Nieuw

Minder bekende achtergronden van het Zelfmoordverdrag

Wat hebben het WEF (Wereld Economisch Forum) en de IOE (Internationale Arbeidgeversorganisatie) ermee te maken?

Er komen steeds meer achtergronden van het VN Immigratiepact aan het licht, die duidelijk maken dat hierbij bewust en doelgericht de bevolking buiten spel gelaten wordt om het “pact” over hun hoofden heen te kunnen uitvoeren.

Bv. dat zowel het WEF als de IOE vanaf het begin de krijtlijnen mee bepaald hebben. Zo heeft het WEF al in 2013 (!) een rapport geschreven over het thema migratie vanuit een economisch standpunt.

Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Minder bekende achtergronden van het Zelfmoordverdrag

 1. Grappig, iedereen wil migratie zonder beperking, en de Chinezen kweken nu genetisch AIDS resistetente kinderen, met het oog op….onbeperkte migratie en alle ziekten die meekomen.
  Nu nog een ziekte kweken waar niemand anders tegen kan en de wereld is van jou ! De Amerikanen zijn er druk mee, ziekten ontwikkelen die specifieke genetische bevolkings gropen kunnen doden. Russische genetisch mareriaal heeft de voorkeur….

  De toekomst zal erg ziekelijk zijn.

  Like

 2. Kunnen ze ook een ziekte kweken die Europese politici doden. Snel in zetten graag.

  Like

 3. Als Rutte dit Document des Doods tekend ,betekend dat hij toestemming geeft om ons volk te laten vermoorden,en dit betekend verraad aan de Nederlandse Staat en Bevolking ,dit betekend de DOODSTRAF voor hem en medewerkers aan deze genocide van ons volk.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s