Nieuw

Meghan Markle steunt Londense moskee die 19 terroristen heeft voortgebracht

In weer een schokkende mislukking in een lange lijn van interreligieuze evangelisatie door westerse regeringen sinds 9/11, meldt The Daily Telegraph vandaag dat de in Amerika geboren Hertogin van Sussex, Meghan Markle, onlangs een programma heeft gepromoot verbonden aan de beruchte Al-Manaar moskee niet ver van Kensington Palace. De moskee heeft maar liefst negentien terroristen voortgebracht – waaronder “Jihadi John” en zijn Islamitische Staat “Beatles” die westerse gevangenen in Syrië hebben gemarteld en onthoofd.

De hertogin heeft geholpen meer dan $ 250.000 op te halen voor de Hubb Community Kitchen die vanuit de moskee wordt geëxploiteerd door een kookboek te promoten dat persagentschappen van de Koninklijke pers hebben aangekondigd als het vieren van “de kracht van koken om gemeenschappen bij elkaar te brengen”:

Maar het lijkt erop dat er meer is dan dat.

Volgens The Daily Telegraph:

Een gemeenschappelijke keuken, ondersteund door de hertogin van Sussex, is gehuisvest in een moskee die volgens experts is verbonden aan personen die te maken hebben met ‘terroristische aanslagen’ en wordt gerund door een imam die zegt dat meisjes die naar muziek luisteren, het risico lopen om strippers te worden.

Meghan bezocht woensdag het Al Manaar Muslim Cultural Heritage Centre nadat ze geld inzamelde voor het ‘Hubb Community Kitchen’-project om slachtoffers van de brand in de nabijgelegen Grenfell-toren te helpen.

In februari bleek dat de 37-jarige geheime bezoeken had gebracht aan de moskee in Westbourne Grove, waar in de afgelopen maanden ook prinsen William en Harry, Theresa May en Jeremy Corbyn werden ontvangen.

Een onderzoek door de Henry Jackson Society (HJS), de denktank tegen extremisme, heeft de moskee, geopend door Prins Charles in 2001, gelinkt aan 19 jihadisten, waaronder de Mohammed Emwazi, ook Mohammed Emwazi, ook bekend als Jihadi John.

Onderzoek door de HJS suggereert dat de moskee ooit werd bijgewoond door drie van de vier ‘Beatles’, de Isil-terreurcel die beschuldigd werd van het bewaken, martelen en doden van gijzelaars in Syrië en Irak. Behalve Emwazi hebben ook Choukri Ellekhlifi, Alexanda Kotey en Aine Davis, allen uit West-Londen, banden met Al Manaar.

“Jihadi John” Emwazi was verantwoordelijk voor de onthoofding van de Amerikaanse journalisten Steven Sotloff en James Foley, en de Britse hulpverleners David Haines, Alan Henning en Peter Kassig.

Emwazi werd gedood in een Amerikaanse drone-aanval in Raqqa, Syrië, in november 2015.

Een verslag van ITV News eerder deze week meldde dat de hertogin de afgelopen maanden talloze ongemelde bezoeken aan de beruchte moskee heeft gebracht:

En Kensington Palace meldde dat ze woensdag is verschenen:

Het bezoek werd hier in de VS gepromoot door Good Morning America:

In een eerder rapport van David Vance werd opgemerkt dat de veroordeelde 7/21-bommenwerpers, die probeerden een reeks bomaanslagen te lanceren in Londen, slechts twee weken na de 7/7 bomaanslagen in 2005 waarbij 52 onschuldige burgers werden gedood, ook de moskee bezochten. Hun bommen werkten niet goed toen de explosieven niet ontploften terwijl ze op drie verschillende Londense metro’s en een bus reisden.

The SUN meldde gisteravond dat Kensington Palace probeerde afstand te nemen van de moskee en beweerde dat de gemeenschapskeuken in de moskee een onafhankelijk project is.

Maar dit roept wel vragen op over hoe koninklijke ambtenaren besloten om een initiatief te promoten dat zo nauw verbonden is met de Al-Mannar moskee, terwijl in rapporten die teruggaan tot 2014 de rol werd vastgelegd die de moskee speelde in de radicalisering van ‘Jihadi John’ en de ISIS ‘Beatles”.

Patrick Poole, PJ Media >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Meghan Markle steunt Londense moskee die 19 terroristen heeft voortgebracht

 1. Al die koningen, koninginen en andere elite horen onder het valbijl net
  als Lodewijk de 16de en zijn vrouw.
  Het zijn allemaal land- en volksverraders.

  Like

 2. Meghan wil alleen in het publiciteit staan. Ze wil populair zijn meer dan kate. Ik vind brits konginshuis nep en smerig.Afschaffen deze ROTZOOI..Met wie gaat george trouwen rode marsman. Zwart en moslim gaan samen.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 23:12 //

  Weet die domme hoer veel! Die doet ook maar wat haar opgedragen wordt en verder geen vragen stellen!!!!

  Like

 4. Alleen het halal eten wordt gekookt
  Zoals moslims ons vlees niet willen eten hoef ik dat van hen niet
  Volksverlakkerij is het, omkopen met een reep chocola, zoiets

  Like

 5. Het geslijm op die Twitter feed van het paleis maakt mij echt ziek. Ik snap niet dat mensen zo koningshuisgeil kunnen zijn. Zie ook bijzonder weinig Britten in dat filmpje. Eén verdwaald blank jochie …

  Like

 6. Vlak na de moord op de Saudische journalist werd een Saudi geinterviewd in Londen, die zei ” the Queen is our slave and your police are our dogs. Enough said!!!.

  Liked by 1 persoon

 7. Het Engelse koningshuis is net zo rot als de Oranjes,doen aan orgien,duivel aanbidding,pedofilie,,Het Ronde Huis,,en wie er uit wil woord vermoord,Diana,Claus,Johan Friso enzv.

  Like

 8. Koningshuizen, dus elite troep, gaan graag om met foute figuren, (ook de nep oranjetroep hier) instellingen etc. En de engelsen met die nooit koning wordende slaplul en pislam lover Charlie, zijn zo van de pot gerukt, die zijn nog eerder een moslimstaat dan de Zweden.
  Beste medeburgers houdt moed…….

  Like

 9. edwin vissers // november 29, 2018 om 17:59 //

  `de 13 satanische bloedlijnen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s