Nieuw

Zweedse dakloze vrouw krijgt van de sociale dienst een tent aangeboden

De vrouw had in het verleden ernstige problemen met drugsmisbruik en criminaliteit. Toen ze na het uitzitten van een gevangenisstraf werd vrijgelaten en drugsvrij was, was een tent de enige hulp die ze aangeboden kreeg.

De vrouw heeft sinds haar derde levensjaar contact gehad met de sociale diensten in Mörbylånga. Ze is kritisch dat een tent een geschikte oplossing zou zijn na een lange tijd van ernstig misbruik en criminaliteit.

Malin Furberg van de sociale dienst stelt de dat “de sociale diensten geen algemene verantwoordelijkheid hebben om huisvesting voor daklozen te regelen” en dat men de tentoplossing “uiterst zeldzaam” aanbiedt.

Bron:

Hemlös kvinna blev erbjuden ett tält av socialtjänsten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse dakloze vrouw krijgt van de sociale dienst een tent aangeboden

  1. antiislamnu // november 27, 2018 om 01:27 //

    Like

  2. Voor zweedse begrippen is dit zeer genereus

    Like

  3. Een zonnebankkuurtje nemen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s