Nieuw

Mexico kickt 500 indringers die de VS-grens bestormden het land uit

Afgelopen zondag koos een grote groep van ongeveer 500 immigranten ervoor om de grens met de Verenigde Staten te bestormen. Mexico heeft nu besloten dat deze mensen moeten worden uitgezet, meldt de BBC.

Honderden mensen uit de zogeheten migrantenkaravaan bestormden zondag de Amerikaanse grens.

Het was geen slimme zet, want Mexico kiest er nu voor om hen uit te zetten.

Volgens het Mexicaanse ministerie van Binnenlandse Zaken “probeerden bijna 500 immigranten …. de grens op een gewelddadige manier over te steken”.

Verder wordt erop gewezen dat “dit verre van hun doel heeft geholpen”, en dat het gedrag van de immigranten een “ernstig incident” had kunnen veroorzaken.

Videofilms laten onder andere zien hoe immigranten stenen naar de grenspolitie gooien, die op haar beurt traangas en rubberen kogels tegen de gewelddadige menigte gebruikte.

Bron;

Migrant caravan: Mexico to deport group which stormed US border

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Mexico kickt 500 indringers die de VS-grens bestormden het land uit

  1. Henk der Niederlánder // november 26, 2018 om 13:51 //

    Jah de Mexicaanse overheid zal iets moeten Want de grens is al enige tijd dicht geweest en de Mexicaanse overheid is als de dood dat die echt dicht gaat voor enkele maanden.
    Dus laten ze goeie voornemens zien.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s