Nieuw

Londense politie hanteert nieuwe tactiek: ramt vluchtende criminelen van hun scooters

Overvallers op scooters worden ondersteboven gereden. Zelfs wanneer ze op volle snelheid rijden. Het is de nieuwe strategie van de Londense politie om de overvallen op straat aan te pakken die de stad teisteren, schrijven verschillende Britse media.

De Londense politie heeft nu toestemming om criminelen van hun voertuigen te rijden, zelfs als ze geen helm op hebben of op een risicovolle manier rijden.

De aanrijdingen worden uitgevoerd door voor dat doel getrainde agenten, Scorpion opleiding genaamd, en hebben het recht om op de vluchtende schurken in te rijden

In Londen is de zogenaamde scooter-criminaliteit – waarbij criminelen mensen op straat beroven en op een scooter vluchten – de laatste drie jaar in Groot-Brittannië met 1.000 procent in lawinevaart gestegen. Alleen al in Londen hebben zich vorig jaar 19.000 scooter-gerelateerde misdrijven voorgedaan.

The Sun verklaart dat er in het verleden een wijdverspreide opvatting was dat de politie geen misdadigers zonder helm achterna moet zitten. Iets dat tot harde kritiek leidde. Veranderingen in de wet maken het nu mogelijk dat speciaal opgeleide politieagenten, zoals de “Scorpion Police”, het recht hebben om zelfs op helmloze bromfietscriminelen te jagen.

Bron:

JUST WHAT THEY DESERVE Cops show off brutal new tactic of smashing moped thugs off the road as Met Police fights back in Lawless London

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Londense politie hanteert nieuwe tactiek: ramt vluchtende criminelen van hun scooters

 1. scherpschutter1943 // november 27, 2018 om 21:22 //

  Mooi, het begin is er. Nu van de scooter rijden, fase 2, vanuit de surveillanceauto het vuur op de vluchter openen met de bedoeling hem te doden. Dat heeft 2 voordelen, 1: je hebt de dader te pakken, 2: Proces volgt er niet want de dader is overleden. Daarmee eindigt de strafvervolging. Ik wil het meemaken.

  Liked by 1 persoon

 2. Tot je zelf onverwachts ergens met je scootertje rijdt en je voor dader wordt aangezien want crimineeltjes hebben politie al getipt met valse dader beschrijving .
  Tjah zo gaat dat einstein voornamelijk bij overvallen en de politie maar verkeerde personen zoeken .

  Like

 3. scherpschutter1943 // november 30, 2018 om 09:29 //

  Dat had ik nog niet bedacht hslot4. Ik zag alleen de voordelen van de ram-methode, sorry

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s