Nieuw

Israëlische journaliste in Berlijn belaagd door migranten 

Antonia Yamin is een Israëlische tv-verslaggeefster. Toen ze een korte scène in de Berlijnse wijk Neukölln wilde filmen, werd ze eerst gestoord door jonge migranten en vervolgens met vuurwerk begooid. Een antisemitische achtergrond van het misdrijf wordt niet uitgesloten.

In Neukölln is het niet bijzonder veilig wanneer men daar als Jood of Israëliër herkend wordt. Dat is wat Antonia Yamin, Europees correspondent voor de Israëlische televisiezender “Kan” zegt. Namens haar zender was Yamin onderweg in deze Berlijnse wijk en stond op het punt om een korte tv-scène op te nemen. Verschillende jonge migranten hebben deze opname gestoord, zoals te zien is in de korte videoclip. Toen Yamin iets riep naar de onruststokers, antwoordden zij op de uitspraak van de verslaggeefster met doelbewust in haar richting gegooid vuurwerk.

Antonia Yamin publiceerde het incident direct op Twitter, maar gaat ook in haar  mediaverspreiding in op haar ervaringen met vijandelijkheden tegen haar als Jodin in Berlijn. De woordvoerster van de Israëlische ambassade in Berlijn, Shir Gideon, veroordeelt de aanval op Antonia Amin en roept op tot een volledig onderzoek naar de misdaad en de bestraffing van de daders.

Ook de burgemeester van het district Neukölln is ontsteld over dergelijk “onaanvaardbaar gedrag”; hij veroordeelt alle vormen van antisemitisme. Joden en Israëlische burgers moeten niet bang zijn om in Neukölln te verblijven, zegt hij.

Maar dat deden ze wel. En terecht. Sinds enkele jaren kent het antisemitisme, dat vrijwel wordt verdoezeld in de mainstream media, een enorme opleving als gevolg van de instroom van islamitische en islamitische gesocialiseerde mensen. Het is bekend wie politiek verantwoordelijk is voor deze instroom.

Kleine kanttekening: ook al zijn de daders op de video duidelijk herkenbaar als migranten, de verwachte niet-identificatie van de agressors zal deze daad als een misdrijf met een extreem-rechtse achtergrond met een antisemitische motivatie in de statistieken vastleggen.

Bron:

Israelische Journalistin in Berlin von Migranten attackiert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Israëlische journaliste in Berlijn belaagd door migranten 

 1. Ze had ook een hoofddoekje moeten dragen en een grijze regenjas zoals die broedmachines er altijd bijlopen dan had ze rustig kunnen filmen

  Like

 2. Von Puffelen // november 27, 2018 om 16:54 //

  Het goyim had hier al wat langer last van trouwens maar het telt schijnbaar pas wanneer het het herrenvolk betreft.

  Like

 3. Laat me nou niet lachen zeg. Wat een achterlijk persoon, deze journaliste. Totaal stompzinnig en blind arrogant om niet te willen begrijpen dat islamieten een dodelijke afkeer hebben van Israelieten, die iedere dag sinds de joden hun staat daar gevestigd hebben de Palestijnen op een schofterige manier discrimineren, onderdrukken, beschieten en het leven onmogelijk maken.

  Like

 4. themis // november 27, 2018 om 18:54 //

  Even ter verduidelijking; het ‘Palestijnse volk’ bestaat niet en heeft in de huidige vorm ook nooit bestaan !
  Ook het land Palestina is pas veel later verzonnen. De streek Palestina, vernoemd naar de inwoners van toentertijd, de Filistijnen bestond echter wel al.
  Deze Filistijnen zijn overigens -2500 jaar geleden- in het niets verdwenen na de verovering van het gebied door de Babyloniërs.
  Oftewel: de huidige Palestijnen zijn niet de oorspronkelijke bewoners van het gebied Palestina, en al zeker niet de erfgenamen die het land kunnen opeisen als dat van hen. Het is een samenraapsel van onder andere Bedoeïenen en Jordaniërs en waren immigranten die het gebied Palestina simpelweg hebben geannexeerd en vanaf 1964 zich ‘Palestijn’ zijn gaan noemen.

  Resumerend; dat de huidige bewoners zich dus ‘Palestijnen’ noemen is absolute nonsens en geschiedkundig zelfs lachwekkend.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Israëlische journalist in Berlijn belaagd door migranten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s