Nieuw

De laatste tien jaar was elke Democraat uit het Huis van Afgevaardigden die naar de gevangenis werd gestuurd voor financiële misdrijven een neger

Capitol, Pixabay

In het laatste decennium, was elke democraat van het Huis die naar de gevangenis werd gestuurd voor financiële misdaden een lid van het Congressional Black Caucus, negers dus.

In de afgelopen twintig jaar was dat meer dan 80%. Na de midterms is de CBC uitgegroeid tot voorbij een record van 50 leden. Maar dat betekent niet dat het beter wordt. Macht maakt het nog erger.

Rep. Ilhan Omar is het bekendste eerstejaars lid van de CBC in het 116e Congres. Het PAC (political action committee) van de CBC beweerde dat zij “de eerste Somalisch-Amerikaanse en eerste moslimvrouw is die voor het congres werd verkozen”.

Ze is ook het eerste lid van het Congres dat moest ontkennen getrouwd te zijn met haar broer.

Als historische “primeurs” gaan, is de vermeende incest in het Huis veel meer historisch dan een immigrant zijn van een mislukte staat en dan het Congres binnen kruipen op basis van de kiezers van Ellison in Little Mogadishu.

Omar heeft ontkend getrouwd te zijn met haar broer, hoewel er aanwijzingen zijn dat ze wel met hem getrouwd was. Er werd zelfs een klacht ingediend waarin Omar werd beschuldigd van het misbruiken van belastinggeld om van haar eigen broer te scheiden.

{ … }

De Congressional Black Caucus heeft een recordaantal zetels behaald, dus het is een krachtige speler in de nieuwe Dem House-meerderheid. En CBC-leiders eisen een status in het democratische leiderschap die evenredig is met hun groeiend aantal. De Caucus vormt iets minder dan een kwart van de meerderheid van het Dem House en vormt de kern van de steun aan Rep. Pelosi, ijverend voor de leidende posities van het Huis.

Maar de Congressional Black Caucus is verrot met alles van corruptie tot antisemitisme. De nieuw verworven macht in het Huis zal CBC-leiders nog meer ruimte geven voor corruptie en misbruik. Talrijke CBC-leden zijn geconfronteerd met ethisch onderzoek, drie zijn de afgelopen 5 jaar naar de gevangenis gestuurd.

En Rep. Omar is een herinnering dat het niet alleen de oude generatie CBC bankwarmers is, zoals Rep. Alcee Hastings, in gerrymandered districten die een synoniem zijn geworden voor corruptie en ethische kwesties.

De Congressional Black Caucus heeft slechts één vijand die het meer haat dan Republikeinen, het Office of Congressional Ethics. Rep. Marcia Fudge, die onlangs een mislukt bod deed tegen Rep. Pelosi voor de Speakership, probeerde om de onafhankelijke organisatie in 2010 te ondermijnen. 19 CBC-leden steunden haar. De resolutie zou klachten tegen leden van het huis uit de buurt van de publieke opinie hebben gehouden.

{ … }

Rep. Chaka Fattah werd in 2016 veroordeeld tot 10 jaar gevangenis voor racketeering, omkoping, bankfraude, postfraude en witwassen van geld na het stelen van geld van een educatieve stichting.

Rep. Corrine Brown werd in 2017 tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor postfraude en verschillende andere vormen van fraude na het runnen van een nep-liefdadigheidsinstelling die geld stal dat bedoeld was om beurzen te verstrekken aan minderheidsstudenten.

Rep. Jesse Jackson Jr. werd in 2013 tot gevangenisstraf veroordeeld voor telefraude en postfraude na misbruik van campagnefondsen om alles te kopen, van kasjmier capes tot een gouden Rolex-horloge van $ 40.000.

{ … }

In het laatste decennium, was elke democraat van het Huis van Afgevaardigden die naar de gevangenis werd gestuurd voor financiële misdrijven een lid van het CBC. In de laatste twintig jaar is dat meer dan 80%.

Lees verder bij Frontpage Mag >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (524 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on De laatste tien jaar was elke Democraat uit het Huis van Afgevaardigden die naar de gevangenis werd gestuurd voor financiële misdrijven een neger

  1. Jack vanderVeen // november 28, 2018 om 10:48 //

    Leuk wetenswaardigheidje, maar helaas “erin telt”, in deze bedoel ik dat het geen excuus voor verschoning van blanken mag zijn. Wel om zwarten wat extra met pek en veren te besmeuren.

    Like

  2. Wat te denken van de Rotchilds,Soros,de Nederlandse en Europese Politiek,Prins Bernard,de Financiele Wereld en allemaal Blanken ,dus wat je zegt is GELUL.
    Wat moorden betreft heb je gelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s