want ik denk dat het zo moet zijn. Ik dwaal misschien af, maar toch denk eens na, het leven is één groot experiment.

  Like

 13. in opstand te komen , bedoelde ik

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s