Nieuw

Rapport – Britse politie negeerde seksueel misbruik van Sikh-meisjes door islamitische grooming bendes “vanwege politieke correctheid”

Een rapport van een liefdadigheidsinstelling genaamd het Sikh Meditation and Rehabilitation Team heeft de systematische uitbuiting van Sikh-meisjes in Groot-Brittannië door moslim-bendes onthuld, die al tientallen jaren aan de gang is.

Het rapport, gesteund door de Labour partij, geeft duidelijk aan dat het niet bedoeld is om een “heksenjacht tegen een individu, gemeenschap of geloofscultuur” te ontketenen.

De studie identificeert voornamelijk Pakistaanse mannen als daders, met gevallen die teruggaan tot in de jaren zestig. Volgens de studie, werden de meisjes gegroomd door “modieus-geklede volwassen Pakistaanse mannen die in flamboyante voertuigen naar overwegend Sikh overheerste gebieden en scholen reisden”.

De jonge Sikh-meisjes zouden dan vervolgens zijn doorgegeven in de familie en de gemeenschap van de dader.

De studie gaat verder met de suggestie dat de Britse politie “roekeloos” rapporten van dit optreden als gevolg van “politieke correctheid” negeerde.

“In de loop van drie decennia hebben de leiders van de Sikh-gemeenschap in de West Midlands herhaaldelijk beweerd dat wanneer families of vertegenwoordigers van de gemeenschap contact opnamen met de politie in verband met het misbruik van hun kinderen, hun informatie consequent met desinteresse werd beantwoord en dat hun beweringen werden beantwoord met inactiviteit”, aldus het rapport.

“Met de opkomst van meerdere gelijkaardige gevallen in het Verenigd Koninkrijk”, vervolgt het rapport, “is het waargenomen falen om op te treden nu toegeschreven aan de ‘politieke correctheid’ die de autoriteiten en instanties ervan weerhield om de raciale en culturele dimensies aan te pakken die begrepen worden als oorzakelijke factoren achter het misbruik”.

Het parlementslid Sarah Champion van Labour heeft sindsdien opgeroepen tot een onafhankelijk onderzoek naar deze gebeurtenissen.

“We moeten spreken over het misbruik van Sikh-meisjes om het uit de schaduw te halen en ervoor te zorgen dat de autoriteiten het serieus nemen, er moet een volledig onderzoek komen naar het systematisch misbruik van Sikh-meisjes”, zei Champion.

Bron:

UK police ignored sexual abuse of Sikh girls by Muslim grooming gangs ‘because of political correctness’ – Report

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Rapport – Britse politie negeerde seksueel misbruik van Sikh-meisjes door islamitische grooming bendes “vanwege politieke correctheid”

 1. Sorry voor off-topic, maar het is te belangrijk en het moet zo snel mogelijk.
  TEKEN HIER DE PETITIE TEGEN HET WALGELIJKE MIGRATIEPACT!
  https://forumvoordemocratie.nl/petities/stop-marrakesh

  Like

 2. Als die Sikhs netjes thuis waren gebleven in India was er niks gebeurd.

  Like

 3. Ook niet bepaald goed voorbeeld van integratie die Sikhs

  Like

 4. Voordat mensen hier afgeven op de sikhs zou ik hen toch willen adviseren eens een veetje onderzoek te doen. Veruit de meeste sikhs in Groot Brittannie spreken uitstekend engels, passen zich ook vrij goed aan aan westerse normen en waarden.
  Dat ze bij elkaar in dezelfde wijken wonen is menselijke natuur. Duitse, Poolse, Italiaanse, Oekrainse immigranten in de VS deden dat ook. En spraken of leerden engels, pasten zich aan maar bleven toch een eigen groep. Pensionados in het buitenland doen dat ook.
  De vraag is of men zich aanpast of de eigen gewoontes aan anderen op wil leggen.

  Like

 5. Asscher van de PVDA heult met deze lui ,wat een mestkevers hebben we in de politiek .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s