Nieuw

Marokkanen en negers nemen ‘voetbal is oorlog’ letterlijk – vernielingen, vechtpartijen, geweld en slagaderlijke bloedingen na een middagje amateurvoetbal

Pixabay

Hoge Vucht/Barça is de afgelopen jaren regelmatig slecht in het nieuws gekomen door onder meer geweldsincidenten, gestaakte wedstrijden en financiële problemen.

BNdeStem:

De voetbalwedstrijd tussen Right-Oh uit Geertruidenberg en SC Hoge Vucht in de vierde klasse C is gestaakt vanwege vechtpartijen en vernielingen. Hierbij is één speler gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat om de topscorer van SC Hoge Vucht, Ibrahim Ikililou. Hij heeft een slagaderlijke bloeding en moet worden geopereerd. De aanvaller raakte volgens voorzitter Joop de Jongh van Right-Oh gewond toen hij de glazen pui van de kantine probeerde in te trappen.

Telegraaf:

Vanuit beide clubs werd er volgens de politiewoordvoerder aangifte gedaan. De club uit Breda klaagde de tegenpartij aan vanwege belediging. Naar eigen zeggen werden er racistische leuzen geroepen door iemand uit het publiek. De thuisspelende club deed aangifte van vernieling.

kanker zwarte piet

Toen de keeper van SC Hoge Vucht een rode kaart kreeg vlak voor tijd omdat hij een speler van Right ‘Oh sloeg in 4C zondagmiddag bij een 2-0-stand voor de club uit Geertruidenberg, besloten mensen langs de kant racistische woorden te schreeuwen richting spelers van de Bredanaars. “Ik werd voor ‘kanker zwarte piet’ uitgemaakt en meer van zulke racistische woorden werden er geroepen. Vervolgens ga ik verhaal halen bij de daders.

Vind je het heel vreemd dat ik je niet geloof ?

“Echter heb ik geen spijt van het feit dat ik de daders heb laten schrikken. Ik hoop dat ze hun lesje hebben geleerd en volgende keer zulke kwetsende woorden achterwege laten. Tot slot vind ik het teleurstellend dat in de multiculturele samenleving waarin we leven nog steeds sprake is van racisme en discriminatie.”

Dat probleem zou je niet hebben als je gewoon netjes thuis was gebleven.

Terwijl remigratie de enige oplossing is komt de KNVB weer met onzin aan kakken:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Marokkanen en negers nemen ‘voetbal is oorlog’ letterlijk – vernielingen, vechtpartijen, geweld en slagaderlijke bloedingen na een middagje amateurvoetbal

 1. ?…alleen masr op het voetbalveld???

  Overal in Nederland, en heel vaak stilgezwegen gebeuren laffe aanvallen op mensen, een ongeveer laatste fase voor anarchie. Komt iets in het nieuws word een dader beschrijving vermeden….we zitten heel kort op een burgeroorlog, want dit moet stoppen en de politie is niet bij machte en de leiding poitiek onwillig en dito onbekwaam.
  https://www.ed.nl/de-peel/moeder-zoekt-getuigen-van-mishandeling-van-haar-zoon-dit-kan-en-mag-gewoon-nooit-meer-gebeuren~a4cc0a3d/

  Morgen uw kind?

  en toch, mocht u info hebben, geef het aan de politie, misschien is er een agent die wel zijn werk voor de burgers wil doen. Zijn politiek benoemde baas zal het in elk geval niet doen.

  Like

 2. Ja, kwam het bericht net tegen, maar zag nergens iets over de afkomst van de daders ..

  Like

 3. Dat is het punt wanneer een dader beschrijving compleet ontbreekt in de nieuws outlet, het Eindhovens dagblad is erg op de policor toer met dit soort zaken, blanke daders worden dan wel weer direct op kleur benoemd, een kans om de zwarte piet in autochtone schoenen te proppen…hun racisme om hun visie van racisme te bestrijden zeg maar….

  Als er geen daderbeschrijving is of de huidskleur word niet vermeld ben ik er tegenwoordig 100% zeker van dat dit bewust niet word vermeld maar wel bekend is. Net als politie geen gegevens vrij wil geven of ze in gewijzigde vorm presenteerd zodat er geen tsunami van criminele allachtonen en migranten de huiskamers binnen spoelt. Politiek bedrijven vanuit het ambtenaren apparaat en betaald door de slaven, vandaar dat we geen democratie meer zijn maar een meerpartijen dictatuur.
  Zelf betalen voor je eigen ondergang, waar vind je dat?

  Like

 4. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 04:36 //

  Ook al is de media terughoudend in het bekennen van kleur, hier heeft men dat onbewust heel duidelijk niet gedaan om namen te noemen van clubbegeleiders die direct de schuld in de ander zijn schoenen proberen te schuiven.
  Hebben die gasten dan niet in de gaten dat Hollanders niet alleen in hetzelfde dorp of stad familie hebben/zijn(inteelt), maar onze roots door heel het land gaan?

  Like

 5. De telegraaf meld dat meisjes tussen Leersum en Doorn bij het AZC in de bus worden lastig gevallen door asieleisers…..niet word gemeld dat er vele verkrachtingen zijn geweest in de afgelopen jaren, enkele moorden en vele huis insluipingen, overvallen en berovingen en dat bendes uit dat centrum tot in zuid Belgie en Duitsland op rooftocht gaan waarbij een statushouder met auto ze van A naar B rijdt.
  Ook is er al jaren een groepsapp in dit AZC waarbij men grote groepen op heel korte tijd kan mobiliseren om wat dan ook te doen.
  Politiebureau’s op de Heuvelrug zijn bijna allemaal gesloten in de afgelopen 8 jaar, en personeel geknipt en geplakt. Soms werkt men enkel voor hele rijke lieden en heeft men zelf een eigen wetboek.
  S’nachts is de bezetting minimaal.
  Heel vaak moet men het leger inschakelen om met speciale apperatuur zoekacties te doen vanwege het gebied. En toch volplempen met asieleisers. Overberg is net zo erg.

  Bron: Duchesne 1st hand info.
  Bron: Kleinje muurkrant.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Marokkanen en negers nemen ‘voetbal is oorlog’ letterlijk – vernielingen, vechtpartijen, geweld en slagaderlijke bloedingen na een middagje amateurvoetbal | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s