Nieuw

German right-wing AfD party fears radicalization of youth wing

Several Young Alternative chapters have become increasingly close to anti-Semitic, far-right groups like the NPD and Identitarians. Now, top AfD leaders are wondering whether the party’s youth wing should be dissolved.

The right-wing Alternative for Germany (AfD) party is so worried about its youth organization becoming radicalized that there are calls to disband it entirely, according to German media reports on Monday.

The Junge Alternative (Young Alternative or JA) has become increasingly close to the radical Identitarian movement (IB) over the past years, and several JA state chapters are being surveilled by intelligence services over concerns about extremism.

Deutsche Welle >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on German right-wing AfD party fears radicalization of youth wing

  1. Hoe voorkom je radicaal worden al je een mes op je keel krijgt en je steeds verder in ene hoek word gedrukt? Radicalisering is een logisch gevolg van het in de verdrukking raken. Helaas is de reek bij de autochtoon nogal groot door jaren van rust en overleg….

    Overleg met Islam is totaal nutteloos en enkel toegevingen tot al je macht en slagkracht op is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s