Nieuw

Federale joodse rechter oordeelt dat het verbod op meisjesbesnijdenis ongrondwettelijk is

De islamitische praktijk van genitale verminking van vrouwen is altijd een moeilijke kwestie geweest voor zowel feministen als joden.

Voor feministen is het natuurlijk erg onliberaal en ‘dis-empowering’ om delen van de geslachtsdelen van vrouwen af te snijden en hun schaamlippen aan elkaar te naaien, maar het roept de voor de hand liggende vraag op – hoe zit het met de besnijdenis van mannen?

Het is precies hetzelfde – je verwijdert een deel van de geslachtsdelen die bedoeld zijn voor seksueel genot, zodat dat kind, wanneer het volwassen wordt, minder bevredigende seksuele ervaringen zal hebben. Er lijkt ook de intentie te bestaan om het kind ritueel te martelen/trauma’s toe te brengen.

De media hebben geprobeerd verschillende namen te gebruiken om te beweren dat het ene slecht is en het andere goed – “genitale verminking” voor meisjes, “besnijdenis” voor jongens. Moslims noemen het eerste echter “meisjesbesnijdenis” en voorstanders van mannenrechten noemen het tweede “genitale verminking”.

De mannelijke versie is aantoonbaar slechter, omdat de genitaliën van mannen zich buiten hun lichaam bevinden, dus als ze zich in een kleedkamer of een intieme situatie met een vrouw uit een land waar dit niet wordt uitgevoerd, is het als “wow, wat is er mis met je lul?

Moslims doen dit tenminste in gelijke mate – het verminken van de genitaliën van zowel jongens als meisjes. Dat moet je ze geven. Joden doen het alleen bij jongens. Amerika is het enige land waar het bij niet-joodse jongens wordt gedaan, vanwege de joodse invloed op de Amerikaanse medische industrie en cultuur in het algemeen. Joodse artsen (en enkele vreemde puriteinse christenen, om eerlijk te zijn) verkochten dit aan Amerika en zeiden dat het jongens minder snel zou doen masturberen.

Feministen geven natuurlijk niet om de rechten van mannen. Dat is het hele punt van hun ding. Als ze echter te veel ophef maken over de kwestie van genitale verminking van vrouwen, komen ze uiteindelijk uit bij het argument dat het een schending van de mensenrechten is om delen van de genitaliën van een kind af te snijden.

Dit maakt sommige mensen erg ongemakkelijk.

Rechter Friedman is een van die mensen.

CNN:

Een rechter in Detroit heeft bijna alle aanklachten tegen een arts uit Michigan die beschuldigd wordt van het uitvoeren van vrouwelijke genitale verminking op minstens negen minderjarige meisjes laten vallen, volgens gerechtelijke documenten.

In een besluit dat dinsdag werd ingediend, oordeelde rechter Bernard Friedman dat de federale genitale verminkingswet voor vrouwen ongrondwettelijk is en dat het Congres niet het recht had om de praktijk strafbaar te stellen, en daarom verwierp hij zes van de acht aanklachten in de eerste federale zaak van de Verenigde Staten met betrekking tot de procedure.

“Het ,Congres overschreed zijn grenzen door [vrouwelijke genitale verminking] te verbieden,” schreef Friedman, en noemde het een “lokale criminele activiteit” voor de staten om te reguleren, niet het Congres.

Dr. Jumana Nagarwala is de hoofdverdachte in de zaak. Terwijl de aanklacht van samenzwering om vrouwelijke genitale verminking te plegen en anderen daarbij te helpen en aan te zetten, is ingetrokken, wordt Nagarwala nog steeds geconfronteerd met aanklachten van samenzwering om te reizen met de bedoeling om deel te nemen aan illegaal seksueel gedrag en samenzwering om een officiële procedure te belemmeren. Zij werd samen met Dr. Fakhruddin Attar, zijn vrouw, Farida Attar, en vijf andere ingezetenen van Michigan en Minnesota, aangeklaagd.

Haar advocaat, Shannon Smith, zei dat zij en Nagarwala blij zijn met de beslissing van Friedman.

“Hij schreef een goed onderbouwde mening en we zijn blij om te zien dat zijn conclusie over de grondwettelijkheid van de wet ook paste bij onze analyse,” zei Smith dinsdag. “Mijn cliënt is extatisch, maar ze is nog steeds nerveus omdat ze nog steeds wordt geconfronteerd met andere beschuldigingen in de federale rechtbank.”

Vrouwelijke genitale verminking verwijst naar “alle procedures waarbij gedeeltelijke of totale verwijdering van de externe vrouwelijke genitaliën of andere schade aan de vrouwelijke genitale organen om culturele of andere niet-medische redenen,” volgens de Verenigde Naties Bevolkingsfonds. Hoewel het wordt uitgevoerd om talloze sociologische, culturele, religieuze, religieuze, hygiënische en sociaal-economische redenen, is het in ten minste 44 landen, waaronder de Verenigde Staten, bij wet verboden. De Wereldgezondheidsorganisatie beschouwt de procedure als een schending van de mensenrechten.

Juist, een schending van de mensenrechten. En die rechten zouden voor mannen en vrouwen gelijk horen te zijn. Dat is het belang dat een joodse rechter – in de VS. – erbij heeft om vrouwelijke genitale verminking goed te keuren, al besnijden joden geen meisjes.

Want anders zou dit bloedritueel ook een schending van de mensenrechten zijn, toch.

Circumcision and human rights – 1

Circumcision and Human Rights – 2

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

13 Comments on Federale joodse rechter oordeelt dat het verbod op meisjesbesnijdenis ongrondwettelijk is

 1. op tucker fox news in few minutes

  Like

 2. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 04:10 //

  Kan men rechters niet wraken in Amerika?
  Zoniet, dan maar wreken. Dus in hoger beroep bij een “normale” rechter en deze Friedman ook maar direct aanklagen wegens het bewust negeren van grondwettelijke rechten voor de mens en het (ongeboren) kind.

  Overigens over die besnijdenis van mannen: tot nu toe heb ik daarover alleen louter positieve geluiden gehoord van vrouwen.
  Het pijpt prettiger en is ook reiner om te ontvangen en zeker ook de geur. Uiteraard alles afhankelijk van persoonlijke hygiëne, die juist in dit soort landen te wensen overlaat. Dus dan helpt amputatie niet eens. En met het bijna helemaal dichtnaaien van die gleuf wordt alles er ook niet frisser op.

  Like

 3. Je lult in je eigen straatje Jack, over het algemeen een vooroordeel van vrouwen totdat je een 59 pink caddy convertible naar binnen schuift

  Like

 4. BESNIJDENIS. WEER EEN TABOE PLAT? OF TOCH MAAR NIET?

  Niet geremd door enige medische of psychologische kennis, doch wel verrijkt met enig inzicht en gezond verstand, ontwikkeld door de jaren heen, moet mij het volgende van het hart:

  De meisjes. Het is een afschuwelijke ramp waarbij je de rillingen over de rug lopen.
  Hoe zij binnen de Islamitische wereld gruwelijk worden verminkt, getuigt bij hun cultuurdragers van een chronische bewustzijnsvernauwing die zijn weerga niet kent.
  Opgelegd door bekrompen mafkezen, die de vrouw al eeuwenlang als een ondergeschikt gebruiksvoorwerp wegzetten via een misdadige ontzegging van hun seksuele genotsbeleving.

  Dit onderwerp wordt al een aantal jaren onder de aandacht gebracht. De getormenteerde lieden welke dit faciliteren en zich hieraan bezondigen, kunnen niet zwaar genoeg worden aangepakt. Het is bijna onvoorstelbaar dat er nu nog gemeenschappen bestaan waar het voortschrijdend inzicht nog niet is doorgedrongen. Zeker met de huidige digitale communicatiemiddelen .

  Wat nog minder voor het voetlicht wordt gebracht, zijn de besnijdenissen van jongens, waarvan wel algemeen wordt geaccepteerd dat ze van hun voorhuid worden beroofd onder het mom van hygiëne.
  In landen met weinig water en zeep valt over die motieven misschien iets te zeggen.
  Dan nog is het een zware en onherstelbare schending, ja verkrachting van de persoonlijke integriteit van een jong en onmondig mannelijk leven.

  Het is een bevestiging van een achterlijke opvatting waarin cultureel en religieus wordt bepaald dat jongens met hun handen boven de lakens dienen te slapen. Laat ze lekker rukken met hun ongeschonden voorhuid. Het scheelt een hoop agressie tijdens de puberteit. Zonder deze jas wordt het een pijnlijke exercitie, waarbij alleen olie of zeepsop redding biedt. En daar zal vermoedelijk wel weer spastisch over worden gedaan. De vraag welke hierbij wordt opgeroepen is bij hoeveel procent van de huisgezinnen met besneden jongens in de puberteit een flesje olie in de badkamer staat. Mocht dit het geval zijn, dan wordt masturberen gefaciliteerd of zelfs aangemoedigd. Of dit binnen de ideologische overtuiging in de bedoeling ligt is maar de vraag. Al die jonge mannen staan op exploderen. Wanneer zij in hun eigen seksuele ontwikkeling worden afgeremd, dan ontstaan er spanningen die zich ongetwijfeld gaan uiten in agressiviteit.

  De voorhuid is ter bescherming van de gevoelige eikel en vooral in technische zin bij de copulatie ook ter bescherming van de vaginale wanden bij de vrouw. De anatomie van het menselijk lichaam zit bijna geniaal in elkaar, dus lijkt het het geen overbodig stuk vel.

  Een besneden man moet, vanwege de verminderde gevoeligheid van de eikel, meer arbeid verrichten om aan zijn gerief te komen. Op zich best wel spannend, maar het veroorzaakt mogelijk sneller irritatie in de schede bij de vrouw, met alle nare gevolgen van dien.

  Er zijn verschillende studies over en onderzoeken naar gedaan en als leek dient men zich vanzelfsprekend neer te leggen bij alle gepubliceerde resultaten. Echter vanuit het boerenverstand geredeneerd, valt er via uitgebreid speurwerk, weinig of geen bevredigende informatie over te verzamelen.
  Het is de vraag of er een mogelijke correlatie bestaat tussen de besneden man en infecties van het slijmvlies op de grens van de baarmoederhals en de baarmoedermond bij de vrouw.

  De oorzaak van een mogelijke virusinfectie schijnt vooralsnog niet duidelijk te zijn. Ook hierover is weinig informatie beschikbaar. Is het een hygiënische kwestie of zou het zomaar kunnen zijn dat de seksuele daad door de besnijdenis aan enige subtiliteiten heeft ingeboet en voor irritaties kan zorgen?
  Misschien kan er nu eindelijk eens, na het neerdwarrelen van de dikke posttraumatische stress-stoflaag die al minimaal 70 jaren duurt, een gericht onderzoek gedaan worden bij alle groeperingen, waarbij de besnijdenis van mannen cultureel is ingebed. Dat hierbij associaties worden opgeroepen met WO II en de entlösung is dan helaas een vervelende bijzaak, waar men na zoveel jaren niet meer zo spastisch over hoeft te doen. Het gaat hier niet over de tachtigers en negentigers van Joodse komaf met een oorlogstrauma die nog even een snelle wip tussen de geraniums willen maken, maar over jonge seksueel actieve mannen. Het Hierin speelt ook het niet te onderschatten belang van de volksgezondheid.
  Maar het kan ook zomaar zijn dat vele mannen, ondanks de beschikbaarheid van water en zeep het niet zo nauw nemen met de kuisheid onder hun eigen gordel.

  Of zou het zijn dat er binnen onze vaderlandse gezondheidszorg nog een sterke politieke en invloedrijke onderstroom bevindt, welke zich niet aan dit onderwerp, op straffe van stemveeverlies, durft te branden? De vraag is of Nederland ooit nog rijp gemaakt kan worden voor een dergelijk onderzoek.
  Er zijn in dit land talloze besnijdenisklinieken waar moslimjongetjes zonder medische noodzaak tegen een zeker bedrag onder het mes gaan. Sommige zorgverzekeraars dekken zelfs geheel of gedeeltelijk de kosten. Hierbij rijst in alle ernst de verontwaardigde vraag of de verzekeraars van de pot zijn gerukt.
  In Duitsland werd een wetsvoorstel tot verbod in de Bundestag bijna aangenomen, maar is toch afgeschoten. Zo ver zijn ze daar ook al afgegleden. Dat is hen overigens al vaker overkomen.
  De Raad van Europa verklaart dat ritueel besnijden onder mishandeling moet worden gerangschikt. Komt er toch nog iets positiefs uit Brussel?
  De Raad voert als argument aan dat een besnijdenis de lichamelijke integriteit aantast.
  De Raad roept landen op om in gesprek te gaan met religieuze groepen en een publiek debat te beginnen met het doel kinderen te beschermen tegen aantasting van hun mensenrechten. Dit wordt dus helemaal niks, want de religieus orthodoxen maken de dienst uit binnen hun eigen ideologie en lachen zich te barsten om de kwezelachtige oproep van de nuttige idioten.
  Toch valt oprecht te hopen dat er op zeker moment een discussie losbarst waarin deze misstand niet alleen aan de kaak wordt gesteld, maar dat er ook een voortschrijdend inzicht zal beklijven bij de politiek correcten en het bij wet verboden gaat worden. Hoogstwaarschijnlijk een naïeve gedachte, want tegen die tijd is heel Europa geïslamiseerd, zijn de zorgpremies op het zelfde niveau beland als in de Verenigde Staten en alle besnijdenissen gelegaliseerd alsmede verplicht gesteld voor de nieuwbakken untermenschen. Momenteel redeneert men blijkbaar als volgt: “Het is wenselijker om het besnijden van jongens zonder medische noodzaak onder het mom van hygiëne te faciliteren, dan het te verbieden”. Het achterliggende motief is volkomen duidelijk en voorspelbaar. De geest die de fles heeft verlaten, wordt door de zittende nomenklatoera nerveus in toom gehouden door steeds meer subsidieregelingen te creëren en de grootste gemene deler daarvoor op te laten draaien. De politieke vrees zit er diep in en bij oncontroleerbaar spastische bilnaadkrampen wordt er verwezen naar de ongekozen kliek te Brussel. Voor hoe lang nog?

  Renato

  Liked by 1 persoon

 5. Jeanette K // november 27, 2018 om 10:24 //

  Ze moeten bij al die pseudo-religieuze “slagers” de klabanus in het openbaar eikel-loos maken, dan leren ze het snijden in vrouwelijke genitaliën wel af.
  Kijk onderaan de volgende pagina:
  https://www.barnhardt.biz/2015/11/23/monday-miscellany-and-catch-up/
  Vraag me trouwens al heel lang af waar al die zgn vrouwen-organisaties in dit land
  mee bezig zijn…

  Like

 6. antiislamnu // november 27, 2018 om 10:39 //

  Like

 7. Jewish Talmud Approves Pedophilia

  Like

 8. Hoe komt een mens überhaubt op het idee om in geslachtsdelen te gaan snijden….dan moet je toch écht last van een extreem sadistische perversie hebben.
  Als God de mens geschapen heeft, heeft hij volgens die religie dus een grote fout gemaakt, die gecorrigeerd dient te worden? Is dat godslastering?

  Like

 9. De jongensbesnijdenis was een kenteken van het verbond dat de zonen van Jacob (Israël) hadden met JHVH. Het werd in de Wet van Mozes (wat natuurlijk niet zijn wet was, maar aan hem was gecommuniceerd) opgenomen maar bestond al voor die wet in werking trad bij de berg Sinaï als teken van vriendschap tussen Jacob’s voorvader Abraham en JHVH.
  Het is geen mutilatie zoals dit bij vrouwen in de islam wordt toegepast, maar het is het verwijderen van een deel van de voorhuid van het lid.
  Nu de Wet van Mozes is vervuld door de komst van de Messias – die zowel door orthodoxe als niet-orthodoxe joden niet wordt erkend – is er geen besnijdenis in het vlees meer nodig en is zij vervangen door de besnijdenis van het hart. Aangezien die Wet is vervuld, is er dus geen noodzaak meer voor vleselijke besnijdenis en is dat een gebruik dat nergens meer toe dient en is het natuurlijke Israël als natie niet langer Gods uitverkoren volk. Zeker het huidige Israël niet.

  Like

 10. Overigens werd besnijdenis toegediend op de achtste dag na de geboorte, de dag waarop vitamine K – dat zorgt voor een snel herstel van wonden – het grootst is.

  Like

 11. “Overigens werd besnijdenis toegediend op de achtste dag na de geboorte, de dag waarop vitamine K – dat zorgt voor een snel herstel van wonden – het grootst is.”

  En van die vitamine K wisten ze natuurlijk al in het jaar nul.

  Like

 12. tim pietersen // november 27, 2018 om 14:28 //

  herpes…………….

  tpo=betalenvoorminder reageerders worden gedeplatformed en moeten er nog voor betalen ook! LMAO (betaalde reageerders reacties zijn niet voor publiek zichtbaar)

  Like

 13. Je bent compleet gestoord als je zoiets goedpraat ,het valt mij op dat mensen die “doorgeleerd”hebben zoals rechters ,,met dit soort zaken totaal gefrustreerd zijn ,omdat ze niks mee hebben gekregen van wat er werkelijk leeft onder de mensen .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s