Nieuw

Over het Taharrush-pact

Op 10-11 december 2018 dreigt het zover te komen, een Nederlandse ondertekening van het Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration in Marrakesh: we stappen als Nederlanders in een menselijke tunnel, een tunnel die beweegt, een tunnel die joelt, een tunnel die handen heeft die ons ongevraagd en ongewenst betast.

Naarmate we verder lopen wordt de tunnel steeds smaller, het gejoel klinkt luider, het geduw en gegraai aan ons lijf wordt steeds indringender. Uiteindelijk worden we richting de aarde geworpen en op ruwe wijze verkracht. Onderwijl worden we ontdaan van ons geld, ontdaan van onze rechten, ontdaan van onze eigenwaarde, ontdaan van onze soevereiniteit en ontdaan van onze eigenheid. Dít is het Taharrush-pact. Dit staat ons te wachten.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s